Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
zaza

konuya hoş geldin

yahu adamın biri avatar koymadan yorum istedi olmayan avatara bile yorum yaptıydım...

sen beni mi deneyecen yoksa hakketen bu avatarı isteyerek mi koydun?
eğer ki ciddiysen... artık bu kadar tanıştıktan sonra benden tavsiye istediğine yoruyorum...

bu avatara bakarak

hayatının düzene girdiğini söyleyebilirim...

daha bir olgun daha bir oturaklı olmuşsun... bu değişiklikleri genellikle romantik ve hayırlı iş eşiğine gelenler yaşar. arife tarif gerekmez...

daha bir kibar olmuşsun... aklın bir karış havaya mı çıkmış ne...?
sanki iç dünyanda panayır kurmuşlar da her gün eğlence mi var...?

biraz korku var sanki... kendine dayanak mı arıyorsun... aklı hocalığı yapacak birisi...? galiba kendini ilk defa bu kadar zayıf hissediyorsun...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.
varya artık beni takip ettiğini düşünücem hani işinden dolayıda şüphelenmiyor değilim:d:

teşekkürler abi :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

varya artık beni takip ettiğini düşünücem hani işinden dolayıda şüphelenmiyor değilim:d:

teşekkürler abi :)

kardeş bazen ben de kendime şaşıyordum... artık şaşırmıyorum...
bu gün adamın biri kolundaki dövmeyi gösterdi ben de yorum yaptım..... gayet de iyi yordum...
demiştim ya herkes kendini koyuyor avatarına...

zaza

zaza

Üye
kardeş bazen ben de kendime şaşıyordum... artık şaşırmıyorum...
bu gün adamın biri kolundaki dövmeyi gösterdi ben de yorum yaptım..... gayet de iyi yordum...
demiştim ya herkes kendini koyuyor avatarına...
abi hani dedin ya zayıf hissediyorsun diye 2 anlamda zayıf hissediyorum

1. kaybettiğim güç, yani manevi güç hani yoksa yine düşmanlarıma istediğimi yaparım:ehe

2. ise kilodan gelen zayıflık:d:

pink_panter

pink_panter

Üye
mümkünse bana da lütfen... :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
benide yorumlar mısınız?bakalım bizim avatardan ne çıkıcak?:D

Aege

Aege

Üye
benimkini de yorumlarsanız sevinirim :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
mümkünse bana da lütfen... :)

pink_panter

konuya hoşgeldin

net sorunumdan dolayı siteden uzak kaldım biraz ama çok şükür dönebildik...
üstelik talepler üzerinden de fazla zaman geçmemiş...

siteye gelir gelmez bu konuyu bulup mesajla yorum talebiniz ne kadar ilginç değil mi?

maxicep'i bir süredir takip ediyormuşsunuz. gibime geliyor...bu teknik bir konu.. buradan yola çıkarsak arayış içinde olduğunuzu söyleyebilirim. zaten arayışta olmayan kim var ki... daha derinlerden birşeyler görmem lazım...

dikkatli bir gözlemcisiniz... çabuk farkediyorsunuz... yalnız bu özelliğiniz sizin konsantrasyonunuzu çok etkiliyor. dikkat ettiğiniz konular üst iste gelince kafanız baya karışıyor. bu konuyla ilgili size bir iki tavsiye vermek isterdim ama ... kelin ilacı olsa başına sürerdi. bu konudaki bazı çalışmalar. mozart' ın ya da vivaldi'nin eserlerinin konsantrasyona etkisi olduğunu göstermiş... isterseniz arada bir dinleyin faydasını görürseniz... bana da haber verin... ciddiyim...

mesela

ve

videolar örnek, sitelerine gir daha başka örnekler de bulursun...

aile fazla kalabalık değil... 4 kişi falan...

bir de "hayırlı bir iş " arefesindesiniz gibi... baya heyecanlı seyrediyor galiba...
Allah tamamına erdirsin...

şeffaf, açık sözlüsünüz... arada bir konuşursunuz ama taşı gediğine koyuyorsunuz.. ancak "kırıcı olur muyum olmaz mıyım?" bunu pek düşünmüyorsunuz... tamam karşıdaki kişi haketmiş ona amenna ama kalp kırmak kişiliği yıpratabilir. bazı manevi hastalıklara da kapı açar... ki aileni dahi kıran biri olup çıkabilme riski vardır. aman dikkat... gene laf koyma işi yapılabilir ama kırıcı olmamak kaydıyla.
o kadar da ince düşünebilirsin...

şimdi bazı insanlar olayın ya da kişinin iyiden çok kötüsünü görür... sen ilk önce olumlu yanlarını görmeyi tercih ediyorsun ama olumsuz yanlar baya kafanı kemiriyor... risksiz olay ya da insan var mı? tamamen iyi ya da tamamen kötü insan var mı? artılar ve eksiler ortaya serilir ona göre davranılır... bu kadarı zaten biliniyor... senin bu kafayı takma olayını vesvese haline getirmeden zamanından önce kafaya takıp o an için alman kararları etkilemesine izin verme... kararını verdikten sonra olumsuz gördüğün olayın zamanı az çok bellidir. o anın kararı alındıktan sonra gelecekteki risklere göre de bir plan yaparsan kafan daha rahat olur.

belirgin ve tutarlı kişiliğin var .. bunlar emsallerine göre daha olgun davranabildiğini de gösteriyor... iyi bir danışmansınız.. belki sır küpü...

hayırlı maxicepler

----------Eklendi @ 18:55:49 ---------- Yazıldı @ 18:23:12 ----------

benide yorumlar mısınız?bakalım bizim avatardan ne çıkıcak?:D

psp 1004

konuya hoşgeldin

gecikme için kusura bakma

maxicep'in bu yeni yüzünde avatarlar daha az belirgin durumda... biraz zorlayalım...

avatardan ne çıktı? bol bol fırça çıktı... kardeş seni şamar oğlanına döndermişler..
milletin işi gücü yok senle uğraşıyorlar...
bu durum senin kişiliğini çok etkileyebilse de sen yıpranmamak için çok diretiyorsun...
galiba kişiliğini de korumak konusunda oldukça başarılısın... olduğundan farklı bir şey yapmaya çalışıyorlar... onlara uyarsan garip bir adam ortaya çıkar... hırçınlık yapmadan uzak dur yeter.

ifade etme sıkıntın var derdini anlatmak ya da karşı tarafın anlaması oldukça zor... bildiğini söylemenin en kolay yolu aklına ilk gelen kelimelerle anlatmaktır. "acaba şöyle mi böyle mi?" diye düşünürsen dilin dolaşır.

insanlara kolay güvenemiyorsun, ilk anlarda soğuk davranıyorsun tanışıncaya kadar... bu yüzden fazla çevren olsun istemiyorsun... bir evli abin ya da ablan var... ailede 3 kişi yaşıyorsunuz.

tehlikelerden ne kadar uzak durursan dur hep bir yerden yara alıyorsun.. hani "yılanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş" derler ya... korktuğun ne varsa başına geliyor. tedbirsiz de değilsin ama bir boşluktan zarar görüyorsun. merak etme zamanla daha tedbirli olmasını öğrenirsin. hatta tedbir almasan bile zamanı gelince ne şekilde davranacağını da öğrenebilirsin. bu potansiyel var sen de...

hayırlı maxicepler

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bismillah!kardeş kendi resmim olsa neyse ama avatardan resmen hayatımı çıkardın.gerçekten ne dediysen oluyor.okurken ağzım açık kaldı.teşekkür ederim...:hmmm:oke:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bismillah!kardeş kendi resmim olsa neyse ama avatardan resmen hayatımı çıkardın.gerçekten ne dediysen oluyor.okurken ağzım açık kaldı.teşekkür ederim...:hmmm:oke:

estağfirullah
kardeş ben insanı yüzünden değil avatarından tanırım...
rüya tabir etmek gibi bir şey bu iş...
eğer faydası olduysa ne mutlu...

Burak

Üye
abiciğim kolay gelsin. işler iyi maşallah :D

benim avatarımı yormuşmuydun abi acaba :hmmm

Necmati

Necmati

Üye
Bende alayımmı Mustafa abi ...

zaza

zaza

Üye
Geldiğinde bir yorum isterim abi :)

Burak

Üye
şu sıralar internet problemi yaşıyor. en kısa sürede gelicek :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
benimkini de yorumlarsanız sevinirim :)

Aege

konuya hoş geldin

gecikme için kusura bakma...

öğrenmeye açık birisin... öğrenmeyi de seviyorsun... okumak ve bilgi toplamak çok hoşuna gidiyor...
tabii öğrendiklerini paylaşmak da sevdiğin bir konu...

bu seni biraz ferdileştirmiş.. yani kendi bildiğini yegane doğru olarak kabul etmen seni bilgi ukalası olarak gösterir...
başkalarının da senin kadar bilebileceğini unutma(öyle göstermeseler bile) veya senin kadar bilmeseler de senden daha farklı şeyler bildiklerinin de unutma...
bunlardan da faydalan...

6-7 kişilik bir ailen var... ilişkiler biraz donuk... beraber fazla zaman geçirmiyorsunuz galiba... hafta da bir saat olsun beraber bir iş yapın... herkes kendi derdine düşmüş...
aile içi ilişkileri ihmal etmiş... olmaz böyle... aranızda ki bağlar zayıflar... 40 yaşına gelince 10 yıldır kardeşleriyle görüşmeyen adamlar gördüm... böyle bir duruma düşmeyin... eğer bağları kopan varsa tez elden arayıp hal hatır sor. zararını görmezsin.

yaşadıkların seni iyi ya da kötü değerlendirmesine itmiş... bir çok kişiye söyledim... olaylar ya da kişiler %100 iyi yada da, %100 kötü diye bir şey söylenemez... iyi oldukları yönler kötü oldukları yönler vardır... ona göre değerlendirme yap...

dengeli ve düzenli bir hayat yaşıyorsun... tertiplisin...

sen çabuk samimiyet kuran biri de değilsin... çevrende de ciddi olarak tarif edilen biri olduğunu söyleyebilirim...

ben avatarınızın yalancısıyım..
hayırlı maxicepler.

----------Eklendi @ 07:50:05 ---------- Yazıldı @ 07:26:55 ----------

abiciğim kolay gelsin. işler iyi maşallah :D

benim avatarımı yormuşmuydun abi acaba :hmmm

Burak

vay abonem benim... hoşgeldin

acele etme... ne de olsa müdavimsin... buyur bir çay iç
başlayalım işe... ne de olsa yorumlama yeteneğimi geliştirmemde senin de emeğin büyük...

bunalım avatarı... sigara meyillisi olmuşsun... uzak dur. baştan ellemezsen sorun çıkmaz.

gündüzün koşturmaca, gecen kafa yormaca... ne zaman dinlenecen...?

geleceğin bilinmezliği, karanlığı seni tedirgin ediyor... da kimin geleceği aydınlık, kimin geleceği belirgin.? o kadar uzun geleceği düşünerek zaman kaybedeceğine bu gününe sahip çıkmayı unutuyorsun.

sosyal çevren gelişmiş tam 9 kişiyle yeni tanıştığını saydım...

yakın akrabalarından biri hatta sevdiğin bir akraban, ya evleniyor, ya da evlendi bu yakın zamanda... Allah tamamına erdirsin...

hayırlı maxicepler

----------Eklendi @ 09:07:36 ---------- Yazıldı @ 07:50:05 ----------

Bende alayımmı Mustafa abi ...

Necmati

konuya hoşgeldin

bu zamana kadar hep karamsarlık örnekleri çiziyordun... şimdi mutlu olma sebeplerini ifade ediyorsun...
ama bu mutlu olma sebeplerini de yetersiz görmen biraz yanlış...
%100 mutluluk diye bir şey yoktur... mutlu insanlar elindeki küçük şeylerle %100 mutlu olmayı başarırlar.

dikkat eksikliğin var... olayları bütünüyle görememen seni rahatsız ediyor... bu seni biraz şüpheli hale getirmiş...
şüpheci olmak, merak ettirir... öğrenmeye sevk eder... ancak senin istediğin seviye için bol bol tecrübe ve gözlem gerekir..
zamanla olacak bir iş yani... ama bu şüpheci yaklaşımını paranoid (araştır) seviyesinde yapma...

hala çekingen olduğunu da söyleyebilirim...

ben avataranızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler

Burak

Üye
Burak

vay abonem benim... hoşgeldin

acele etme... ne de olsa müdavimsin... buyur bir çay iç
başlayalım işe... ne de olsa yorumlama yeteneğimi geliştirmemde senin de emeğin büyük...

bunalım avatarı... sigara meyillisi olmuşsun... uzak dur. baştan ellemezsen sorun çıkmaz.

gündüzün koşturmaca, gecen kafa yormaca... ne zaman dinlenecen...?

geleceğin bilinmezliği, karanlığı seni tedirgin ediyor... da kimin geleceği aydınlık, kimin geleceği belirgin.? o kadar uzun geleceği düşünerek zaman kaybedeceğine bu gününe sahip çıkmayı unutuyorsun.

sosyal çevren gelişmiş tam 9 kişiyle yeni tanıştığını saydım...

yakın akrabalarından biri hatta sevdiğin bir akraban, ya evleniyor, ya da evlendi bu yakın zamanda... Allah tamamına erdirsin...

hayırlı maxicepler

abiciğim abonelere özel indirimler vardır inşallah :ehe

hosbulduk çay için teşekkür ederim. :)

abiciiğim hiç elime sigara almadım elime bugüne kadar :hmmm
aynen öyle abiciğim. gündüz koşturmaca gece düşünmece. dinlenicek hiç zaman yok...

gelecek... çok düşündürüyor abi beni. bugün neyim ? yarın ne olacagım ? hiç bilmiyorum. beni kimi zaman üzüyor bu düşünce :hmmm
çevre geniş :D

abiciğim hakikaten yakında bir düğün var. :) Allah seni eksik etmesin başımızdan.
çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. :) :op:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Geldiğinde bir yorum isterim abi :)

zaza

konuya hoşgeldin isa kardeşim...

derin bir avatar ama yüzeyini bakmaktan derinin pek göremiyorum..

bu şu demek ... derinini sen saklıyorsun... yani geleceğe dair pek beklentin kalmamış... "idare-i maslahat" yani günü kurtarma sanatı üzerinde çalışıyorsun...
ömründe aşık olduğunu düşündüğün üçüncü kız bu... hayırlısı olsun kardeş...

"sıra geldi ölüm" demek için biraz genç değil misin?
artık "beni kötü anmasınlar"; "beni iyi bilsinler" diye düşünmenin vakti şimdi midir?

gençlik psikolojisi... bu durum genellikle 23 yaşının sonuna kadar devam eder

ondan sonra hayatına yeni idealler gelecek zaten .. onun peşinde koşarsın...

baba olduğumda 22 yaşım dolmamıştı... eşimin hamilelik dönemi çok heyecanlı geçmişti... ha şöyle ha böyle... derken...
doğum oldu, kızımız oldu, ben de kimsenin sezmediği, hiç ummadığım bir moral bozukluğu oldu...
yanlış anlamayın kız oldu diye değil... artık ben neyi bekleyeceğim diye... düşünekaldım
idealsiz bir adam gibi hissetmiştim kendimi... mesnetsiz bir vaziyette boşluğa düştüm...
yani senin yaşlarındaydım, şu anda yaşadığın ruh haline girdim... ama benimki 1 hafta bile sürmemiştir...
sonra bana baktıkça, tepki verdikçe, kucağında giderek ağırlaştıkça, senle konuştukça, her tarafı dağıla dağıla ortalıkta koştukça...
yani bekleyecek daha çok şey varmış değil mi?

insan önce kendi için yaşamalı... başkalarına ömründen verdiğin kadarının bir kısmını kendine ayır...
kendine hayrı olmayanın başkasına hiç olmaz... kafayı kaldır.

mezar ustalarıyla görüşmeyi de bırak... onu senden sonra düşünecek bir yığın adam var; merak etme...

hayırlı maxicepler.

zaza

zaza

Üye
zaza

konuya hoşgeldin isa kardeşim...

derin bir avatar ama yüzeyini bakmaktan derinin pek göremiyorum..

bu şu demek ... derinini sen saklıyorsun... yani geleceğe dair pek beklentin kalmamış... "idare-i maslahat" yani günü kurtarma sanatı üzerinde çalışıyorsun...
ömründe aşık olduğunu düşündüğün üçüncü kız bu... hayırlısı olsun kardeş...

"sıra geldi ölüm" demek için biraz genç değil misin?
artık "beni kötü anmasınlar"; "beni iyi bilsinler" diye düşünmenin vakti şimdi midir?

gençlik psikolojisi... bu durum genellikle 23 yaşının sonuna kadar devam eder

ondan sonra hayatına yeni idealler gelecek zaten .. onun peşinde koşarsın...

baba olduğumda 22 yaşım dolmamıştı... eşimin hamilelik dönemi çok heyecanlı geçmişti... ha şöyle ha böyle... derken...
doğum oldu, kızımız oldu, ben de kimsenin sezmediği, hiç ummadığım bir moral bozukluğu oldu...
yanlış anlamayın kız oldu diye değil... artık ben neyi bekleyeceğim diye... düşünekaldım
idealsiz bir adam gibi hissetmiştim kendimi... mesnetsiz bir vaziyette boşluğa düştüm...
yani senin yaşlarındaydım, şu anda yaşadığın ruh haline girdim... ama benimki 1 hafta bile sürmemiştir...
sonra bana baktıkça, tepki verdikçe, kucağında giderek ağırlaştıkça, senle konuştukça, her tarafı dağıla dağıla ortalıkta koştukça...
yani bekleyecek daha çok şey varmış değil mi?

insan önce kendi için yaşamalı... başkalarına ömründen verdiğin kadarının bir kısmını kendine ayır...
kendine hayrı olmayanın başkasına hiç olmaz... kafayı kaldır.

mezar ustalarıyla görüşmeyi de bırak... onu senden sonra düşünecek bir yığın adam var; merak etme...

hayırlı maxicepler.

yav gerçekten anlamıyorum neye göre yorumluyorsun o kafanda ne dolaşıyor senin abi :D avatara bakıpta neyi hayal ediyorsun, avatara bakıpta neyi görmek istiyorsun, hangi renklere aldanıyorsun hiç anlamıyorum ama çoğu tutuyor :oke:

başkaları için yaşamayı bırakırsam hiç yaşamamış olurum yani isa olmam hatta olmazdım neyse o zaman kendime odaklanayım :)

bu arada teşekkürler abi :) sık sık uğrayacam ki yanlışlarımı bulayım :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

abiciğim abonelere özel indirimler vardır inşallah :ehe

hosbulduk çay için teşekkür ederim. :)

abiciiğim hiç elime sigara almadım elime bugüne kadar :hmmm
aynen öyle abiciğim. gündüz koşturmaca gece düşünmece. dinlenicek hiç zaman yok...

gelecek... çok düşündürüyor abi beni. bugün neyim ? yarın ne olacagım ? hiç bilmiyorum. beni kimi zaman üzüyor bu düşünce :hmmm
çevre geniş :D

abiciğim hakikaten yakında bir düğün var. :) Allah seni eksik etmesin başımızdan.
çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. :) :op:

sağol burak ..

estağfurullah... tebriklerimi ilet..

yav gerçekten anlamıyorum neye göre yorumluyorsun o kafanda ne dolaşıyor senin abi :D avatara bakıpta neyi hayal ediyorsun, avatara bakıpta neyi görmek istiyorsun, hangi renklere aldanıyorsun hiç anlamıyorum ama çoğu tutuyor :oke:

başkaları için yaşamayı bırakırsam hiç yaşamamış olurum yani isa olmam hatta olmazdım neyse o zaman kendime odaklanayım :)

bu arada teşekkürler abi :) sık sık uğrayacam ki yanlışlarımı bulayım :)

yav şu birinci sayfada ki öngörü kılavuzunu al bak... o kılavuza göre git...
bulursun... nasıl yaptığımı..

hem avatarınızı seçmenizin sebepleri olduğunu daha önce de söylemiştim...
o kılavuza göre giderek değerlendirme yapıyorum...
eğer ilk öngörüler doğruysa türeyen bilgiler daha sağlam oluyor...

tabi öyle öngörüler var ki bu ilk öngörülere göre avatardaki tek bir obje bile bir çok anlama gelebiliyor.
aynı obje farklı bir avatarda olsa diğer avatardaki ilk öngörülere göre anlamı da değişecektir.

sizin de hakkınızı yememek lazım.. bu yeteneğimi sizin sayenizde kazandım...
hatta arada bir dövme yaptırmış adamların desenlerine bile yorum yapıyorum... hem gayet de tutarlı...

şimdi yeterli olduğumu düşünmüyorum ama rüya yorumlama konusunda da kendimi geliştirmeye çalışıyorum...

herkese teşekkür ediyorum...

zaza

zaza

Üye
o zaman abi benim 2 yıldır peşinde olduğum bir adam var bunun meselesi çok uzun ama şuan almanyada 1,5 yıl resmi olarak peşinde koştum ama içte köstebek çıkınca tüm planlarım alt üst oldu son 6 ay ise sivil olarak hala kovalıyorum tam yaklaştım derken bir aksilik çıkıyor ben sana bunun avatrlarını bulup getirsem sen yorumlasan da ona göre bir yol izlesem nasıl olur genelde facede adamı yakalıyorum ama ne oluyor bilmiyorum ama ortadan kaybolmayı beceriyor son elde ettiğim bilgi ise adamın mafyalaştığı belkide bu yüzden ulaşamıyorum :hmmm yardım lazım adamın ruh halini çözemezsem ben bu adamı yakalayamam çünkü suçluları kendi silahıyla vurmak lazım az buz avatarından bişeyler çözersem adamın ne yapmaya çalıştığını anlarım diye düşünüyorum ve ona göre bir yol izlerim :)

Necmati

Necmati

Üye
Necmati

konuya hoşgeldin

bu zamana kadar hep karamsarlık örnekleri çiziyordun... şimdi mutlu olma sebeplerini ifade ediyorsun...
ama bu mutlu olma sebeplerini de yetersiz görmen biraz yanlış...
%100 mutluluk diye bir şey yoktur... mutlu insanlar elindeki küçük şeylerle %100 mutlu olmayı başarırlar.

dikkat eksikliğin var... olayları bütünüyle görememen seni rahatsız ediyor... bu seni biraz şüpheli hale getirmiş...
şüpheci olmak, merak ettirir... öğrenmeye sevk eder... ancak senin istediğin seviye için bol bol tecrübe ve gözlem gerekir..
zamanla olacak bir iş yani... ama bu şüpheci yaklaşımını paranoid (araştır) seviyesinde yapma...

hala çekingen olduğunu da söyleyebilirim...

ben avataranızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler

Teşekkürler abi Eline sağlık..

Üst Alt