Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
Mustafa Benımkınıde Yorumlar Mısın :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Vesselάm;3184088' Alıntı:
Mustafa Benımkınıde Yorumlar Mısın :)

Vesselάm

konuya hoşgeldin...

geçmişe gömdüğün ideallerin var..hedefinden sapmış istekler.. bir kaç ideal adayın var ama kararsızsın...daha yaşının genç olması avantajındır...tavsiyem şu konuyu incelemen
http://www.maxicep.com/siir-guzel-s...i-gelecege-dair-planlari-olanlara-457379.html

görmek istemediğin şeyler etrafını baya sarmış galiba... hatta olmadığın bir şeye dönüştürüldüğün hissine kapılıyorsun.. bunun farkındasın... bu takdir edilecek bir kişilik özelliğidir.
sen kendini bilmezsen
ya bu nice okumaktır

yunus emre​

sen kendini bildikten sonra bu dejenerasyondan fazla yara almadan kurtulursun...

"bakalım zaman ne gösterecek ?" deyip bekleme... bazı şeyler senin elindeyken nasibinden vaz geçme... Allah nasip sınırını nereye çizdi bilemezsin... biraz da nasip tercihlerini kullanarak sen ara...

dinlemek ve bilgi almak hoşuna gidiyor ... öğrendiklerini de genellikle kendine saklıyorsun...

kanaatkar yapın var... bu da güzel bir kişilik özelliğidir...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

Sidretül Münteha

Üye
Vay Vayy Sizi Ayakta Alkışlıyorum Ne Kadar Doğru Şeyler Dediniz Teşekkür Ederim Pek Şukella Oldu :)
Kar Tanelerıne Gelınce Pek Severım :D Kolyemi Boynumdan Hiç Çıkartmam..

Yunus Emren'in Alıntısı Güzeldi Bi İnsan Bu Kadar Yalancısı Olurdu Zaten Gercekten Güzeldi Sevgiler :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Vesselάm;3184138' Alıntı:
Vay Vayy Sizi Ayakta Alkışlıyorum Ne Kadar Doğru Şeyler Dediniz Teşekkür Ederim Pek Şukella Oldu :)
Kar Tanelerıne Gelınce Pek Severım :D Kolyemi Boynumdan Hiç Çıkartmam..

Yunus Emren'in Alıntısı Güzeldi Bi İnsan Bu Kadar Yalancısı Olurdu Zaten Gercekten Güzeldi Sevgiler :D

gurbet elde faydasını görürsün inşallah...

hayır dualarınızı eksik etmeyiniz...

Sidretül Münteha

Üye
Allah Razı Olsun Eksık Etmem
Tabi ve Nasip Konusunda Bile Dogruyu Dedınız Nasip Kısmet Var Ama Benden Ses Yok :D

Sevgi ve Muhabbetle :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Selam Abi.
Benim Profil Resmime De Bir Yorum Alabilir Miyim ?

Sidretül Münteha

Üye
Uzaklardasın Gidiyosunn Karamsarlık Sarmış İçini Mesut :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
buketcik

buketcik

Üye
hep beraber kardeş.. ukalalık etmiş gibi olmasında ... nasıl yaptığımı ilk sayfada belirtmeme rağmen mistik güç kullandığımı düşünenler oldu...

ayrıca tekrar belirteyim bu yaptığım işin size faydası olmazsa hiç uğraşmam.. verim aldığımız ve bir çok arkadaşa tavsiyelerde bulunma fırsatı bulduğum için devam ediyorum zaten...

böylelikle siteye değer kaymaya çalışıyorum...
bundan eminim tekrar teşekkürederim.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Selam Abi.
Benim Profil Resmime De Bir Yorum Alabilir Miyim ?

Silent Master™

konuya hoşgeldin...

bu genç yaşta ne kadar kötü işlere bulaşmışsın... bilemiyorum..
şimdi ise bir tövbekar olmuşsun..Allah sabır selamet versin...

oldukça mütevazı birisin... yaptığın işlerin reklamını yapmıyorsun...
üretkensin... kötü anılmaktan da korkuyorsun... bu yüzden eserine dair fazla reklam yapmıyorsun...

kalabalık bir sosyal çevren var fakat kendini yalnız hissediyorsun... bu yalnızlık hissinden de şikayetçi değilsin..
kafam daha rahat...

ölçülü ve terbiyeli davranıyorsun...

zerafet ve estetik... yani sanatçı bir kişiliğin var... resimle alakalı galiba...

düzenli yaşıyorsun ... dağınık değilsin...

riske girmeyi sevmiyorsun ama risk başa geldiğinde üstesinden gelebilecek yöntemlerin de var...

seni kafaya takmış biri var ... galiba sana baya baya aşık... ah gençlik ah...
senden başka pek birşey düşünmüyor... ona söyle de romantizm hoş bir duygu ama gheröçek dünyanın da farkına varsın... sen de geleceğini düşünerek zarar verecek bir şey yapma ha...

aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın
şarap peşinden koşmak boştur şaşkın

erkin koray​

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

Sidretül Münteha

Üye
Mesutttttttttttttttttt Yazıyıı Okudun Muu Şokaa Girdimmmm :ehe
Yaaa Mustafa İnanmıyorumm Valla Mesutu Anlattı Tamm Şokee Girdimm Yaaa :D
sdkljfjwelsdkrfedrfehsdlrıoj Delırdımmm :D

Ağlasam Mı Gülsem Mi :s

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Vesselάm;3184413' Alıntı:
Dert Etme Hiç Bişey İçin :)

Başlama Yine..

Silent Master™

konuya hoşgeldin...

bu genç yaşta ne kadar kötü işlere bulaşmışsın... bilemiyorum..
şimdi ise bir tövbekar olmuşsun..Allah sabır selamet versin...

oldukça mütevazı birisin... yaptığın işlerin reklamını yapmıyorsun...
üretkensin... kötü anılmaktan da korkuyorsun... bu yüzden eserine dair fazla reklam yapmıyorsun...

kalabalık bir sosyal çevren var fakat kendini yalnız hissediyorsun... bu yalnızlık hissinden de şikayetçi değilsin..
kafam daha rahat...

ölçülü ve terbiyeli davranıyorsun...

zerafet ve estetik... yani sanatçı bir kişiliğin var... resimle alakalı galiba...

düzenli yaşıyorsun ... dağınık değilsin...

riske girmeyi sevmiyorsun ama risk başa geldiğinde üstesinden gelebilecek yöntemlerin de var...

seni kafaya takmış biri var ... galiba sana baya baya aşık... ah gençlik ah...
senden başka pek birşey düşünmüyor... ona söyle de romantizm hoş bir duygu ama gheröçek dünyanın da farkına varsın... sen de geleceğini düşünerek zarar verecek bir şey yapma ha...

aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın
şarap peşinden koşmak boştur şaşkın

erkin koray​

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

Abi Yorum İçin Teşekkür Ederim. Bir Çok Şey İçinde Geçti Artık.

yavrukartal9

yavrukartal9

Üye

gerçi konuyla pek alakalı olmayacak ama şunları da söylemeden edemeyeceğim...
1.çalışmanın gayesi diploma için olunca; yani birilerinin istedği gibi bir insan yapılma olunca bu ders çalışmayı bir ıstırap yapar. kendi istedğin veya kendini geliştirmek için olunca daha keyif verir.
2.okulda ne kadar başarılı olduğun senin gerçek ölçün olmamalı... okulda öğrendiklerini ne kadar iyi kullanıyorsun ona bak...
3. babana bir kere sevdiğini söyle... bakalım ne olacak?

zaten öğrendiklerimi her alanda kullanırım hiç bi bilgi kafamda boşa durmaz sölediğini denedim işe yaramadı merak etme

--------------- Ekleme ---------------

yani babama dediğini söledim işe yaramadı

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
zaten öğrendiklerimi her alanda kullanırım hiç bi bilgi kafamda boşa durmaz sölediğini denedim işe yaramadı merak etme

--------------- Ekleme ---------------

yani babama dediğini söledim işe yaramadı

merak etme verdiğin her emeğin bir izi vardır... kısacık zamanlarda bile yıkılanlar kaç zamanda inşa ediliyor...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Abi avatarıma bir yorum rica edebilirmiyim :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi avatarıma bir yorum rica edebilirmiyim :)

©The_Gespenst©

konuya hoşgeldin

tekrar uzun süre avatar yorumu yapmadığım için paslanmış olabilirim...
ama yenien başlama için ideal bir avatar

karamsarlık olduğunu görmek pek ala mümkün...

hata yapma korkundan dolayı fazla girişken değilsin aynı zamanda hatalarından kaynaklanacak mesuliyet seni tedirgin ediyor.

aile çevre ve iç dünyan arasında sıkışmış hissediyorsun... bunlar tamamen kendi kurgularından kaynaklanıyor. alenen veya gizliden gizliye seni engelleyen hiçbirşey yok...

ah gençlik ah... aklını başına al... hayranlıkla aşkı karıştırma... bu zamanlarda sevdiğini mükemmel bir insan gibi hayal etmek kolay...

hayal gücün kuvvetli... fantastik eserler ilgini çekiyor.

ne olacağına karar verememen seni baya rahatsız ediyor... ne olacağını belirlemek ileride vereceğin meyvelere bağlı.. yani bir şey olmaya çalışma , bir şeyler yapmaya çalış, o zaman olacağın şey olursun...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

Üst Alt