hiç bir şey kalp kırmaya değmez.. kalp Allah'ın evidir...
sivri dil kullanacaksan mizahi olması maksada daha uygun olur.
ayrıca babamın adı şeref olduğu için o şekilde bir hitap kullanmıştım...

benb bu avatarı kullanıyorum ve yzyn zaman da değişmemSence niye bu avatar
benim avatardan benim hakkımda çok normal şeyler çıkarılamaz ama sana zahmet bi yorumlayıver
yavrukartal9
konuya hoşgeldin hemşerim ...
milli değerlere önem verdiğin kadar dini değerlere de merakın var...
çabuk yoruluyorsun.. fazla çalışmayı sevdiğini söyleyemem...
geleceğe kapalı ve tedbirsiz yaşıyorsun... şöyle bir iki hayalin yok mu? yetenek testi falan yaptır... ona göre bir hedef koy kendine.
amaçsız gördüm biraz seni.. o zaman çalışmak hoşuna da gider.
kendinden çok ödün veriyorsun... karşındaki insandan ne kadar fayda görüyorsan sende ona o kadar faydalı ol.. bunu ölçü olarak kabul edersen fazla zarar görmezsin.
eğlenceye yönelik çabaların çok fazla... böyle olmamalı... enerjin boşa gider.. tarlaya bir damla su vermeyen coşkun bir sel gibi.
oldukça da cesaretli birisin ... zamanında yaşadığın bir çok korkunun üstesinden gelmişsin...
babanla görüşemiyorsun galiba ya da dilime gelmeyen bir durum var...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
babamla hiç anlaşamayız orası doğru çokda cesurumdur amacım var yeterince çalışıyorum burası biraz yanlış eğlenceye önem veriyorum doğru milli değerlerin yanında dini değerlere biraz merakım var kısmen doğru helal olsun %90 - 93 tuttu
--------------- Ekleme ---------------
çalışmayıda sevmem ama çalışmadan iyi işler başarabilirim ilkokul ve lisede hiç çalışmadım ama hep okul sıralamasında ilk 3 ün içindeydim
Banada yorum alabilirmiyim Mustafa abi![]()
benim avatarım benim kişiliğimi anlatmış olamaz![]()
benim avatarım benim kişiliğimi anlatmış olamaz![]()
biran telaşlandım gerçekten anlatılan ben.çok teşekkürederim.yüreğnize sağlık.konuyu takip edeceğim.
Olsun Abi zor oldu yine güzel Oldu..Necmati
konuya hoşgeldin necmi
bu avatarı daha önce görmüştüm ama yorum yapmamıştım galiba...
avatardaki model için mi, yoksa kendin için mi yorum istedin pek anlamadım...
bende ortadan gideyim bari.
"bırak dağınık kalsın" mantığıyla hareket ediliyor ... her iş böyle oluruna pek bırakılmamalı...
çok güzel rol çiziliyor... hisleri anlaması baya zor...
yalnız kalmaktan pek hoşlamılmıyor.
küçük pişmanlıklar var unutulmak istenen... doğru yapıldığını düşünülerek yapılan bazı şeyler kötü sonuçlar doğurmuş... keşke yapmasaydım denilen şeyler. o kadar ağır olaylar da değil...
genellikle olaylara kötümser bakılıyor.
azıcık bana yeter anlayışını da okumak mümkün... ama nasip aramaktan da vazgeçilmemeli... Allah'ın sınırı nereye çizdiğini kimse bilemez...
zor bir avatar oldu kusura bakma...biraz yalın kaldı...
hayırlı maxicepler.

Olsun Abi zor oldu yine güzel Oldu..
sağolasın Kendine iyi bak![]()

Yok estafurrullah abimbana garezin oldukça böyle avatar gönder ...
dayak atmış kadar olursun![]()

Benim Avatarım Nasıl
Ninja Diyip Geçme Ama Lütfen ??
![]()
Lina_TR
konuya hoşgeldin kardeş...
dini değerlere düşkün olduğunu söyleyebilirim...
hatta manevi amaçları olan birisin... Allah muvaffak etsin...
ailen 6-7 kişilik...kaç yaşındasın bilmiyorum ama ailenden uzak kalma... annenden babandan veya çoluk çocuğundan.
bazı insanlar "etrafa nasıl hayır edecem" diye koştururken kendi evini çoğu zaman ihmal edebilirler...
hayır işi yapmak güzeldir... ama önce kendin ve ailen... hediye dahi alacaksan hediyeyi ilk önce kendi ailen için düşün...
kendini neden zayıf görüyorsun pek anlamadım... medeni cesaretin mi yok yoksa hata yapmaktan mı korkuyorsun... hata yapmayan insan hiç birşey yapmayan insandır. hatalar başarıya ulaştıran basamaklardır...
hayat seni para peşinde koşan biri yapabilir... parayı yeterince kazan yoksa daima kendini fakir hissedersin...
araba alırsın aslında, araba seni almıştır.. ev alırsın ama birde bakmışsın ki dünya kazançları seni esir almış.
elbette bunlara ihtiyaç var ama araç mı olacak yoksa amaç mı olacak... buna karar ver.
bu ikisini nasıl ayırt edeceksin? şu şekilde...
bütün gün çalışıp emek vermişsindir ama kazandığına bir bakarsın "peh bunu mu kazandım?bunun için mi uğraştım" dersen... Allahtan gelen nasibi beğenmemişsindir. hırs sahibisin.
eğer ki kazandığını beğeniyorsan ve karşılığında "elhamdülillah" deyip şükredersen kazancın bereketlenir.
bir adam günlük 1000 tl kazanır ama harcamalarına doğru düzgün yetiştiremez... çünkü her zaman daha fazlasını ister ve kazanmak ona huzur vermez.
bir adam aylık 1000 tl kazanır onun ise idealleri zaten bir avuç olacağı için kazandığı hayli hayli yeter.. ve huzurludur.
uç bir örnek olacak: şükretmenin nasıl bereket kattığını anlamak istersen yahya efendi ' yi araştır.
maddi durumunun da zamanla iyileştiğini görürsün...
benden bu kadar...
hayırlı maxicepler

teşekkürler. 2 kardeşiz :d avatarım doğruda sölemiş yalanda![]()