Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Lina_TR

Lina_TR

Üye
benb bu avatarı kullanıyorum ve yzyn zaman da değişmem :D Sence niye bu avatar

'Şeref'

Emekli Yönetici

hiç bir şey kalp kırmaya değmez.. kalp Allah'ın evidir...
sivri dil kullanacaksan mizahi olması maksada daha uygun olur.

ayrıca babamın adı şeref olduğu için o şekilde bir hitap kullanmıştım...

eyvallah motivatör abim tavsiyelerini dikkate alıcam.:sarıl:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
benb bu avatarı kullanıyorum ve yzyn zaman da değişmem :D Sence niye bu avatar

Lina_TR

konuya hoşgeldin kardeş...

dini değerlere düşkün olduğunu söyleyebilirim...
hatta manevi amaçları olan birisin... Allah muvaffak etsin...

ailen 6-7 kişilik...kaç yaşındasın bilmiyorum ama ailenden uzak kalma... annenden babandan veya çoluk çocuğundan.

bazı insanlar "etrafa nasıl hayır edecem" diye koştururken kendi evini çoğu zaman ihmal edebilirler...
hayır işi yapmak güzeldir... ama önce kendin ve ailen... hediye dahi alacaksan hediyeyi ilk önce kendi ailen için düşün...

kendini neden zayıf görüyorsun pek anlamadım... medeni cesaretin mi yok yoksa hata yapmaktan mı korkuyorsun... hata yapmayan insan hiç birşey yapmayan insandır. hatalar başarıya ulaştıran basamaklardır...

hayat seni para peşinde koşan biri yapabilir... parayı yeterince kazan yoksa daima kendini fakir hissedersin...
araba alırsın aslında, araba seni almıştır.. ev alırsın ama birde bakmışsın ki dünya kazançları seni esir almış.
elbette bunlara ihtiyaç var ama araç mı olacak yoksa amaç mı olacak... buna karar ver.

bu ikisini nasıl ayırt edeceksin? şu şekilde...
bütün gün çalışıp emek vermişsindir ama kazandığına bir bakarsın "peh bunu mu kazandım?bunun için mi uğraştım" dersen... Allahtan gelen nasibi beğenmemişsindir. hırs sahibisin.
eğer ki kazandığını beğeniyorsan ve karşılığında "elhamdülillah" deyip şükredersen kazancın bereketlenir.

bir adam günlük 1000 tl kazanır ama harcamalarına doğru düzgün yetiştiremez... çünkü her zaman daha fazlasını ister ve kazanmak ona huzur vermez.
bir adam aylık 1000 tl kazanır onun ise idealleri zaten bir avuç olacağı için kazandığı hayli hayli yeter.. ve huzurludur.
uç bir örnek olacak: şükretmenin nasıl bereket kattığını anlamak istersen yahya efendi ' yi araştır.

maddi durumunun da zamanla iyileştiğini görürsün...

benden bu kadar...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler

yavrukartal9

yavrukartal9

Üye
benim avatardan benim hakkımda çok normal şeyler çıkarılamaz ama sana zahmet bi yorumlayıver

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
benim avatardan benim hakkımda çok normal şeyler çıkarılamaz ama sana zahmet bi yorumlayıver

yavrukartal9

konuya hoşgeldin hemşerim ...

milli değerlere önem verdiğin kadar dini değerlere de merakın var...

çabuk yoruluyorsun.. fazla çalışmayı sevdiğini söyleyemem...

geleceğe kapalı ve tedbirsiz yaşıyorsun... şöyle bir iki hayalin yok mu? yetenek testi falan yaptır... ona göre bir hedef koy kendine.
amaçsız gördüm biraz seni.. o zaman çalışmak hoşuna da gider.

kendinden çok ödün veriyorsun... karşındaki insandan ne kadar fayda görüyorsan sende ona o kadar faydalı ol.. bunu ölçü olarak kabul edersen fazla zarar görmezsin.

eğlenceye yönelik çabaların çok fazla... böyle olmamalı... enerjin boşa gider.. tarlaya bir damla su vermeyen coşkun bir sel gibi.

oldukça da cesaretli birisin ... zamanında yaşadığın bir çok korkunun üstesinden gelmişsin...

babanla görüşemiyorsun galiba ya da dilime gelmeyen bir durum var...

hayırlı maxicepler.

yavrukartal9

yavrukartal9

Üye
yavrukartal9

konuya hoşgeldin hemşerim ...

milli değerlere önem verdiğin kadar dini değerlere de merakın var...

çabuk yoruluyorsun.. fazla çalışmayı sevdiğini söyleyemem...

geleceğe kapalı ve tedbirsiz yaşıyorsun... şöyle bir iki hayalin yok mu? yetenek testi falan yaptır... ona göre bir hedef koy kendine.
amaçsız gördüm biraz seni.. o zaman çalışmak hoşuna da gider.

kendinden çok ödün veriyorsun... karşındaki insandan ne kadar fayda görüyorsan sende ona o kadar faydalı ol.. bunu ölçü olarak kabul edersen fazla zarar görmezsin.

eğlenceye yönelik çabaların çok fazla... böyle olmamalı... enerjin boşa gider.. tarlaya bir damla su vermeyen coşkun bir sel gibi.

oldukça da cesaretli birisin ... zamanında yaşadığın bir çok korkunun üstesinden gelmişsin...

babanla görüşemiyorsun galiba ya da dilime gelmeyen bir durum var...

hayırlı maxicepler.

babamla hiç anlaşamayız orası doğru çokda cesurumdur amacım var yeterince çalışıyorum burası biraz yanlış eğlenceye önem veriyorum doğru milli değerlerin yanında dini değerlere biraz merakım var kısmen doğru helal olsun %90 - 93 tuttu

--------------- Ekleme ---------------

çalışmayıda sevmem ama çalışmadan iyi işler başarabilirim ilkokul ve lisede hiç çalışmadım ama hep okul sıralamasında ilk 3 ün içindeydim

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
babamla hiç anlaşamayız orası doğru çokda cesurumdur amacım var yeterince çalışıyorum burası biraz yanlış eğlenceye önem veriyorum doğru milli değerlerin yanında dini değerlere biraz merakım var kısmen doğru helal olsun %90 - 93 tuttu

--------------- Ekleme ---------------

çalışmayıda sevmem ama çalışmadan iyi işler başarabilirim ilkokul ve lisede hiç çalışmadım ama hep okul sıralamasında ilk 3 ün içindeydim

gerçi konuyla pek alakalı olmayacak ama şunları da söylemeden edemeyeceğim...
1.çalışmanın gayesi diploma için olunca; yani birilerinin istedği gibi bir insan yapılma olunca bu ders çalışmayı bir ıstırap yapar. kendi istedğin veya kendini geliştirmek için olunca daha keyif verir.
2.okulda ne kadar başarılı olduğun senin gerçek ölçün olmamalı... okulda öğrendiklerini ne kadar iyi kullanıyorsun ona bak...
3. babana bir kere sevdiğini söyle... bakalım ne olacak?

Necmati

Necmati

Üye
Banada yorum alabilirmiyim Mustafa abi :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Banada yorum alabilirmiyim Mustafa abi :)

Necmati

konuya hoşgeldin necmi

bu avatarı daha önce görmüştüm ama yorum yapmamıştım galiba...

avatardaki model için mi, yoksa kendin için mi yorum istedin pek anlamadım...
bende ortadan gideyim bari.

"bırak dağınık kalsın" mantığıyla hareket ediliyor ... her iş böyle oluruna pek bırakılmamalı...

çok güzel rol çiziliyor... hisleri anlaması baya zor...

yalnız kalmaktan pek hoşlamılmıyor.

küçük pişmanlıklar var unutulmak istenen... doğru yapıldığını düşünülerek yapılan bazı şeyler kötü sonuçlar doğurmuş... keşke yapmasaydım denilen şeyler. o kadar ağır olaylar da değil...

genellikle olaylara kötümser bakılıyor.

azıcık bana yeter anlayışını da okumak mümkün... ama nasip aramaktan da vazgeçilmemeli... Allah'ın sınırı nereye çizdiğini kimse bilemez...

zor bir avatar oldu kusura bakma...biraz yalın kaldı...

hayırlı maxicepler.

buketcik

buketcik

Üye
benim avatarım benim kişiliğimi anlatmış olamaz:off:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

bugrayener

konuya hoşgeldin... aynı zamanda maxicep'e,

inşallah senin için de verimli ve hoş zaman geçirirsin...

bu konu da bağımlılık yapıyor.. abonesi bol...

çevrenle pek iyi diyaolğun yok gibi... derdini anlatmakta ya da karşındakiler seni anlamakta baya zorluk çekiyor.. çoğu zaman yanlış anlaşılıp iyi tanınmayan bir kişi oluyorsun... bir şeyler izah ederken biraz da karşındakilerin anlayışına göre anlatırsan kısa süre olmasa da zamanla bu sorunun üstesinden gelirsin...

tehlikelere veya risklere açık yaşıyorsun.. bir taraftan tedbir alsan öbür taraftan açık veriyorsun...
bu sorun iki yolla çözülür
1. uzun yol... tecrübelerle...
2. kısa yol...danışarak.. daha önce benzer riskleri yaşamış ehil insanlarla görüşerek.

dikkatli birisin aslında algılaman yüksek.. fakat ne hikmetse... duygularına yenik düşünerek gözlemlerinle değilde hislerinle hareket ediyorsun.. bu durumda seni çoğu zaman zor durumda bırakıyor... gözlemlerini de değerlendirmeye alarak karar al veya iş yap...

dikkat çekici birisin ama olumlu mu olumsuz mu pek çıkaramıyorum...

özenli ve kendine bakan biri olduğunu da söyleyebilirim. aynı zaman da düzenlisin...

konuşmayı anlatmayı ve bilgi paylaşımını seviyorsun fakat yeterli itibarı görmediğini de düşünüyorsun...

hayırlı maxicepler.

buketcik

buketcik

Üye
biran telaşlandım gerçekten anlatılan ben.çok teşekkürederim.yüreğnize sağlık.konuyu takip edeceğim.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

biran telaşlandım gerçekten anlatılan ben.çok teşekkürederim.yüreğnize sağlık.konuyu takip edeceğim.

hep beraber kardeş.. ukalalık etmiş gibi olmasında ... nasıl yaptığımı ilk sayfada belirtmeme rağmen mistik güç kullandığımı düşünenler oldu...

ayrıca tekrar belirteyim bu yaptığım işin size faydası olmazsa hiç uğraşmam.. verim aldığımız ve bir çok arkadaşa tavsiyelerde bulunma fırsatı bulduğum için devam ediyorum zaten...

böylelikle siteye değer kaymaya çalışıyorum...

Necmati

Necmati

Üye
Necmati

konuya hoşgeldin necmi

bu avatarı daha önce görmüştüm ama yorum yapmamıştım galiba...

avatardaki model için mi, yoksa kendin için mi yorum istedin pek anlamadım...
bende ortadan gideyim bari.

"bırak dağınık kalsın" mantığıyla hareket ediliyor ... her iş böyle oluruna pek bırakılmamalı...

çok güzel rol çiziliyor... hisleri anlaması baya zor...

yalnız kalmaktan pek hoşlamılmıyor.

küçük pişmanlıklar var unutulmak istenen... doğru yapıldığını düşünülerek yapılan bazı şeyler kötü sonuçlar doğurmuş... keşke yapmasaydım denilen şeyler. o kadar ağır olaylar da değil...

genellikle olaylara kötümser bakılıyor.

azıcık bana yeter anlayışını da okumak mümkün... ama nasip aramaktan da vazgeçilmemeli... Allah'ın sınırı nereye çizdiğini kimse bilemez...

zor bir avatar oldu kusura bakma...biraz yalın kaldı...

hayırlı maxicepler.
Olsun Abi zor oldu yine güzel Oldu..
sağolasın Kendine iyi bak :)

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
:D Benim Avatarım Nasıl :D Ninja Diyip Geçme Ama Lütfen ?? :sarıl:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
:D Benim Avatarım Nasıl :D Ninja Diyip Geçme Ama Lütfen ?? :sarıl:

Ninjaemos

konuya hoş geldin emre... yorumlar o kadar basit olsaydı bu konu o kadar rağbet görmezdi...

kalabalık bir ailen var 8-10 kişi kadar... yada iki yakın akraba aile aynı mahalde yaşıyorsunuz... toplsak 8-10 eder... en sevimlileri de sensin...

riskli ve heyecanlı işleri sevdiğin kadar tedbiri elden bırakmıyorsun...

stratiji ve planlama yeteneğin var... mesela futbol oyuncusu olmak yerine bir takımı çalıştıran hoca olmak sana daha yatkın...

dikkatli bir gözlemcisin...

konuşmaktan daha çok düşünmeyi seviyorsun... yeri gelince de ifade etmekten çekinmiyorsun... onu da kısa öz şekilde söylüyorsun... Fakat karşıdakinin anlaması senin için o kadar önemli değil "ben lafımı söyledim ... anlayan anlasın, bana ne?" gibi bir mantığın da var. bunu biraz eritmen lazım karşındaki anlamadıktan sonra anlatmanın ne kıymeti var...

birde çok güzel rol kesiyorsun ... öyle bir oyunculuk yaparsın ki karşındaki sana inanır...

kalem veya yazı işlerini de seviyorsun...

asker veya polis olma hevesini de görmek mümkün...

hayırlı maxicepler

Lina_TR

Lina_TR

Üye

Lina_TR

konuya hoşgeldin kardeş...

dini değerlere düşkün olduğunu söyleyebilirim...
hatta manevi amaçları olan birisin... Allah muvaffak etsin...

ailen 6-7 kişilik...kaç yaşındasın bilmiyorum ama ailenden uzak kalma... annenden babandan veya çoluk çocuğundan.

bazı insanlar "etrafa nasıl hayır edecem" diye koştururken kendi evini çoğu zaman ihmal edebilirler...
hayır işi yapmak güzeldir... ama önce kendin ve ailen... hediye dahi alacaksan hediyeyi ilk önce kendi ailen için düşün...

kendini neden zayıf görüyorsun pek anlamadım... medeni cesaretin mi yok yoksa hata yapmaktan mı korkuyorsun... hata yapmayan insan hiç birşey yapmayan insandır. hatalar başarıya ulaştıran basamaklardır...

hayat seni para peşinde koşan biri yapabilir... parayı yeterince kazan yoksa daima kendini fakir hissedersin...
araba alırsın aslında, araba seni almıştır.. ev alırsın ama birde bakmışsın ki dünya kazançları seni esir almış.
elbette bunlara ihtiyaç var ama araç mı olacak yoksa amaç mı olacak... buna karar ver.

bu ikisini nasıl ayırt edeceksin? şu şekilde...
bütün gün çalışıp emek vermişsindir ama kazandığına bir bakarsın "peh bunu mu kazandım?bunun için mi uğraştım" dersen... Allahtan gelen nasibi beğenmemişsindir. hırs sahibisin.
eğer ki kazandığını beğeniyorsan ve karşılığında "elhamdülillah" deyip şükredersen kazancın bereketlenir.

bir adam günlük 1000 tl kazanır ama harcamalarına doğru düzgün yetiştiremez... çünkü her zaman daha fazlasını ister ve kazanmak ona huzur vermez.
bir adam aylık 1000 tl kazanır onun ise idealleri zaten bir avuç olacağı için kazandığı hayli hayli yeter.. ve huzurludur.
uç bir örnek olacak: şükretmenin nasıl bereket kattığını anlamak istersen yahya efendi ' yi araştır.

maddi durumunun da zamanla iyileştiğini görürsün...

benden bu kadar...

hayırlı maxicepler

teşekkürler. 2 kardeşiz :d avatarım doğruda sölemiş yalanda :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler. 2 kardeşiz :d avatarım doğruda sölemiş yalanda :D

bazı belirgin nesnelerin ne anlama geleceğine dair denemelerim de var...
bu aile fertleri konusunda da pek başarılı olduğumu söyleyemem zaten..

Üst Alt