Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

&&BERKAY&&

konuya hoşgeldin...

derslerinmde umduğun başarıyı yakalayamıyorsun.... "elimden bu kadar geliyor" deyip bırakmışsın... iyi de bu kadar erken karar verme bence hala gelişiyorsun... neredeye kadar nasıl gelişeceksin, bunlar hala belli değil... sen şimdi ne konuda gelişmek istediğine karar ver,, neler öğrenmen gerekiyor bir de ona bak... o bilginin üstüne saldır...
öğrendikçe yeni bilgi açlıkların olacak... o zaman daha kolay ve iştahlı olursun... ve derslerini daha kolay atlattığını görürsün...

dikkatli bir gözlemcisin ama gördüklerine ve öğrendiklerine anlam vermekte zorlanıyorsun... yukarıda belirttiğim kararı verirsen anlam vermen de daha kolay olur...
hem bilgiden zarar gelmez. ne zaman işine yarayacağını da bilemezsin...

yeterince söz hakkı verilmiyor galiba sana... boş ver... sen de dinle ve düşün ... daha çok hoşuna gidecek...

aile biraz kalabalık galiba bu aralar.

sınavlardan mı bunaldın ne? yoksa ne okuyayım falan derdin de misin... galiba meslek lisesi sınavlarına falan gireceksin...
Allah kolaylık versin..

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Bende bi avatar yorumu alabilirmiyim

--------------- Ekleme ---------------

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

63 mustafa

tabii ki... bir deneyelim...

evinizde yaklaşık 12 nüfus yaşıyorsunuz.

milli değerlere düşkünsün... hatta fanatik davranmak hoşuna gidiyor.

çabuk üzülen, kırılgan birisin fakat çabuk toparlıyorsun kendini...

aile de herkesin sana bir düşkünlüğü var, galiba küçük takımdansın, o yüzden seni daha şirin görüyorlar.

bu kadar dağınık olman aradıklarını daha kolay bulduğun için mi...?
eşyalarının kendince bir düzeni var ama dışarıdan bakanlar dağınık olduğunu düşünüyor....

evden dışarı fazla çıkmıyorsun galiba.... maçtan maça mı yoksa...

hayırlı maxicepler

hoss

hoss

Üye
bide benimkine bak kardeş :naughty:

63 mustafa

63 mustafa

Üye
63 mustafa tabii ki... bir deneyelim... evinizde yaklaşık 12 nüfus yaşıyorsunuz. milli değerlere düşkünsün... hatta fanatik davranmak hoşuna gidiyor. çabuk üzülen, kırılgan birisin fakat çabuk toparlıyorsun kendini... aile de herkesin sana bir düşkünlüğü var, galiba küçük takımdansın, o yüzden seni daha şirin görüyorlar. bu kadar dağınık olman aradıklarını daha kolay bulduğun için mi...?eşyalarının kendince bir düzeni var ama dışarıdan bakanlar dağınık olduğunu düşünüyor.... evden dışarı fazla çıkmıyorsun galiba.... maçtan maça mı yoksa... ben avatarınızın yalancısıyım hayırlı maxicepler
teşekkür ederim mustafa abi hele son paragraf tamda beni anlatıyor

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Banda daha sıra var galiba ..

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bide benimkine bak kardeş :naughty:

hoss

konuya hoşgeldin kardeş...

bakalım bakalım ne göreceğiz....

aile 6 kişilik galiba... hem zamanında veya şimdi dede ebe de sizinle berabermiş...(bu yorum acaba doğru mu? akrabalık öngörüleri ile ilgili kendimi geliştirmeye çalışıyorum)

bir işe kalkışacağın zaman hazırlıklarını tam yapmadan atılıyorsun... bu eksik hazırlıklardan dolayı işin baya gecikiyor...

örnek alabileceğin bir büyüğün var... saydığın biri ... ama tavsiyelerini dinlemediğin için sıkıntılara düşüyorsun...

senin yada sevdiğin kızın isminin ilk harfi "E" mi (bunu ilk kez deniyorum) ?

Türkçeyi çok düzgün kullanıyorsun hitap yeteneğin gayet güzel...

gözünle ilgili bir sorunun var... galiba gözlük kullanıyorsun... ya da kullanman gerekiyor.

kişiliğin çok sağlam... kişiliğini korumak için arkadaşlarını özenle seçiyorsun... sana destek olabilecek olgun karakterli gördüğün insanları seçiyorsun...

dışa vurumcu heyecanlı atılımcısın aynı zamanda.... bu durumda dikkat edeceğin şey şudur... üzerine aldığın sorumluluklar acaba değer mi? başkası tarafından kullanılıyor musun? bunlara dikkat et... ona göre sorumluluk altına gir...

yalınız bazen çok ferdi davranıyorsun... bir toplum içinde yaşadığını unutma kendi özgürlüğünü uygularken başkalarını rahatsız edip etmediğine pek bakmıyorsun.. bu olumsuz bir özelliktir... çevrendeki insanları rahatsız etmekten biraz kaçın...

bir de yaptığın her işin altından övülmeyi bekleme... bu beklenti de olumsuz bir özelliktir. üst seviye insanların ortaya koyduğu işten beklentisi; yaptığı işin işe yarar olması, topluma faydası dokunmasıdır. bu şekilde hareket edersen daha çok itibar sağlarsın... bir de çok insandan itibar ve takdir göreceğine öz insandan beğeni al daha iyi...

başardığın iş küçük olsun büyük olsun şişire şişire anlatmaktan vazgeç...

hayırlı maxicepler...

hoss

hoss

Üye
eyvallah dostum tesekürler :oke:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Banda daha sıra var galiba ..

Keş Remzi

konuya hoşgeldin...

yahu ahmet bu avatarı çok aradın mı? :d:

tutkulu birisin... tam bir sevda adamı... sevdalanıp koparılmaktan bıkmadın mı?

sadakatin çok yüksek... bağlılığını kolay kolay bırakmazsın... belki de ölümüne gidiyorsun... bu özelliğini olumsuz insanlar kullanmaya kalkabilirler... onlara karşı dikkatli ol...

asker mantığı var sende birazda... disiplin ve kararlılık yeteneğin çok gelişmiş. "tuttum mu koparır" cinstensin...
işi de usulüne göre yaparsın ki amaca daha kolay ulaşabilesin...

tam hazırlanmadan bir işe kalkışmazsın... buna bağlı olarak planlama yeteneğinde gelişmiş... daha dereyi görmeden ileride dere olduğunun farkındasın... ona göre paçaları bile sıvamadan yanına şişme bot alanlardansın... millet bazen senle dalga geçse de uyarılarını dikkate almazlarsa sıkıntıya düşebilirler. hatta bazen de bunlar olmuş...

modern hayata çok düşkünsün... teknolojik gelişmelere karşı da merakın baya yüksek...

hayırlı maxicepler.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Adam Haklı Beyler.Eywalah sağolasın

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bir de benim avatarı yorumlarsan sevinirim. Bakalım bizim avatardan neler çıkacak :cool

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bir de benim avatarı yorumlarsan sevinirim. Bakalım bizim avatardan neler çıkacak :cool

ALpeRenBuGRa

konuya hoşgeldin...

nilli değerlere düşkünlük çoğu avatarda gizli durur ama seninkinde gayet açık...

aile baya kalabalık maaşallah... yaklaşık 12 kişi

teknik ressamlığa yatkınsın... galiba güzel yazı konusunda da fena değilsin...

çok zeki biri olduğun söyleniyor... sana normal gelen farklı fikirler sunuyorsun... ama başkalarının aklına gelemeyen şeydir o...

evlenmeyi murad ettiğin kişinin adı "S" veya "C" harfiyle mi başlıyor (baş harf meselesine yeni başladım...doğru ise ona göre kendimi geliştireceğim) ?

coşkusunu içinde saklayan ne zaman patlayacağı belli olmayan ve eğlenmesini bilen bir insansın... bu yaştan sonra biraz dikkat et... gençliğimde yaptığım diz üstü düşme dansını şimdi yaptığımda dizimi kırıyordum neredeyse... bunları hesaba kat...

dışarıya karşı pek güven veren bir insan değilsin... yanlış anlama öyleymiş gibi davranıyorsun... senle fazla muhatap olunmasını istemiyorsun... yazılı olmayan bir abonelik sistemin var... seni gerçekten onlar tanıyor...
bu alışkanlık insanlara pek güvenmediğinden... sebebi sende kalsın...

liderlik özelliğin çok gelişmiş... kendine özel bir ikna kabiliyetin var...

hayırlı maxicepler...

Burak

Üye
abi işler nasıl gidiyor :naughty:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
ALpeRenBuGRa

konuya hoşgeldin...

nilli değerlere düşkünlük çoğu avatarda gizli durur ama seninkinde gayet açık...

aile baya kalabalık maaşallah... yaklaşık 12 kişi

teknik ressamlığa yatkınsın... galiba güzel yazı konusunda da fena değilsin...

çok zeki biri olduğun söyleniyor... sana normal gelen farklı fikirler sunuyorsun... ama başkalarının aklına gelemeyen şeydir o...

evlenmeyi murad ettiğin kişinin adı "S" veya "C" harfiyle mi başlıyor (baş harf meselesine yeni başladım...doğru ise ona göre kendimi geliştireceğim) ?

coşkusunu içinde saklayan ne zaman patlayacağı belli olmayan ve eğlenmesini bilen bir insansın... bu yaştan sonra biraz dikkat et... gençliğimde yaptığım diz üstü düşme dansını şimdi yaptığımda dizimi kırıyordum neredeyse... bunları hesaba kat...

dışarıya karşı pek güven veren bir insan değilsin... yanlış anlama öyleymiş gibi davranıyorsun... senle fazla muhatap olunmasını istemiyorsun... yazılı olmayan bir abonelik sistemin var... seni gerçekten onlar tanıyor...
bu alışkanlık insanlara pek güvenmediğinden... sebebi sende kalsın...

liderlik özelliğin çok gelişmiş... kendine özel bir ikna kabiliyetin var...

hayırlı maxicepler...
%90'a yakın bir isabet oranı var. Evlenmeyi murat ettiğim kişi yok ve dışarıya güven verme konusunda da sanal alemde belki olabilir. Bunların dışındakiler tam isabet olmuş. Yorum için sağolasın :cool

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
%90'a yakın bir isabet oranı var. Evlenmeyi murat ettiğim kişi yok ve dışarıya güven verme konusunda da sanal alemde belki olabilir. Bunların dışındakiler tam isabet olmuş. Yorum için sağolasın :cool

rica ederim... kardeş selametle...

zaza

zaza

Üye
ne tür bir yorum yapacan merak ediyorum:ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
ne tür bir yorum yapacan merak ediyorum:ehe

zaza

konuya hoş geldin

yahu adamın biri avatar koymadan yorum istedi olmayan avatara bile yorum yaptıydım...

sen beni mi deneyecen yoksa hakketen bu avatarı isteyerek mi koydun?
eğer ki ciddiysen... artık bu kadar tanıştıktan sonra benden tavsiye istediğine yoruyorum...

bu avatara bakarak

hayatının düzene girdiğini söyleyebilirim...

daha bir olgun daha bir oturaklı olmuşsun... bu değişiklikleri genellikle romantik ve hayırlı iş eşiğine gelenler yaşar. arife tarif gerekmez...

daha bir kibar olmuşsun... aklın bir karış havaya mı çıkmış ne...?
sanki iç dünyanda panayır kurmuşlar da her gün eğlence mi var...?

biraz korku var sanki... kendine dayanak mı arıyorsun... aklı hocalığı yapacak birisi...? galiba kendini ilk defa bu kadar zayıf hissediyorsun...

hayırlı maxicepler.

Üst Alt