Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

*-king-*

*-king-*

Üye

*-king-*

Konuya hoşgeldiniz...

akrabalık bağların gelişmiş...akrabaların kalabalık ve her fırsatta birbirinizle görüşüyorsunuz

sosyal çevrende kıymetin bilinmiyor. çevrene yardımcı da oluyorsun ama sanki sen hiçbirşey yapmamışsın gibi davranıyorlar.
belki sen yanlış anlıyorsundur...belki fazla beklenti içine giriyorsundur... belki her daim karşılık bekliyorsundur.
eğer böyleyse... şöyle düşünmeni tavsiye ederim : çevrene gösterdiğin faydaların karşılığı kendini geliştirmek olsun... yapabildiğini görmek için yap bence.. bence bu göreceğin iltifattan daha kıymetli olur.

ah şu yalakalar yalakalar.. onlardan baya çekmişsin. ağzın laf yapmadığı için arka planda kalıyorsun... öbürü hiçbirşey yapmasa bile bıdı bıdı dil yapıp birçok şeyi kendine mal edebiliyor.
sert tepkiye gerek yok ... kunduna getirince lafı koy oturt... ama bunlar dil cambazı olduğu için o lafına da bir karşılık bulabilirler ağız dalaşı yapmadan ikinci cevabını da ver çekil... dişli olduğunu görsün zamanla senle uğraşmak istemezler.

ailen beş kişilik .. sen de küçük kardeşsin galiba. deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor gibime geldi..
kıymetini bil...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

öncelikle çok teşekkür ederim 5 kişilik ailei doğru bildiniz fakat ne dedemle ne de ebemle yaşıyorum :D :D bazı dedikleriniz tıpa tıp aynı bazıları teğet bile geçmememiş :D ama çok teşekkur ederim abi

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle çok teşekkür ederim 5 kişilik ailei doğru bildiniz fakat ne dedemle ne de ebemle yaşıyorum :D :D bazı dedikleriniz tıpa tıp aynı bazıları teğet bile geçmememiş :D ama çok teşekkur ederim abi

benim amaç zaten doğru yada yanlıştan... daha çok size bir şeyler kazandırması...

ben bazı şeyleri bilememiş de olabilirim ama bahsettiğim kişilik özelliklerini olması gereken ve olmaması gereken şeklinde değerlendirmeniz sizin faydanıza olacaktır.

hayır dualarını eksik etme...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
pek sanmıyorum... böyle düşünen tek kişi de sen değilsin...

ayrıca karşılaşsak da kuşak farkından birbirimizi hatırlamamız pek mümkün sayılmaz.

ayrıca tekirdağ'a sonbahar da gelebilme durumum var o zaman tanışırız.
:D bizim ev çok uzak köşede kalıyo pek merkezde değiliz bu arada tekirdağ da sonbahar bitti ama kış çok geç başladı şu anda saray da kar bayağı varda ne yazıkki bizim bahçede eridi :(

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Abi Yorum Alabilirmiyim :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi Yorum Alabilirmiyim :)

©The_Gespenst©

konuya hoşgeldin...

meraktan öleceksin ha.. alakalı alakasız herşeyi öğrenmeye neden çalışıyorsun..
hem dedikoducu bir adam da değilsin ki sağda solda anlatasın.

çok dikkat çekiyorsun.. sivri ve komik bir tipsin..

ayrıca yöneticilik kabiliyetin var... iş yapmaktan daha ziyade işleri sevk ve idare etmek planlamak, iş bölümü ile kimin ne iş yapacağına karar vermekte daha başarılı olacağını tahmin ediyorum...

geleceğe dair çok endişelerin var.. daha dereyi görmeden paça sıvamayı bırak mayonu giyiyorsun.. olurmu olmaz mı belli olmayan işler için karmasarlığa kapılmana gerek yok... ha olacağı kesin olay varsa tedbir al ama boştan yere kendi hayal gücünün kurgularıyla evhamlanıp oyuncak olma... "paranoid" özellik taşıyorsun biraz..

güzel ve titiz iş yapıyorsun... bu konuda hassassın.. elindeki işi kendini ifade eder şekilde yapmak istiyorsun... yani şekli şemaliyle sana ait olduğu belli olsun istiyorsun...

tekrar etmekten hiç hoşlanmadığını söyleyebilirim...

hayırlı maxicepler.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
©The_Gespenst©

konuya hoşgeldin...

ayrıca yöneticilik kabiliyetin var... iş yapmaktan daha ziyade işleri sevk ve idare etmek planlamak, iş bölümü ile kimin ne iş yapacağına karar vermekte daha başarılı olacağını tahmin ediyorum...

geleceğe dair çok endişelerin var.. daha dereyi görmeden paça sıvamayı bırak mayonu giyiyorsun.. olurmu olmaz mı belli olmayan işler için karmasarlığa kapılmana gerek yok... ha olacağı kesin olay varsa tedbir al ama boştan yere kendi hayal gücünün kurgularıyla evhamlanıp oyuncak olma... "paranoid" özellik taşıyorsun biraz..

güzel ve titiz iş yapıyorsun... bu konuda hassassın.. elindeki işi kendini ifade eder şekilde yapmak istiyorsun... yani şekli şemaliyle sana ait olduğu belli olsun istiyorsun...

hayırlı maxicepler.

Paranoid Tanısı Hariç Herşey Doğru Mustafa Abi :) Teşekkürler :)

Revengeful

Emekli Yönetici
©The_Gespenst©

konuya hoşgeldin...

hayırlı maxicepler.

Kesinlikle o :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Paranoid Tanısı Hariç Herşey Doğru Mustafa Abi :) Teşekkürler :)

paranoid kurgularını kafaya takan demek. kişilik özelliğidir.ölçülü olduğu sürece faydalı olabilir.
paranoyak ise kurgularına inanan demek. psikolojik bir rahatsızlıktır..

bu şekilde bak bir de

inşallah faydası olur kardeş...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
paranoid kurgularını kafaya takan demek. kişilik özelliğidir.ölçülü olduğu sürece faydalı olabilir.
paranoyak ise kurgularına inanan demek. psikolojik bir rahatsızlıktır..

bu şekilde bak bir de

inşallah faydası olur kardeş...

Ben Paranoid'i "Başkalarına karşı duyulan güvensizlik ve aşırı kuşkuculuk" Olarak Biliyordum :)
Onun İçin Yanlış Teşhis Dedim Abi :) Tekrar Tekrar Çok Çok Teşekkür Ederim :)

Necmati

Necmati

Üye
Mustafa abi Nasılsın :)

Burak

Üye
abi işler nasıl :d:

'Şeref'

Emekli Yönetici

selamün aleyküm Mustafa abi bi ben kaldım heralde yorumlamadığın..
bu avatarı 10 gündür filan kullanıyorum bi yorumlarmısın abi bakalım ne çıkıcak.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

selamün aleyküm Mustafa abi bi ben kaldım heralde yorumlamadığın..
bu avatarı 10 gündür filan kullanıyorum bi yorumlarmısın abi bakalım ne çıkıcak.

SkyW@LkeR

ve aleyküm selaam

konuya hoşgeldin babam...

konuya da avatarını koynuşsun ama imageshacke'e yükleseydin daha iyi olurdu ... avatar değiştirdiğinde o da kalkar çünkü... neyse...

korkularına eziliyorsun... korkusuz insan cesaret hakkında hiçbirşey bilemez... cesaretini korkunun büyüklüğüyle ölç.

etrafındaki bir çok sıkıntı özellikle akrabalarından yana olanlar, seni de ister istemez etkiliyor.
bu sorunlara nasıl yaklaşacağını tam kestiremiyorsun.. çözüm bulamamaktaki kararsızlığın tutulman seni üzüyor.
büyüklerini izle... tabii yapıcı büyüklerin varsa ... onları örnek aldıkça daha da olgunlaşacağını görürsün. o zaman sorunları daha rahat çözersin.. tabii sözünün dinleneceği olgunluğu da göstermen gerekecek.

kendi kendine sınır koyma uzmanısın... belirsiz nedenlerden dolayı hayali olarak kurduğun işlerini bir türlü gerçek hayata yansıtamıyorsun.. ucundan bile.. bari başlamayı bir dene.. o zaman yaptığından lezzet almaya başlarsın.. işin sonunu da getirmeye çalışırsın.. yalnız elindekini bitirmeden başka işe girme... kombine işler ekip gerektirir.. ekibin olduğu zaman iş paylaşımı yaparsın...

sivri diline de mukayyet ol kalp kırıyorsun... yarın bir gün insanlar sana mesafeli kalırsa bunun kabahatlisi den olursun...

selma ya da sibel artık neyse isminde s ve l harfleri olan biri var galiba hayatında... Allah gönlüne göre versin...

hayırlı maxicepler.

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hoşbulduk babam..

öncelikle
Selma yada Sevda kısmı hariç doğru sayılır:d:
birde şu sivri dil meselesi var aslında pek öyle biri değilimdir ama etrafımda bazı insanlar varki taviz verdikçe daha fazla istiyorlar ve bencil davranıyorlar yapıcak başka birşey kalmıyor diye düşünüyorum.:hmmm

teşekkürler abi :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
selma ve sibel meselesi zaten avatarda gördüğüm bazı olguların aslında ne anlama geldiğini denemek için yazmıştım...
benzer işaretleri aynı şekilde yorup yoramayacağım hakkında yani...
gene de bu konuda daha çok fırın ekmek yemem lazım...

faydasını gördüysen ne mutlu...

'Şeref'

Emekli Yönetici
selma ve sibel meselesi zaten avatarda gördüğüm bazı olguların aslında ne anlama geldiğini denemek için yazmıştım...
benzer işaretleri aynı şekilde yorup yoramayacağım hakkında yani...
gene de bu konuda daha çok fırın ekmek yemem lazım...

faydasını gördüysen ne mutlu...

Allah razı olsun abi faydasını gördüm tabi görmezmiyim:)
önceki mesajımda sivri dille ilgili yazdığım hakkında ne düşünüyorsun.?

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Allah razı olsun abi faydasını gördüm tabi görmezmiyim:)
önceki mesajımda sivri dille ilgili yazdığım hakkında ne düşünüyorsun.?

hiç bir şey kalp kırmaya değmez.. kalp Allah'ın evidir...
sivri dil kullanacaksan mizahi olması maksada daha uygun olur.

ayrıca babamın adı şeref olduğu için o şekilde bir hitap kullanmıştım...

Üst Alt