Avea 5 bin sms yapamıyorum :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat.bingollu

Üye
    Konu Sahibi
Avea 5 bin sms yapamıyorum :S
Arkadaşlar aveadan avea içi 5.000 sms yapıcam ama olmuyor. 7,28 tl var. ama bakiyeniz yetersiz gibi bir mesaj geliyor. ne yapmalıyım ?

okeane3110c

okeane3110c

Üye
kardessım o paketin ücreti 7.8 tl arkdasından bıyerden 1 tl iste veya 5 tl yüklet 1.1 tl devlet alıyor haberin olsun

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar aveadan avea içi 5.000 sms yapıcam ama olmuyor. 7,28 tl var. ama bakiyeniz yetersiz gibi bir mesaj geliyor. ne yapmalıyım ?

Avea'nın çoğu paketinde olması gerekenden daha yüksek bakiye bulunması şartı var. Örn. Bir paketin fiyatı 5 TL hattınızda 5 TL olmasına rağmen kabul etmiyor. Şartlarında da Paket 5 TL fakat hattınızda 6 TL bulunması gerekmektedir diyor. Avea'nın nefret ettiğim fiyatlandırma politikalarından biri.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Avea'nın çoğu paketinde olması gerekenden daha yüksek bakiye bulunması şartı var. Örn. Bir paketin fiyatı 5 TL hattınızda 5 TL olmasına rağmen kabul etmiyor. Şartlarında da Paket 5 TL fakat hattınızda 6 TL bulunması gerekmektedir diyor. Avea'nın nefret ettiğim fiyatlandırma politikalarından biri.

Aynen öyle :oke:
Bir de hayat Avea'liya güzel diyor nerde yaa bazen interneti beni hayattan bezdiriyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt