Avea faturasiz sinnirsiz internet varmi

Sponsorlu Bağlantılar

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
Avea faturasiz sinnirsiz internet varmi
Adi kullanim hiz siniri olmayan kotasi sinirsiz faturasiz hatlar için bildiğiniz internet paketi varmi ?

eren3546

eren3546

Üye
avea da yok sadece vodafonda va

raconkesen

Üye
oda adı kullanım sınırlı sanırsam

murat.122a

murat.122a

Üye
turkcell de 25 tl ye var 1gb adil kullanım limititi var sonra hız 96kbps ye düşüyor

CABBAR

CABBAR

Üye
Avea'nın mobil modemlerde verdiği hattı telefona takarsak ve eğer çalışırsa 5 gb 30 liraya var. Ben jet modem kullanıyorum daha denemedim telefonda muhtemelen olacaktır. Deneyip yazayım

bayon

Üye
faturali hatlarında var

restmod

restmod

Üye
Adil kullanim kotasi olmayan bi tarife hic bir operatörde yok

xrayfc

Üye
jet modemin kartını telefona taktığınızda net kullanabiliyorsunuz.

batuhan__41

batuhan__41

Üye
aveanın faturalı hatlar için sınırsız internet paketi var doğru ama onun da 1gb adil kullanımı var .sonrasında hız 128kbps düşüyor

uydu3405

Üye
aslında zorlama olmasa herkes istediği karmayı yapsa dakika+internet yada internet+sms veya dakika+sms yada hepsi
bunlar uygun fiyata olsa
1 gb internet 19 tl yuh diyorumda başka bir şey demiyorum

Kemall42

Üye
Arkadaşlar bal500 alın keyfinize bakın. 500 dk+500+500 mb internet veriyor. Hem de bunların hepsi 30 tl'dir. Bal500 yazıp 2070'e gönderiyoruz.

mest_54

Üye
neni nesil tarifesi 500dk 5000sms her yöne internet sınırsız ve50 mms 35tl

gercekemrecik

Üye
adamlar dalga geçiyo resmen sınırsız internet nasıl olmaz

adsız123456

Üye
faturasız hatta niye sınırsız internet yok anlamış değilim bu kadar saçma sapan bir sistem olur mu ya bıktım bu avea dan

blastx

blastx

Üye
Arkadaşlar bal500 alın keyfinize bakın. 500 dk+500+500 mb internet veriyor. Hem de bunların hepsi 30 tl'dir. Bal500 yazıp 2070'e gönderiyoruz.
bal500 yerin 500 dk hy /5000sms hy ve 1gb net 30tl bu daha iyidir

harunimik

harunimik

Üye
Aveada yıkılan paket (bin paketi) var. Avealılarla 1000 dakka konuşma, her yöne 1000 sms, 1 Gb internet 1 ay kullanım süresi dahilinde 19Tl. Eğer işinize yaradıysa 1 beğeniyi eksik etmeyin.

♡♥♡HarunBey♡♥♡

Üst Alt