frdgngr Üye markette ki apn pro su işe yarar mı acaba orj. romda da mobil veri kapalıydı apn programıyla çözmüştüm
markette ki apn pro su işe yarar mı acaba orj. romda da mobil veri kapalıydı apn programıyla çözmüştüm
UpOneTR Üye her kurulum sırasında reebotda gerek yok dimi birazdan başlıycam kurmaya inşallah yaparım Metalci Melek' Alıntı: okumuştum ama unuttum bize smart actionsları onaylayın iyi tasarruf yapıyor pilden kurmak için cwm kullanın ben cwm5 kullandım Genişletmek için tıkla ... neyi kurmak için ? anladım ne bu bilmem ne bilmem ne dedi telefonu resetle dedi
her kurulum sırasında reebotda gerek yok dimi birazdan başlıycam kurmaya inşallah yaparım Metalci Melek' Alıntı: okumuştum ama unuttum bize smart actionsları onaylayın iyi tasarruf yapıyor pilden kurmak için cwm kullanın ben cwm5 kullandım Genişletmek için tıkla ... neyi kurmak için ? anladım ne bu bilmem ne bilmem ne dedi telefonu resetle dedi
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Dosyaları Genişletmek için tıkla ... encryğtion unseccesful diyooo orayıda geçemiyom alttada reset phone var nabcam D:
Metalci Melek' Alıntı: Dosyaları Genişletmek için tıkla ... encryğtion unseccesful diyooo orayıda geçemiyom alttada reset phone var nabcam D:
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Hangi recoveryi kullanıyon Genişletmek için tıkla ... 6 senin anlattığını kurmuştum
Metalci Melek' Alıntı: Hangi recoveryi kullanıyon Genişletmek için tıkla ... 6 senin anlattığını kurmuştum
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Bu 5 ile kuruluyor Genişletmek için tıkla ... geri 5i nasıl kurcam
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Recovery tool indir Genişletmek için tıkla ... nereye bilgisayara mı nerden indircem
Metalci Melek' Alıntı: Recovery tool indir Genişletmek için tıkla ... nereye bilgisayara mı nerden indircem
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Telefona google play de var Genişletmek için tıkla ... ohooo git şimdi başka rom yükle niye başta belirmiyosun sen bunu
Metalci Melek' Alıntı: Telefona google play de var Genişletmek için tıkla ... ohooo git şimdi başka rom yükle niye başta belirmiyosun sen bunu
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Metalci Melek' Alıntı: okumuştum ama unuttum bize smart actionsları onaylayın iyi tasarruf yapıyor pilden kurmak için cwm kullanın ben cwm5 kullandım Genişletmek için tıkla ...
Metalci Melek' Alıntı: okumuştum ama unuttum bize smart actionsları onaylayın iyi tasarruf yapıyor pilden kurmak için cwm kullanın ben cwm5 kullandım Genişletmek için tıkla ...