avea hattimdaki sinirsiz interneti bilgisayarmda nasil kullanirim

Sponsorlu Bağlantılar

emrecorduk

emrecorduk

Üye
    Konu Sahibi
avea hattimdaki sinirsiz interneti bilgisayarmda nasil kullanirim
Merhaba arkadaslar hattimda sinirsiz internet paketi var bunu laptopumda kullanmak istiyorum.telefonum samsung i5700 usb'den bagladim tum suruculeri yukledim ama samsung pc studio programinda internete baglanma aktif degil.Aygit yoneticisi telefonun modemi goruyor.Bu konuda yardim edebilcek var mi.Ayrica bole baglanamazsam avea jet modem aliyim hattimi takip giriyim diyorum boyle birsey mumkun mu?

fırat108807

Üye
Çevirmeli ağ kurup oyle girebilrsn bide iştm sistemini soylersen daha çok yardımcı olabilirm ..

Metin MF

Metin MF

Üye
Evet olur bir jet modem al tak içine gir..

emrecorduk

emrecorduk

Üye
    Konu Sahibi
isletim sistemim vista.internete girebilmem icin android 2.2 ve uzeri olmasi lazim galiba bende 2.1 var.

icazet

icazet

Üye
çok basit arkadaşım nokia pc suite programını dene

karacaciflik

Üye
samsug suite programı indir bende nokia suite kulanıyorum

emrecorduk

emrecorduk

Üye
    Konu Sahibi
samsungun kendi programi yuklu telefonu taniyor ama internete baglanma secenegi aktif degil android 2.1 surumu yuklu ondan mi acaba

samedboy

samedboy

Üye
telefonu güncelle ondan sonra gir samsung studio ile.Ayrıca joikuspot da var ama samsungda çalışır mı bilmiyorum.

Krofessional

joik. s60 için sen pcden telefonun driverlerini kaldır en son çıkan samsung pc st. kur telefonu bağlayıp tüm driverleri yüklemesini sağla halledersin ordan

clawiss

clawiss

Üye
samsung pc st. ile telefonunu bağla ben samsung telefonumu bu yolla bağlıyordum. ayrıca çevirmeli ağ da olabilir

Üst Alt