Atom Bebek Puan Arttırma Taktiği

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar rahat olun nokia bunu nokia kullanıcıları baska markalara gecmesin diye zaman kazanmak için yapıyo yeni modelleri duyurulana kadar devam eder bu oyun

mehsell

mehsell

Üye
pcden girsem hemen begenecem soz :D

slant1111

slant1111

Üye
arkadaslar rahat olun nokia bunu nokia kullanıcıları baska markalara gecmesin diye zaman kazanmak için yapıyo yeni modelleri duyurulana kadar devam eder bu oyun

illumunati :O aman tanrımmmmm :O alakası yok onunla :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla nokia bu herseyi yapar şu durumda müşteri kaçırmamak için dee bi komplike kusursuz bi telefon yapmaz yapsada son güne kadar kimseye bilgi vermez

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Farkına varırlarsa ne yapacaklarını düşünün ? Bu aldığınız hediyelerin tl'leri ne kadae tutuyorsa söke söke alırlar. :ehe

öyle bişey yapacak olsa gıcık olduğum birinin numarasını verirdim :)

Febris

Febris

Üye
sis olarak paylaşsn biri ovi yok bende :)

SezerKoc

SezerKoc

Üye
vodafon hattna net paket gelen varmı

lewent2020

lewent2020

Üye
maximum puan ne kadar olacakki,5 dk kadar kapalı tuttum ancak 4 bine kadar yükseldi puan

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Valla ben başkası adına da kayıt oldum. Onlara da yolluyorum :ehe

redline2525

redline2525

Üye
benim mb ler ve smsler geldide dakikalardan ses seda yok henüz :D :D çok teşekkürler yöntem için :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
benim daha gelmedi ya :) gece 1 de yapmıştım artık önümüzdeki sabah 7 de :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
benim daha gelmedi ya :) gece 1 de yapmıştım artık önümüzdeki sabah 7 de :D

Mesela yarın gelmesini istiyor iseniz bugün 23;59'a kadar oynamak zorundasınız. Eğer gece 01:00 civarları oynar iseniz sonraki günün sabahına kalmış olursunuz :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Mesela yarın gelmesini istiyor iseniz bugün 23;59'a kadar oynamak zorundasınız. Eğer gece 01:00 civarları oynar iseniz sonraki günün sabahına kalmış olursunuz :D

:D yapacak bişey yok artık :D

Üst Alt