Vesselάm;3184088' Alıntı:Mustafa Benımkınıde Yorumlar Mısın![]()
Vesselάm;3184138' Alıntı:Vay Vayy Sizi Ayakta Alkışlıyorum Ne Kadar Doğru Şeyler Dediniz Teşekkür Ederim Pek Şukella Oldu
Kar Tanelerıne Gelınce Pek SeverımKolyemi Boynumdan Hiç Çıkartmam..
Yunus Emren'in Alıntısı Güzeldi Bi İnsan Bu Kadar Yalancısı Olurdu Zaten Gercekten Güzeldi Sevgiler![]()
Vesselάm;3184396' Alıntı:Uzaklardasın Gidiyosunn Karamsarlık Sarmış İçini Mesut![]()
bundan eminim tekrar teşekkürederim.hep beraber kardeş.. ukalalık etmiş gibi olmasında ... nasıl yaptığımı ilk sayfada belirtmeme rağmen mistik güç kullandığımı düşünenler oldu...
ayrıca tekrar belirteyim bu yaptığım işin size faydası olmazsa hiç uğraşmam.. verim aldığımız ve bir çok arkadaşa tavsiyelerde bulunma fırsatı bulduğum için devam ediyorum zaten...
böylelikle siteye değer kaymaya çalışıyorum...
Dert Etme Hiç Bişey İçinDoğru Tahmin..

Selam Abi.
Benim Profil Resmime De Bir Yorum Alabilir Miyim ?
Vesselάm;3184413' Alıntı:Dert Etme Hiç Bişey İçin![]()
Silent Master
konuya hoşgeldin...
bu genç yaşta ne kadar kötü işlere bulaşmışsın... bilemiyorum..
şimdi ise bir tövbekar olmuşsun..Allah sabır selamet versin...
oldukça mütevazı birisin... yaptığın işlerin reklamını yapmıyorsun...
üretkensin... kötü anılmaktan da korkuyorsun... bu yüzden eserine dair fazla reklam yapmıyorsun...
kalabalık bir sosyal çevren var fakat kendini yalnız hissediyorsun... bu yalnızlık hissinden de şikayetçi değilsin..
kafam daha rahat...
ölçülü ve terbiyeli davranıyorsun...
zerafet ve estetik... yani sanatçı bir kişiliğin var... resimle alakalı galiba...
düzenli yaşıyorsun ... dağınık değilsin...
riske girmeyi sevmiyorsun ama risk başa geldiğinde üstesinden gelebilecek yöntemlerin de var...
seni kafaya takmış biri var ... galiba sana baya baya aşık... ah gençlik ah...
senden başka pek birşey düşünmüyor... ona söyle de romantizm hoş bir duygu ama gheröçek dünyanın da farkına varsın... sen de geleceğini düşünerek zarar verecek bir şey yapma ha...
aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın
şarap peşinden koşmak boştur şaşkın
erkin koray
ben avatarınızın yalancısıyım...
hayırlı maxicepler...
Başlama Yine..
Abi Yorum İçin Teşekkür Ederim. Bir Çok Şey İçinde Geçti Artık.
sen tövbene sadık kal yeter...
hayır dualarını eksik etme...
PekiBaşlama Yine..

gerçi konuyla pek alakalı olmayacak ama şunları da söylemeden edemeyeceğim...
1.çalışmanın gayesi diploma için olunca; yani birilerinin istedği gibi bir insan yapılma olunca bu ders çalışmayı bir ıstırap yapar. kendi istedğin veya kendini geliştirmek için olunca daha keyif verir.
2.okulda ne kadar başarılı olduğun senin gerçek ölçün olmamalı... okulda öğrendiklerini ne kadar iyi kullanıyorsun ona bak...
3. babana bir kere sevdiğini söyle... bakalım ne olacak?
zaten öğrendiklerimi her alanda kullanırım hiç bi bilgi kafamda boşa durmaz sölediğini denedim işe yaramadı merak etme
--------------- Ekleme ---------------
yani babama dediğini söledim işe yaramadı
Abi avatarıma bir yorum rica edebilirmiyim![]()