Yok denedim de olmadı enteresan.. evet garip :)
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi dellete' Alıntı: Yok denedim de olmadı enteresan.. Genişletmek için tıkla ... evet garip
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi frdgngr' Alıntı: Aynen denemek için kurmustum 1aydir kullaniiyorum rom basarili tskler hakan Genişletmek için tıkla ... rica ederim abi
frdgngr' Alıntı: Aynen denemek için kurmustum 1aydir kullaniiyorum rom basarili tskler hakan Genişletmek için tıkla ... rica ederim abi
UpOneTR Üye bilkurdu1' Alıntı: Gerçekten basarili orijinal romdan daha iyi sarj i gidiyor bu rom a devam Genişletmek için tıkla ... Mobil data çalışyor mu ?
bilkurdu1' Alıntı: Gerçekten basarili orijinal romdan daha iyi sarj i gidiyor bu rom a devam Genişletmek için tıkla ... Mobil data çalışyor mu ?
frdgngr Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Mobil data çalışyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Calismiyor diye biliyorum ben wi-fi kullaniyorum
Sukut-u Hayal' Alıntı: Mobil data çalışyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Calismiyor diye biliyorum ben wi-fi kullaniyorum
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Yeni kernel Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bununla data hallolmusmudur ki
Metalci Melek' Alıntı: Yeni kernel Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bununla data hallolmusmudur ki
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Konuşma anında ses kesilmesi ve datada var Genişletmek için tıkla ... O zaman bi denerim
Metalci Melek' Alıntı: Konuşma anında ses kesilmesi ve datada var Genişletmek için tıkla ... O zaman bi denerim
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Tamam ona göre kurcam Genişletmek için tıkla ... Hic bir değisiklik yok yine bağlanmadi
Metalci Melek' Alıntı: Tamam ona göre kurcam Genişletmek için tıkla ... Hic bir değisiklik yok yine bağlanmadi