Burak
Üye
beklerim abi gelherkes istanbullu dur zaten... uğramasak olmaz...

beklerim abi gelherkes istanbullu dur zaten... uğramasak olmaz...

*-king-*
Konuya hoşgeldiniz...
akrabalık bağların gelişmiş...akrabaların kalabalık ve her fırsatta birbirinizle görüşüyorsunuz
sosyal çevrende kıymetin bilinmiyor. çevrene yardımcı da oluyorsun ama sanki sen hiçbirşey yapmamışsın gibi davranıyorlar.
belki sen yanlış anlıyorsundur...belki fazla beklenti içine giriyorsundur... belki her daim karşılık bekliyorsundur.
eğer böyleyse... şöyle düşünmeni tavsiye ederim : çevrene gösterdiğin faydaların karşılığı kendini geliştirmek olsun... yapabildiğini görmek için yap bence.. bence bu göreceğin iltifattan daha kıymetli olur.
ah şu yalakalar yalakalar.. onlardan baya çekmişsin. ağzın laf yapmadığı için arka planda kalıyorsun... öbürü hiçbirşey yapmasa bile bıdı bıdı dil yapıp birçok şeyi kendine mal edebiliyor.
sert tepkiye gerek yok ... kunduna getirince lafı koy oturt... ama bunlar dil cambazı olduğu için o lafına da bir karşılık bulabilirler ağız dalaşı yapmadan ikinci cevabını da ver çekil... dişli olduğunu görsün zamanla senle uğraşmak istemezler.
ailen beş kişilik .. sen de küçük kardeşsin galiba. deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor gibime geldi..
kıymetini bil...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
bazı dedikleriniz tıpa tıp aynı bazıları teğet bile geçmememiş
ama çok teşekkur ederim abiöncelikle çok teşekkür ederim 5 kişilik ailei doğru bildiniz fakat ne dedemle ne de ebemle yaşıyorum![]()
bazı dedikleriniz tıpa tıp aynı bazıları teğet bile geçmememiş
ama çok teşekkur ederim abi
pek sanmıyorum... böyle düşünen tek kişi de sen değilsin...
ayrıca karşılaşsak da kuşak farkından birbirimizi hatırlamamız pek mümkün sayılmaz.
ayrıca tekirdağ'a sonbahar da gelebilme durumum var o zaman tanışırız.
bizim ev çok uzak köşede kalıyo pek merkezde değiliz bu arada tekirdağ da sonbahar bitti ama kış çok geç başladı şu anda saray da kar bayağı varda ne yazıkki bizim bahçede eridi 
Abi Yorum Alabilirmiyim![]()
©The_Gespenst©
konuya hoşgeldin...
meraktan öleceksin ha.. alakalı alakasız herşeyi öğrenmeye neden çalışıyorsun..
hem dedikoducu bir adam da değilsin ki sağda solda anlatasın.
çok dikkat çekiyorsun.. sivri ve komik bir tipsin..
ayrıca yöneticilik kabiliyetin var... iş yapmaktan daha ziyade işleri sevk ve idare etmek planlamak, iş bölümü ile kimin ne iş yapacağına karar vermekte daha başarılı olacağını tahmin ediyorum...
geleceğe dair çok endişelerin var.. daha dereyi görmeden paça sıvamayı bırak mayonu giyiyorsun.. olurmu olmaz mı belli olmayan işler için karmasarlığa kapılmana gerek yok... ha olacağı kesin olay varsa tedbir al ama boştan yere kendi hayal gücünün kurgularıyla evhamlanıp oyuncak olma... "paranoid" özellik taşıyorsun biraz..
güzel ve titiz iş yapıyorsun... bu konuda hassassın.. elindeki işi kendini ifade eder şekilde yapmak istiyorsun... yani şekli şemaliyle sana ait olduğu belli olsun istiyorsun...
tekrar etmekten hiç hoşlanmadığını söyleyebilirim...
hayırlı maxicepler.
Teşekkürler 
©The_Gespenst©
konuya hoşgeldin...
meraktan öleceksin ha.. alakalı alakasız herşeyi öğrenmeye neden çalışıyorsun..
hem dedikoducu bir adam da değilsin ki sağda solda anlatasın.
çok dikkat çekiyorsun.. sivri ve komik bir tipsin..
ayrıca yöneticilik kabiliyetin var... iş yapmaktan daha ziyade işleri sevk ve idare etmek planlamak, iş bölümü ile kimin ne iş yapacağına karar vermekte daha başarılı olacağını tahmin ediyorum...
geleceğe dair çok endişelerin var.. daha dereyi görmeden paça sıvamayı bırak mayonu giyiyorsun.. olurmu olmaz mı belli olmayan işler için karmasarlığa kapılmana gerek yok... ha olacağı kesin olay varsa tedbir al ama boştan yere kendi hayal gücünün kurgularıyla evhamlanıp oyuncak olma... "paranoid" özellik taşıyorsun biraz..
güzel ve titiz iş yapıyorsun... bu konuda hassassın.. elindeki işi kendini ifade eder şekilde yapmak istiyorsun... yani şekli şemaliyle sana ait olduğu belli olsun istiyorsun...
tekrar etmekten hiç hoşlanmadığını söyleyebilirim...
hayırlı maxicepler.

Paranoid Tanısı Hariç Herşey Doğru Mustafa AbiTeşekkürler
![]()
paranoid kurgularını kafaya takan demek. kişilik özelliğidir.ölçülü olduğu sürece faydalı olabilir.
paranoyak ise kurgularına inanan demek. psikolojik bir rahatsızlıktır..
bu şekilde bak bir de
inşallah faydası olur kardeş...

Tekrar Tekrar Çok Çok Teşekkür Ederim 
Kesinlikle o![]()
Ben Paranoid'i "Başkalarına karşı duyulan güvensizlik ve aşırı kuşkuculuk" Olarak Biliyordum
Onun İçin Yanlış Teşhis Dedim AbiTekrar Tekrar Çok Çok Teşekkür Ederim
![]()
Mustafa abi Nasılsın![]()
abi işler nasıl![]()
selamün aleyküm Mustafa abi bi ben kaldım heralde yorumlamadığın..
bu avatarı 10 gündür filan kullanıyorum bi yorumlarmısın abi bakalım ne çıkıcak.
selma ve sibel meselesi zaten avatarda gördüğüm bazı olguların aslında ne anlama geldiğini denemek için yazmıştım...
benzer işaretleri aynı şekilde yorup yoramayacağım hakkında yani...
gene de bu konuda daha çok fırın ekmek yemem lazım...
faydasını gördüysen ne mutlu...
hayır dualarını eksik etme...

Allah razı olsun abi faydasını gördüm tabi görmezmiyim
önceki mesajımda sivri dille ilgili yazdığım hakkında ne düşünüyorsun.?