UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Bide rom manager ile dene Genişletmek için tıkla ... öyle yapcam rom manager ile en başta yapılan gibi flash recovery felan dedim 5.0.2 yükeldi olmadı save deyince mmc bilmem ne 3 felan yazıyo NameVF WEBAPNlive.vodafone.comMCC505MNC03APN Typedefault [TBODY] [/TBODY] vodafonun sitesinde bunu denedim bunu yapıyom save diyom ama apn yerinde çıkmıyo
Metalci Melek' Alıntı: Bide rom manager ile dene Genişletmek için tıkla ... öyle yapcam rom manager ile en başta yapılan gibi flash recovery felan dedim 5.0.2 yükeldi olmadı save deyince mmc bilmem ne 3 felan yazıyo NameVF WEBAPNlive.vodafone.comMCC505MNC03APN Typedefault [TBODY] [/TBODY] vodafonun sitesinde bunu denedim bunu yapıyom save diyom ama apn yerinde çıkmıyo
UpOneTR Üye yaptım yaptım yaptımö D:Ç Dordaki 4g mavi olup yanıp yanıp sönuyo yavrum benim bunda durum çubuğu yok mu ?
yaptım yaptım yaptımö D:Ç Dordaki 4g mavi olup yanıp yanıp sönuyo yavrum benim bunda durum çubuğu yok mu ?
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Onu prolarla halledersin Genişletmek için tıkla ... Kim ona ram + şarj yidrcek Ve klavyesife anormal :P
Metalci Melek' Alıntı: Onu prolarla halledersin Genişletmek için tıkla ... Kim ona ram + şarj yidrcek Ve klavyesife anormal :P
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: More locale ile yap klavye baya iyi oluyor Genişletmek için tıkla ... Çok uzun ya yukarı doğru onu kast ettim
Metalci Melek' Alıntı: More locale ile yap klavye baya iyi oluyor Genişletmek için tıkla ... Çok uzun ya yukarı doğru onu kast ettim
bilkurdu1 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu cwm ile yükle baya bi turkce oluyor başka bi sitede buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu cwm ile yükle baya bi turkce oluyor başka bi sitede buldum
UpOneTR Üye bilkurdu1' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu cwm ile yükle baya bi turkce oluyor başka bi sitede buldum Genişletmek için tıkla ... ayarlar türkçe oluyo mu ?
bilkurdu1' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu cwm ile yükle baya bi turkce oluyor başka bi sitede buldum Genişletmek için tıkla ... ayarlar türkçe oluyo mu ?
UpOneTR Üye bilkurdu1' Alıntı: Gapps yüklemeyin rom da var gapps Genişletmek için tıkla ... Çoktan yukledim
UpOneTR Üye bilkurdu1' Alıntı: Apn halen daha ayarlayamadim Genişletmek için tıkla ... Telefonu bi kez kapat aç