Avea, 41 MP kameralı Nokia 808 PureView’ı satışa sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
lumia 900 birde bu telefon lumia dememin sebebi geçen şarkı dinlerken youtubede "Flo Rida - Whistle" Flo Rida'nın lumia 900 kullanması :D düşünün bugattisi olan adam kullanıyo bu telefonu :D yada sadece reklam amaçlıda olabilir yani bilemiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tarifenize ek 76tl 1824tl'ye geliyor tabi 24ay:D

lolaman

lolaman

Üye
bilmiyorum ama dartyde galiba 1799 a satıyorlardı bak 1800 değil 1799 :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
duser fiyatlar bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
.Murat.

.Murat.

Üye
parası sorun değilde insanı keriz yerine koymaları ne aşağılık bir ticaret yaptıklarını gösteriyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
800 tl civarı wp8 tel bulmak mümkün olur mu

wp8 sadece ust segment olarak uretilmeyecek tabi ki. Ayrica sadece nokia'da uretmeyecek huawei firmasinin fiyatlari uygun olacaktir ama nokia lumia610da oldugu gibi ucuz fiyatli wp8de cikaricak.

- - - Eklendi - - -

parası sorun değilde insanı keriz yerine koymaları ne aşağılık bir ticaret yaptıklarını gösteriyor

bu ulkelerin alim gucuyle alakali bir durum. Bu telefonu almak isteyipte peşin alamayanlar icin uzun vadeli odeme kolayligi saglayip bunu kullaniyorlar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

wp8 sadece ust segment olarak uretilmeyecek tabi ki. Ayrica sadece nokia'da uretmeyecek huawei firmasinin fiyatlari uygun olacaktir ama nokia lumia610da oldugu gibi ucuz fiyatli wp8de cikaricak.

- - - Eklendi - - -

bu ulkelerin alim gucuyle alakali bir durum. Bu telefonu almak isteyipte peşin alamayanlar icin uzun vadeli odeme kolayligi saglayip bunu kullaniyorlar.

Kazıklarını "hafiften" atsalar gerçek kazık gibi geçirmeseler biz de "olsun o kadar" deyip alırdık :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
.Murat.

.Murat.

Üye
pesin alamıyor diyede bu kadarda göstere göstere kazık hazırlanmaz

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kazık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pesin alamıyor diyede bu kadarda göstere göstere kazık hazırlanmaz

ticaret ahlaki denen şey elin amerikalisinda var da osmanlidan beri dunyaya bunu ogreten Türk'lerde yok malesef. (istisnalar kaideyi bozmaz)

• Beğen
Tepkiler: .Murat., MasteLaa ve Dede
famemonster16

famemonster16

Üye
Nokia Shopta 1400 tl civarı olduğu düşünürsek gidip nokia shoptan peşin almak daha mantıklı. Yok ben internet dakika sms isterim derseniz aveada 1gb 1000sms 500dk paketi 20tl. Dediğim gibi olursa daha uygun fiyata geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt