UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Olmadımı Genişletmek için tıkla ... olmadı :/ searching netwrok dedim bimcell bimcell vodafone türksel vodafone türksel çıktı olmuyo tıklıyom şebeke hepden gitti
Metalci Melek' Alıntı: Olmadımı Genişletmek için tıkla ... olmadı :/ searching netwrok dedim bimcell bimcell vodafone türksel vodafone türksel çıktı olmuyo tıklıyom şebeke hepden gitti
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: Kesin baya problemi vardr o zamn sarj ve ısnma nasl Genişletmek için tıkla ... Yok bunu motorola yayınladı xda dakiler ayar çekti 3.1 kerneli var içinde cm10.1 ile aynı ısınma ve pil
fkcanbjk' Alıntı: Kesin baya problemi vardr o zamn sarj ve ısnma nasl Genişletmek için tıkla ... Yok bunu motorola yayınladı xda dakiler ayar çekti 3.1 kerneli var içinde cm10.1 ile aynı ısınma ve pil
UpOneTR Üye Yok gibi Telefonunuza uygun ayar bulunamamistir. Telefon ayarlarinin yuklenmesi konusunda destek almak icin 500'u arayabilirsiniz. Dedi
Yok gibi Telefonunuza uygun ayar bulunamamistir. Telefon ayarlarinin yuklenmesi konusunda destek almak icin 500'u arayabilirsiniz. Dedi
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: Yok gibi Telefonunuza uygun ayar bulunamamistir. Telefon ayarlarinin yuklenmesi konusunda destek almak icin 500'u arayabilirsiniz. Dedi Genişletmek için tıkla ... AYAR yazıp 9999 a yolla buda olmazsa internette avea apn ayarlarını denemen lazım
Sukut-u Hayal' Alıntı: Yok gibi Telefonunuza uygun ayar bulunamamistir. Telefon ayarlarinin yuklenmesi konusunda destek almak icin 500'u arayabilirsiniz. Dedi Genişletmek için tıkla ... AYAR yazıp 9999 a yolla buda olmazsa internette avea apn ayarlarını denemen lazım
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: 4.4 kamera uygulamasi calsyormu bu romda bide 4.2de sarj 6saattr %100 Genişletmek için tıkla ... Vay anasını
fkcanbjk' Alıntı: 4.4 kamera uygulamasi calsyormu bu romda bide 4.2de sarj 6saattr %100 Genişletmek için tıkla ... Vay anasını
UpOneTR Üye AVEA GPRS INTERNET APN: internet Anasayfa: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dedi anca
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: AVEA GPRS INTERNET APN: internet Anasayfa: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dedi anca Genişletmek için tıkla ... İnternette apn ayarı ara
Sukut-u Hayal' Alıntı: AVEA GPRS INTERNET APN: internet Anasayfa: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dedi anca Genişletmek için tıkla ... İnternette apn ayarı ara
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: Bi anda sarjm %1e dsüp kapanmasini bekliyorum ama Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen
fkcanbjk' Alıntı: Bi anda sarjm %1e dsüp kapanmasini bekliyorum ama Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: Ramfixi nasl indirebilirim Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani? Linkten indir işte
fkcanbjk' Alıntı: Ramfixi nasl indirebilirim Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani? Linkten indir işte
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: yok olmuyo wap ayarı felanda geldi onuda denedim olmadı Genişletmek için tıkla ... Ozaman aklıma başla çözüm gelmiyor
Sukut-u Hayal' Alıntı: yok olmuyo wap ayarı felanda geldi onuda denedim olmadı Genişletmek için tıkla ... Ozaman aklıma başla çözüm gelmiyor