Av ve Yaban hayatı konulu yeni bir bölüm istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Bölümün Açılmasını Uygun Buluyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Av ve Yaban hayatı konulu yeni bir bölüm istiyorum
Sitemizde ava meraklı, yaban hayatına ilgi duyan, doğayla yakından ilgilenen arkadaşlar !
Ankete katılarak bölümün açılmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Sayın yöneticiler. Bu bölümün açılmasını büyük bir istekle arzuluyorum. Maxicep'in telefon içeriği paylaşımı sitesinden, hayatın her alanıyla ilgili bir siteye dönüşmesini hepimiz görüyoruz. Bu sebepten güç alarak, Av ve Yaban hayatı, yada daha kapsamlı olarak Hobiler adlı bir bölüm açılmasını sizden talep ediyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Düşüncen ve önerin için teşekkürler Erol ..
Aslında güzel bir öneri . Açılması güzel olabilir . Negative sormak lazım bir de .. Cevabını bekleyelim bir .

Neverex

Üye
Fikirlerine saygı duyuyorum ama çok saçma bir öneri sitenin temasından uzaklaştıracak bir öneri olduğunu düşünüyorum.Ama son söz yönetimin.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ynetim ve çoğunluk istiyorsa olabilir ama bence bu konu belgesel bölümün de de olur yani yeni bir bölüm açılmasını çok gerekli görmüyorum

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence belgesel bölümüne ekstradan bununla ilgili başlık açılmalı :) Motorlu araçlar ve modifiye bölümünde olduğu gibi :)

Neverex

Üye
Yani bir başlık açılırsa daha düzenli olur.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oda olabilir. ama belgeselin içinde olsada olabilir. yeterki bi yerde olsun

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bence Hobiler diye açılsa daha güzel olur. :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Av tutkunları için çok hoş olur .

Bu konu hakkında internette araştırma yapan arkadaşlarımız da bu sayede Maxicep ile tanışmış olabilirler :oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Belgesel bölümüne açılabilir...Sonuçta maxicep Türkiyenin sayılı siteleri arasında ve sadece teknoloji ve cep telefonu agırlıklı olmayan bir site, güzel düşünce ben varım...:oke:

Berlin Boleyn

düşünen varlıklarda yabani hayvan kategorisine giriyorsa bence açılmalı..

ilk bakışta site mobil yaşam platformu gözüksede bence bir çok insanı ortak paydalarda birleştirmek ve ava meraklı kişilerinde ortak buluşabileceği paylaşım yapabileceği bir bölümün olması site yararına diye düşünüyorum..

böylelikle googldan arama yapan bir vatandaş maxicepteki konulara ulaşabilecek ve hatta hoşuna gidip kendiside paylaşım yapmak istiycek.

bununla beraber maxicep hem sorunlara teknik çözüm buluyorken hemde insanların sosyal aktivitelerde (hobi bölümü) buluşturacak...

eğer siteyi teknik yardımla kısıtlandırılmış olarak görüyorsanız insanlar işlerini halledip giderler birdaha nezaman gelirler ALLAH bilir.

burası bir yaşam portalı bence farklı konularda bölümlerin açılması site menfaatinedir...

Dwyane_Wade

Üye
Güzel bir düşünce,bana uyar :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Sitenin genel konusundan normal derecede degil, büyük derecede uzaklasan bir kavram av ve yaban hayatı tarzında bir bölüm ... O yüzden ben açılmasını düşünmüyorum

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hobiler bölümü muhteşem olur....Av ve Yaban onun bir alt kategorisi olur...Öneriyi destekliyorum.....

--------------- Ekleme ---------------

Sitenin genel konusundan normal derecede degil, büyük derecede uzaklasan bir kavram av ve yaban hayatı tarzında bir bölüm ... O yüzden ben açılmasını düşünmüyorum
MaxiMagazin ve buna benzer bölümlerde bir teknoloji sitesi için uzak kavramlar ama sitede mevcut bence böyle bir bölüm açsan güzel olur...Hatta ben birde Rüya Tabirleri bölümü istiyorum....:D

Berlin Boleyn

Salih Baba™;1858438' Alıntı:
Hobiler bölümü muhteşem olur....Av ve Yaban onun bir alt kategorisi olur...Öneriyi destekliyorum.....

--------------- Ekleme ---------------

MaxiMagazin ve buna benzer bölümlerde bir teknoloji sitesi için uzak kavramlar ama sitede mevcut bence böyle bir bölüm açsan güzel olur...Hatta ben birde Rüya Tabirleri bölümü istiyorum....:D

rüya tabiri dedin aklıma çömezliğim geldi salih baba:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Site senin zorlayamayız, teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
Salih Baba™;1858438' Alıntı:
Magazin bölümü gündelik yaşamın bir parçası ve her an televizyonda izleyebildiginiz birşey ancak "av" konusu tamamen çok nadir olan kisisel bir hobi ve bölümde 30 konudan fazla konu olacagini bile sanmıyorum. Magazin ile "av ve yaban hayatı" kategorisi aynı uzaklıkta degil daha yüzeysel düşünmezsen.
Site senin zorlayamayız, teşekkürler
Site benim degil, tüm üyelerindir. Kağıt üzerinde benim olsa da, bu siteyi olusturan tüm mesajlar sitenin malı haline gelmektedir ve yazarları ömür boyu aynıdır dolayısı ile asıl emek sahipleri onlardır. Bu düşünceyi hiç sevmem hiçbir zaman ben demedim hep biz dedim ancak yukarıdaki yorumum bir üye gibi yaptıgım yorumdu ve site sahibiyim diye yapacağım yorumlarda benim de üye oldugumun unutulması üzücü .

Konu kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...