Avea, 41 MP kameralı Nokia 808 PureView’ı satışa sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Murat.

.Murat.

Üye
Bu ülke zaten hep fırsatcı dolu
bir örnek daha vermek gerekirse evkur denen soyguncu mağazaları herkes biliyor evkur evinizimi kurar evinizimi yıkar yoksa evinizin ortasına incir ağacımı diker ama bunları hiç denetleyende yok kaptır gitsin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu ülke zaten hep fırsatcı dolu
bir örnek daha vermek gerekirse evkur denen soyguncu mağazaları herkes biliyor evkur evinizimi kurar evinizimi yıkar yoksa evinizin ortasına incir ağacımı diker ama bunları hiç denetleyende yok kaptır gitsin

denetleyemezsin serbest piyasa ekonomisi uyguluyorsun tekel olmayan urunlerde fiyata mudahele edemezsin.

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Evkur 1000tl lik teli 1800tl fiyata satıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia800 internette cogu sitede 900-1200tl arasinda satilirken bir arkadaşimiz evkurda 3150tl'ye gormuştu:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
lumia800 internette cogu sitede 900-1200tl arasinda satilirken bir arkadaşimiz evkurda 3150tl'ye gormuştu:D

:oha: :oha: Yuh! Satın alanda kabahat, adam göstere göstere kazık atıyor. Ama alanda birazcık cahilse yeterli geliyor :S

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Turkiye'De Yeni Mi Satisa Sunuluyorr .?

Burda Varr 2 Aydan Beridir ..

Fiyati ; 400€ ..

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
.Murat.

.Murat.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
lolaman

lolaman

Üye
Çok pahalı tamamda şimdi adamın tekinin aveada tanıdığı vardır o alır 1600 e tanıdık sonuçta internete koyar bu adam 1700'e bizde daha az kazık yiyerek almış oluruz ki ben 1000 tl olsa bile alamam ki param olsada almam o ayrı konu.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
1200 falan olsa alınır bir cihaz
:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt