Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

buketcik

buketcik

Üye
bende isterim ama uzun olsun:ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bende isterim ama uzun olsun:ehe

buketcik

konuya hoş geldin...

öncelikle şunu belirteyim... avatar yorumlarında yanıldığım çok az da olsa oldu
kişi fotoğraflarında yarumun pek tutarlı olmadığını düşünüyordum ama üzerine eğilince ortaya birşeyler koyabildim...

uzun yorumlardaa sapma biraz fazla oluyor ama dikkatli davranırsam herhalde bu işin altından kalkarım...

hımmm şimdi yoruma gelelim...

çalışan biri olarak en nefret ettiğin şey dış görünüşünle değerlendirilmek. fakat her çalışan bayanın yaşadığı "dış görünüş"e göre değerlendirilmek olayını fazlaca yaşıyorsun galiba...
yaptığın işin verimli olması senin için önemli buna göre değerlendirilmek en büyük temennin... mücadeleci ruhunla kısa zamanda zaten ortaya koyduğun işle kendini belli etmişsin. bu da sana yeter...

oldukça mütevazı ve sevecen biri olduğunu söyleyebilirim... sosyal ortamda oldukça olumlu bir özellik fakat iş hayatındaki olumsuzluk şudur: yaptığınız işe "nasıl olsa sesi soluğu çıkmıyor" diye başkası sahiplenip kendine mal eden de olabilir. bu tiplere "satıcı takımı" diyebiliriz... yalakalar bile daha saygıdeğerdir...
onlar sadece kendi yaptıkları işi olduğundan büyük gösterir... fakat bunlar başkasının emeğinin üzerine yatarak itibar sağlamaya çalışırlar. Allah kolaylık versin

galiba altı kişilik bir aile de yaşıyorsun... birbirinize de daima destek oluyorsunuz.. aile bağlarınız kuvvetli...
aile büyüğü olmak kolay değil... vakti zamanı gelince bu büyüklük senden beklenecek ona göre... senden destek isteyecekler... şunu unutma yapacağın en kötü destek parasal destektir... en son seçenek olsun... ilk önce kişinin yalnız olmadığını ailenin bir parçası olduğunu hissettirmek lazım. bu şu şekilde sağlanır: aile olaylarına ve aile kararlarına davet etmek bir yoldur.onun da katılması, katkısı olmasa bile ortamı görmesi geliştirici olur. .. kız isteme, evlilik, araba ve ev almak gibi olaylar. diğerleri sana kalmış...
maddi destek ise: yaşamak istediği ortam için olumlu yol göstermek, iş bulmadaki tercihleri konusunda akıl hocalığı yapmak...
dediğim gibi en son madde parasal destek... bu da yapılır ancak ölçüsü kaçarsa her daim senden beklenir.
tam sayamadım ama samimi olduğun 4-5 arkadaşın olmuş...

kendi çerçevende yaşamayı seviyorsun... başkasına karışmadığın için, özel hayatındaki tercihlerine karışılması seni sinir küpü yapıyor. kendi halinde hüzünlü film müzik gibi zevklerin var... bu karamsarlık senin hoşuna gidiyor... ama dışarıda seni sevenler seni böyle üzgün görmeye pek dayanamıyor... karışmaları ondandır.

bu avatardan nasıl olduğunu sorma ... alakasız gibi görünse de: dini değerlere karşı da özel bir merakın var... ilahi güce ve peygamberliğe karşı bir hayranlık... bunları öğrenmek için yeterince zaman ayırmadığından kendine de kızıyorsun... arada bir de kitap oku nihat hatipoğlu hocayı takip et, kitaplarını arada oku...anlatımı sade ve derinden olduğundan gayet güzel gelecek... mesela necip fazıl'ın "çöle inen nur" kitabı da senin hoşuna gidecektir. daha sonrasını da böylelikle kendin bulursun... sana faydalı olcağına inandığım iki konu var...
http://www.maxicep.com/genel-dini-konular-ve-sohbet/manevi-gucunuzu-arttirin-369656.html
http://www.maxicep.com/genel-dini-konular-ve-sohbet/manevi-gucunuzu-arttirin-2-a-408042.html

özverili ve yardım sever olduğunu söylemek de buradan mümkün... hatta sen ne kadar tevazu göstersen de bu özelliğinle seni parmakla gösterenler var. ukalalık olur diye seni övmeleri seni rahatsız da ediyor. ama bundan kaçış yok. sen yeter ki kendini övme o zaman ukalalık sana bulaşmaz.

aile de en çok babana düşkünsün galiba... ben de kız babası olarak şunu söyleyeyim ki kız evlat her eve lazım. ortamı sevecen hale getiriyorlar. o yüzden aileye katkın çok büyük...

şu başaramama endişesini de bırak artık daha başlamadan vaz geçtiğin işler var... neyin ne olduğunu görmeden neden korktuğunu anlamadım... tamam belki bilgi eksikliğinden ya da imkan eksikliğinden vaz geçmiş olabilirsin... ancak işe başlayınca neyi öğrenmen gerektiğini ve neye ihtiyacın olduğunu daha iyi göreceksin... sen de ya öğren ya da bilgiyi kendin üret. neye ihtiyacın olduğunu da böylelikle görürsün. bu şekilde neyin peşine düşeceğini bilirsin boşa emek harcamazsın... iş sonuçsuz çıkarsa bunun zaman kaybı olduğunu da düşünme... yeni şeyler öğrenmiş daha donanımlı ve becerikli yeni bir yeteneğe sahip biri oldun artık...

antalyalı olduğun için denize karşı merakın olduğunu söylemem çok yavan kalacaktır.

sıka sıka suyunu çıkardım...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Necmati

Necmati

Üye
Bende Alabilirmiyim Mustafa Abi..

jejep

jejep

Üye
Süpersin abicim çoğunluğu doğru eline koluna sağllık zaman ayırdığın için teşekkür ederim :)

buketcik

buketcik

Üye
buketcik

konuya hoş geldin...

öncelikle şunu belirteyim... avatar yorumlarında yanıldığım çok az da olsa oldu
kişi fotoğraflarında yarumun pek tutarlı olmadığını düşünüyordum ama üzerine eğilince ortaya birşeyler koyabildim...

uzun yorumlardaa sapma biraz fazla oluyor ama dikkatli davranırsam herhalde bu işin altından kalkarım...

hımmm şimdi yoruma gelelim...

çalışan biri olarak en nefret ettiğin şey dış görünüşünle değerlendirilmek. fakat her çalışan bayanın yaşadığı "dış görünüş"e göre değerlendirilmek olayını fazlaca yaşıyorsun galiba...
yaptığın işin verimli olması senin için önemli buna göre değerlendirilmek en büyük temennin... mücadeleci ruhunla kısa zamanda zaten ortaya koyduğun işle kendini belli etmişsin. bu da sana yeter...

oldukça mütevazı ve sevecen biri olduğunu söyleyebilirim... sosyal ortamda oldukça olumlu bir özellik fakat iş hayatındaki olumsuzluk şudur: yaptığınız işe "nasıl olsa sesi soluğu çıkmıyor" diye başkası sahiplenip kendine mal eden de olabilir. bu tiplere "satıcı takımı" diyebiliriz... yalakalar bile daha saygıdeğerdir...
onlar sadece kendi yaptıkları işi olduğundan büyük gösterir... fakat bunlar başkasının emeğinin üzerine yatarak itibar sağlamaya çalışırlar. Allah kolaylık versin

galiba altı kişilik bir aile de yaşıyorsun... birbirinize de daima destek oluyorsunuz.. aile bağlarınız kuvvetli...
aile büyüğü olmak kolay değil... vakti zamanı gelince bu büyüklük senden beklenecek ona göre... senden destek isteyecekler... şunu unutma yapacağın en kötü destek parasal destektir... en son seçenek olsun... ilk önce kişinin yalnız olmadığını ailenin bir parçası olduğunu hissettirmek lazım. bu şu şekilde sağlanır: aile olaylarına ve aile kararlarına davet etmek bir yoldur.onun da katılması, katkısı olmasa bile ortamı görmesi geliştirici olur. .. kız isteme, evlilik, araba ve ev almak gibi olaylar. diğerleri sana kalmış...
maddi destek ise: yaşamak istediği ortam için olumlu yol göstermek, iş bulmadaki tercihleri konusunda akıl hocalığı yapmak...
dediğim gibi en son madde parasal destek... bu da yapılır ancak ölçüsü kaçarsa her daim senden beklenir.
tam sayamadım ama samimi olduğun 4-5 arkadaşın olmuş...

kendi çerçevende yaşamayı seviyorsun... başkasına karışmadığın için, özel hayatındaki tercihlerine karışılması seni sinir küpü yapıyor. kendi halinde hüzünlü film müzik gibi zevklerin var... bu karamsarlık senin hoşuna gidiyor... ama dışarıda seni sevenler seni böyle üzgün görmeye pek dayanamıyor... karışmaları ondandır.

bu avatardan nasıl olduğunu sorma ... alakasız gibi görünse de: dini değerlere karşı da özel bir merakın var... ilahi güce ve peygamberliğe karşı bir hayranlık... bunları öğrenmek için yeterince zaman ayırmadığından kendine de kızıyorsun... arada bir de kitap oku nihat hatipoğlu hocayı takip et, kitaplarını arada oku...anlatımı sade ve derinden olduğundan gayet güzel gelecek... mesela necip fazıl'ın "çöle inen nur" kitabı da senin hoşuna gidecektir. daha sonrasını da böylelikle kendin bulursun... sana faydalı olcağına inandığım iki konu var...
http://www.maxicep.com/genel-dini-konular-ve-sohbet/manevi-gucunuzu-arttirin-369656.html
http://www.maxicep.com/genel-dini-konular-ve-sohbet/manevi-gucunuzu-arttirin-2-a-408042.html

özverili ve yardım sever olduğunu söylemek de buradan mümkün... hatta sen ne kadar tevazu göstersen de bu özelliğinle seni parmakla gösterenler var. ukalalık olur diye seni övmeleri seni rahatsız da ediyor. ama bundan kaçış yok. sen yeter ki kendini övme o zaman ukalalık sana bulaşmaz.

aile de en çok babana düşkünsün galiba... ben de kız babası olarak şunu söyleyeyim ki kız evlat her eve lazım. ortamı sevecen hale getiriyorlar. o yüzden aileye katkın çok büyük...

şu başaramama endişesini de bırak artık daha başlamadan vaz geçtiğin işler var... neyin ne olduğunu görmeden neden korktuğunu anlamadım... tamam belki bilgi eksikliğinden ya da imkan eksikliğinden vaz geçmiş olabilirsin... ancak işe başlayınca neyi öğrenmen gerektiğini ve neye ihtiyacın olduğunu daha iyi göreceksin... sen de ya öğren ya da bilgiyi kendin üret. neye ihtiyacın olduğunu da böylelikle görürsün. bu şekilde neyin peşine düşeceğini bilirsin boşa emek harcamazsın... iş sonuçsuz çıkarsa bunun zaman kaybı olduğunu da düşünme... yeni şeyler öğrenmiş daha donanımlı ve becerikli yeni bir yeteneğe sahip biri oldun artık...

antalyalı olduğun için denize karşı merakın olduğunu söylemem çok yavan kalacaktır.

sıka sıka suyunu çıkardım...

hayırlı maxicepler.
hayatım boyunca en mükemmel gerçeği duydum yüreğine emeğine sağlık çok teşekkürederim

rstsn

rstsn

Üye
abicim benim avatara da yorum alabilirmiyim

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
yeni bir yorum alabilirmiyim ??

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bende Alabilirmiyim Mustafa Abi..

Necmati

şimdi başlayabilirim...

konuya hoşgeldin...

sosyal hayatında aktifsin... eğlencelisin ... iyi de bu dışardan görünüşün..
iç dünyanı saklamada çok başarılısın...
kimseye derdini belli etmiyorsun...

dobrasın. açık yüreklilikle her şeyi ortaya koyabilirsin.

kendine örnek alacağın biri var, galiba yeni tanıştın... ya da abilik yapabileceğini yeni keşfettin...

hocam kendine saygın biraz azalmış gibi... bence bir hafta konuşmaktan daha çok dinle ve etrafı izle...
olayları daha iyi algıladığını göreceksin... düşünürken daha çok tat alacaksın...

görmek istemediğin kötü olaylarla yüz göz olmuşsun... keşke başına gelmeseydi... baya bir yıpratmış seni...

artık varlığını çevren kabul eder olmuş... yani eskisine nazaran daha fazla... gerçi hala yetersiz görüyorsun... zamanla daha da artacak...

bu yorum daha önce yaptığım yorumlara binaendir...

hayırlı maxicepler.

--------------- Ekleme ---------------

yeni bir yorum alabilirmiyim ??

WaHseT_35

konuya hoşgeldin...

üf maaşallah sosyal çevren baya kalabalık... aileni içinden sayamadım...

ancak iki samimi arkadaşın var...

etrafında kötü alışkanlık sahibi çok insan var... ama rağbet etmemeye devam et, hatta onlarla mecbura kalmadıkça pek görüşme...

her gittiğin ortamda varlığını hissettiren birisin .. kendini çabuk kabul ettirebiliyorsun...

hatta lider karakterli biri olduğunu da söyleyebilirim ancak... bu özelliğini kullanmak için daha fazla bilgiye ve tecrübeye ihtiyacın var...

incelik ve hassasiyet isteyen işlerde de başarılısın... galiba yazın oldukça güzel... hele şu elektronik donanımlar müthiş ilgini çekiyor...

kendini oldukça zayıf hissediyorsun... iyi de neye göre zayıf... neye göre güçlü olmak istiyorsun.. güçlü olmak... bu ne demek? yaşın ilerledikçe güçlü olmanın ne olduğunu daha iyi anlarsın...

en büyük anahtar ise kişiliğini korumandır... kişiliğini korumak için verdiğin mücadele seni güçlendirecektir...

hayırlı maxicepler.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
teşekkürler gene tutturdun :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abicim benim avatara da yorum alabilirmiyim

serseri3481

konuya hoş geldin...

hocam şu kötü alışkanlıklarından kurtulmanın bir yolunu bulsan... seni ne kadar rahatsız da etse, paçayı kaptırmış bir türlü kurtaramıyorsun... sana bir yol: kurtulmak istediğin kötü alışkanlığı olmayan samimi bir arkadaş bul... şöyle kafa dengi... onun hayat tarzını kendine uyarlamaya çalış... NLP tarzı yani... (NLP yi de sen araştır artık)... alışkanlıktan kurtulunca kendi istediğin tarza geç...ondan sonra şöyle bir hafta fazla konuşma, konuşmaktan çok düşün...kendindeki değişikliği daha iyi göreceksin... sonra serbestsin... bak yeniden doğmuş gibi oldun...

birde çok kleskin fikirlere sahipsin... bu biraz olumsuz bir özelliktir... kimse %100 kötü veya %100 iyi değildir... iyi yönler ve kötü yönler vardır... hatta psikoloji de kötü insan yoktur... kötü davranış vardır derler... etrafındakileri biraz da böyle değerlendir...

risklerden de biraz çekinir bir insansın... bu köşeli düşünce tarzı seni başarılarından geri bırakır... riskleri yönetebildiğin sürece daha da güçlenirsin... bir de şunu unutma en başarılı insanlar en çok hata yapanlardır... hatalarla başetmek böyle öğrenilir çünkü... tabii ki risklerin ne olduğuna bağlı olarak kendine davranış tarzı da geliştirmen lazım...tedbirlerini de alman lazım...

5 kişilik bir ailen var... 12 nüfus da sık görüşüp gelip gittiğin akraban var...

dikkatli bir gözlemcisin... ama olayların ilk önce olumsuz yönlerini görmek için ... "bana ne zararı dokunabilir" yanlarını görmek için kendini baya baya zorluyorsun... şu köşeli düşünce hakkında ki tavsiyelerimi buraya da yazdım kabul et...

lider karakterli bir insansın ama bu yeteneğini pek ortaya çıkarmıyorsun... risklerden çekindiğin için galiba...

eşyalarını gayet düzgün tutuyorsun tertipli ve temiz bir insan olduğunu da söyleyebilirim...

hayırlı maxicepler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler gene tutturdun :D

rica ederim kardeş...

rstsn

rstsn

Üye
gerçekten saol yazdıklarını dikkate alıcam

.BlueTR

.BlueTR

Üye
abi benim yeni avatarımı yorumlayabilirmisin çok oluyorum ama :D

Necmati

Necmati

Üye
Necmati

şimdi başlayabilirim...

konuya hoşgeldin...

sosyal hayatında aktifsin... eğlencelisin ... iyi de bu dışardan görünüşün..
iç dünyanı saklamada çok başarılısın...
kimseye derdini belli etmiyorsun...

dobrasın. açık yüreklilikle her şeyi ortaya koyabilirsin.

kendine örnek alacağın biri var, galiba yeni tanıştın... ya da abilik yapabileceğini yeni keşfettin...

hocam kendine saygın biraz azalmış gibi... bence bir hafta konuşmaktan daha çok dinle ve etrafı izle...
olayları daha iyi algıladığını göreceksin... düşünürken daha çok tat alacaksın...

görmek istemediğin kötü olaylarla yüz göz olmuşsun... keşke başına gelmeseydi... baya bir yıpratmış seni...

artık varlığını çevren kabul eder olmuş... yani eskisine nazaran daha fazla... gerçi hala yetersiz görüyorsun... zamanla daha da artacak...

bu yorum daha önce yaptığım yorumlara binaendir...

hayırlı maxicepler.

Süperdi abi yine..
Teşekkürler...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi benim yeni avatarımı yorumlayabilirmisin çok oluyorum ama :D

barlazz43

konuya hoş geldin...

etrafında sana yakın kişileri say 11 kişinin senin için özelliği var...6 sı çift... bunun ikisi annen baban... diğer dördü ise iki çiftin biri sevgili yada nişanlı, bir çift ise de evli...ya da yaklaşık böyle... çiftlerden hariç iki kız üç de erkek var... (gerçi bu türlü konuyu bu kadar kesin yazmazdım ama kendimi ölçmek istedim...)

gündüzden daha çok geceleri seviyorsun... yıldızları seyretmek çok hoşuna gidiyor...

deniz tatili için planların var... zaten tekirdağ... şarkköy'e mi gideceksin...?

sık sık gittiğin üç mekan var...

hayatını hızlı yaşıyorsun.. fakat herşeyi yerinde yapıyorsun... ne kadar coşkun olsan da efendiliğini bozmuyorsun...

gizemli takılmak çok hoşuna gidiyor...

ha gayret seneye okul bitecek... diplomayı alacaksın... ondan sonra işin yoksa yeni sınavlara hazırlan...

hayırlı maxicepler.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bnmkide abi .

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Hahaha Gerçkten doğrumu çıkyıor yahu nerenden anladığını hala hiç anlamadım bu benim avatardan anlayacağını hiç sanmıyorum ama benide bi yorumlarmısın.

Üst Alt