Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami

jackalmami

Üye
bence bu kadar abartılı tepki vermen yanlış kardeşim. Sonuçta görüşlerini belirtiyor arkadaşlar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Yahu abuk sabuk yorum yapacaksınız yapmayın arkadaş. Dürtüyorlar mı ? Zorluyorlar mı sizi yorum yapın diye ? :vur

:nono: Sus millet istedigini yazsın her zaman duygu ve düsüncelerimizi oksatacak yorumlar aramayalım..

Türe

Türe

Üye
:nono: Sus millet istedigini yazsın her zaman duygu ve düsüncelerimizi oksatacak yorumlar aramayalım..

Emir vererek konuşamazsın. Yaşına hitaben susuyorum.

- - - Eklendi - - -

bence bu kadar abartılı tepki vermen yanlış kardeşim. Sonuçta görüşlerini belirtiyor arkadaşlar.

Böyle itici yorumlarla gelmesinler madem gece gece. " DÜZGÜNCE " belirtmek diye bir fiil mevcut. Alıp kullansınlar misal.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tartısma istemiyosan ya barutu yada atesi uzaklastıracaksın.Ama atesi kullanarak barutu barutu kullanarak atesi uzaklastırmaya çalısma.

Türe

Türe

Üye
Tartısma istemiyosan ya barutu yada atesi uzaklastıracaksın.Ama atesi kullanarak barutu barutu kullanarak atesi uzaklastırmaya çalısma.

Emir vermeden konuşursak güzel olacak. Bir daha söylüyorum yaşına hitaben susuyorum.

cukuleaks

Üye
Ey gençlik sakin olun yaw... Ramazanı şerif hatrına birbirinizi kırmayın, rica ediyorum abilerim kardeşlerim :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
jackalmami

jackalmami

Üye
arkadaşların sinir katsayısı yükselmiş herhalde :hmmm

Türe

Türe

Üye
Sakinim :) kendi mesajımı şikayet ettim. Benimkiler dahil bütün gereksiz mesajlar silinsin diye ;) Arada oluyor böyle şeyler. Yine birini kırdıysam özür dilerim biraz gergindim :)

cukuleaks

Üye
Önemli olan hatayı çabuk anlamak.... :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada c.ronaldo tabikide best :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Sakinim :) kendi mesajımı şikayet ettim. Benimkiler dahil bütün gereksiz mesajlar silinsin diye ;) Arada oluyor böyle şeyler. Yine birini kırdıysam özür dilerim biraz gergindim :)

:alkis tebrik ediyorum bu davranışından ötürü :alkis

yanlız; hayatımızdaki gerginliğimizi foruma yansıtmamaya özen gözterirsek hepimiz açısından daha iyi olur :oke:

Türe

Türe

Üye
codblackops2

codblackops2

Üye
+7 :zzz:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
+9 :zzz:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
+10:zzz:

ismail

ismail

Üye
11 :zzz:

cukuleaks

Üye
+twelve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt