Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avea faturasiz sinnirsiz internet varmi
Sponsorlu Bağlantılar
Android Police
Üye
Konu Sahibi
Avea faturasiz sinnirsiz internet varmi
Adi kullanim hiz siniri olmayan kotasi sinirsiz faturasiz hatlar için bildiğiniz internet paketi varmi ?
eren3546
Üye
avea da yok sadece vodafonda va
raconkesen
Üye
oda adı kullanım sınırlı sanırsam
murat.122a
Üye
turkcell de 25 tl ye var 1gb adil kullanım limititi var sonra hız 96kbps ye düşüyor
CABBAR
Üye
Avea'nın mobil modemlerde verdiği hattı telefona takarsak ve eğer çalışırsa 5 gb 30 liraya var. Ben jet modem kullanıyorum daha denemedim telefonda muhtemelen olacaktır. Deneyip yazayım
bayon
Üye
faturali hatlarında var
restmod
Üye
Adil kullanim kotasi olmayan bi tarife hic bir operatörde yok
xrayfc
Üye
jet modemin kartını telefona taktığınızda net kullanabiliyorsunuz.
batuhan__41
Üye
aveanın faturalı hatlar için sınırsız internet paketi var doğru ama onun da 1gb adil kullanımı var .sonrasında hız 128kbps düşüyor
uydu3405
Üye
aslında zorlama olmasa herkes istediği karmayı yapsa dakika+internet yada internet+sms veya dakika+sms yada hepsi
bunlar uygun fiyata olsa
1 gb internet 19 tl yuh diyorumda başka bir şey demiyorum
Kemall42
Üye
Arkadaşlar bal500 alın keyfinize bakın. 500 dk+500+500 mb internet veriyor. Hem de bunların hepsi 30 tl'dir. Bal500 yazıp 2070'e gönderiyoruz.
mest_54
Üye
neni nesil tarifesi 500dk 5000sms her yöne internet sınırsız ve50 mms 35tl
gercekemrecik
Üye
adamlar dalga geçiyo resmen sınırsız internet nasıl olmaz
adsız123456
Üye
faturasız hatta niye sınırsız internet yok anlamış değilim bu kadar saçma sapan bir sistem olur mu ya bıktım bu avea dan
bal500 yerin 500 dk hy /5000sms hy ve 1gb net 30tl bu daha iyidir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
harunimik
Üye
Aveada yıkılan paket (bin paketi) var. Avealılarla 1000 dakka konuşma, her yöne 1000 sms, 1 Gb internet 1 ay kullanım süresi dahilinde 19Tl. Eğer işinize yaradıysa 1 beğeniyi eksik etmeyin.