benimkini de yorumlarsanız sevinirim
Aege
konuya hoş geldin
gecikme için kusura bakma...
öğrenmeye açık birisin... öğrenmeyi de seviyorsun... okumak ve bilgi toplamak çok hoşuna gidiyor...
tabii öğrendiklerini paylaşmak da sevdiğin bir konu...
bu seni biraz ferdileştirmiş.. yani kendi bildiğini yegane doğru olarak kabul etmen seni bilgi ukalası olarak gösterir...
başkalarının da senin kadar bilebileceğini unutma(öyle göstermeseler bile) veya senin kadar bilmeseler de senden daha farklı şeyler bildiklerinin de unutma...
bunlardan da faydalan...
6-7 kişilik bir ailen var... ilişkiler biraz donuk... beraber fazla zaman geçirmiyorsunuz galiba... hafta da bir saat olsun beraber bir iş yapın... herkes kendi derdine düşmüş...
aile içi ilişkileri ihmal etmiş... olmaz böyle... aranızda ki bağlar zayıflar... 40 yaşına gelince 10 yıldır kardeşleriyle görüşmeyen adamlar gördüm... böyle bir duruma düşmeyin... eğer bağları kopan varsa tez elden arayıp hal hatır sor. zararını görmezsin.
yaşadıkların seni iyi ya da kötü değerlendirmesine itmiş... bir çok kişiye söyledim... olaylar ya da kişiler %100 iyi yada da, %100 kötü diye bir şey söylenemez... iyi oldukları yönler kötü oldukları yönler vardır... ona göre değerlendirme yap...
dengeli ve düzenli bir hayat yaşıyorsun... tertiplisin...
sen çabuk samimiyet kuran biri de değilsin... çevrende de ciddi olarak tarif edilen biri olduğunu söyleyebilirim...
ben avatarınızın yalancısıyım..
hayırlı maxicepler.
----------Eklendi @ 07:50:05 ---------- Yazıldı @ 07:26:55 ----------
abiciğim kolay gelsin. işler iyi maşallah
benim avatarımı yormuşmuydun abi acaba
Burak
vay abonem benim... hoşgeldin
acele etme... ne de olsa müdavimsin... buyur bir çay iç
başlayalım işe... ne de olsa yorumlama yeteneğimi geliştirmemde senin de emeğin büyük...
bunalım avatarı... sigara meyillisi olmuşsun... uzak dur. baştan ellemezsen sorun çıkmaz.
gündüzün koşturmaca, gecen kafa yormaca... ne zaman dinlenecen...?
geleceğin bilinmezliği, karanlığı seni tedirgin ediyor... da kimin geleceği aydınlık, kimin geleceği belirgin.? o kadar uzun geleceği düşünerek zaman kaybedeceğine bu gününe sahip çıkmayı unutuyorsun.
sosyal çevren gelişmiş tam 9 kişiyle yeni tanıştığını saydım...
yakın akrabalarından biri hatta sevdiğin bir akraban, ya evleniyor, ya da evlendi bu yakın zamanda... Allah tamamına erdirsin...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler
----------Eklendi @ 09:07:36 ---------- Yazıldı @ 07:50:05 ----------
Bende alayımmı Mustafa abi ...
Necmati
konuya hoşgeldin
bu zamana kadar hep karamsarlık örnekleri çiziyordun... şimdi mutlu olma sebeplerini ifade ediyorsun...
ama bu mutlu olma sebeplerini de yetersiz görmen biraz yanlış...
%100 mutluluk diye bir şey yoktur... mutlu insanlar elindeki küçük şeylerle %100 mutlu olmayı başarırlar.
dikkat eksikliğin var... olayları bütünüyle görememen seni rahatsız ediyor... bu seni biraz şüpheli hale getirmiş...
şüpheci olmak, merak ettirir... öğrenmeye sevk eder... ancak senin istediğin seviye için bol bol tecrübe ve gözlem gerekir..
zamanla olacak bir iş yani... ama bu şüpheci yaklaşımını paranoid (araştır) seviyesinde yapma...
hala çekingen olduğunu da söyleyebilirim...
ben avataranızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler