Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gereksiz muhabbetler... :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bu konuyu da yeni görüyorum... :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajın taşınınca tabii otomatik takibe alındın.
Herkesin başına gelir, takma :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
mesajımın taşındığından haberim yoktu ki..tesadüf gördüm vallaa... :D daha önce de taşındı mı.. ? :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne bileyim yahu mesaj çöplüğü burası :D Düşmüştür belki. Bölüme çık, bu konunun aldığı mesaj sayısını gösteren yer aslında bir bağlantı. Tıkla ona gör başka var mı :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlatması daha çok yordu he :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aman sallaa...çok umursadığım söylenemez... :ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
ben okumayı severim yaz sen problem yok :D
evet doğru söylüyorsun.şu ülke ile ilgili olan konuda çok çok haklısın.ben zaten 1 ay öncesinde bir arkadaşımla tartışmıştım bu konuda.Beşiktaş,Ermeni ya da Rum takımlarıyla maç yapsa rakibin formasını giyerim demişti.gececiler konusunda tartışmıştık.ona ben de karşıyım.
Fanatizm ve holiganık gereksiz diyorsun ama önemli olan bilinç bence.babam,benim maçlara gitmeme izin vermez mesela.yıllar önce bjk-ts maçına gitmiş.biz açık farkla yendiğimiz halde,bizim taraftarlar trabzon formalı genci ölümüne dövmüşler.bu yüzden tepkili ve bizi de göndermiyor :dry:
bilinç önemli dediğim gibi.evet ben fanatiğim,beşiktaş denince akan sular durur benim için.içimde farklı bir ateş var elimde değil söndüremem onu.İnönü'yü gördüğüm zaman yerimde duramıyorum ben heyecanlanıyorum.ama kimseye de zarar vermem başka takım taraftarı diye.ÇOK doğru söyledin katılıyorum.saygı duymak zorunda değilim.ama bu saygısızlık yapacağım anlamına gelmez..
Bilinç,bilinç,bilinç.. :D
bak senden bulaştı,ben de ne kadar uzun yazdım :D

gerçekten üye olduğumdan bu yana senin en uzun yazını görüyorum :aha:

ancak hem söylediklerin doğruluğu hem de Türkçe'nin düzgünlüğünden dolayı seni kutlamak da istiyorum :D

evet gerçekten herşeyin başı bilinç, kültür ve eğitimle ilgili.

Tüm takımlar kardeştir ve her ne kadar mucize gibi olsa da herkesten futbolun sadece eğlence amaçlı görsel ve fiziksel bir spor olduğunu anlamasını ve olumsuz yönde ötesine geçirmemelerini dileyerek konuyu değiştiriyorum :D

sen neden uyumuyorsun :ehe

hayır yani yanlış anlama hadi git uyu anlamında demiyorum kesinlikle de ne bileyim benim uyku sorunum yaklaşık 20 yıldır var senin durum nedir merak ettim pek aktif sohbetlere katılmadığım zamanlarda da bazen gece forumda takılır konulara bakarken senin geç saatlere kadar hep burada olduğunu gördüğümden dikkatimi çekti. :D

minoo

minoo

Üye
gerçekten üye olduğumdan bu yana senin en uzun yazını görüyorum :aha:

ancak hem söylediklerin doğruluğu hem de Türkçe'nin düzgünlüğünden dolayı seni kutlamak da istiyorum :D

evet gerçekten herşeyin başı bilinç, kültür ve eğitimle ilgili.

Tüm takımlar kardeştir ve her ne kadar mucize gibi olsa da herkesten futbolun sadece eğlence amaçlı görsel ve fiziksel bir spor olduğunu anlamasını ve olumsuz yönde ötesine geçirmemelerini dileyerek konuyu değiştiriyorum :D

sen neden uyumuyorsun :ehe

hayır yani yanlış anlama hadi git uyu anlamında demiyorum kesinlikle de ne bileyim benim uyku sorunum yaklaşık 20 yıldır var senin durum nedir merak ettim pek aktif sohbetlere katılmadığım zamanlarda da bazen gece forumda takılır konulara bakarken senin geç saatlere kadar hep burada olduğunu gördüğümden dikkatimi çekti. :D
teşekkür ediyorum öncelikle :D
peki değiştirelim :D
ben Güneş'i sevmiyorum.Ay'ı seviyorum.yani gece uyumayıp bir şeyler yapmayı severim..yarın dersim var bu saate kadar neyi bekledim ben de bilmiyorum ama gerçek anlamda gececiyim ben :D arkadaşlarım bana Vampirella der mesela :kıskıs:
7de uyanacaktım normalde.ama saat 6 oldu zaten.eyvah saat geçti unuttuk bak taşınacak mesajlarımız çöpe :D 6da mekanın kapanması gerekiyordu :ehe gel gönüldaşlara gidelim bari :D

gaffarson

gaffarson

Üye
teşekkür ediyorum öncelikle :D
peki değiştirelim :D
ben Güneş'i sevmiyorum.Ay'ı seviyorum.yani gece uyumayıp bir şeyler yapmayı severim..yarın dersim var bu saate kadar neyi bekledim ben de bilmiyorum ama gerçek anlamda gececiyim ben :D arkadaşlarım bana Vampirella der mesela :kıskıs:
7de uyanacaktım normalde.ama saat 6 oldu zaten.eyvah saat geçti unuttuk bak taşınacak mesajlarımız çöpe :D 6da mekanın kapanması gerekiyordu :ehe gel gönüldaşlara gidelim bari :D

1) 6 dan sonraki mesajların bahsettiğin sebepten gitmesi vs konusunda ciddi misin :S

2) geçeleim bakalım :D

3) üzüldüm şimdi sabaha kadar uykusuz kaldın diye :S baştan belirtseydin keşke :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Hatta ilk kurbanlar biz olmuştuk :D

minoo

minoo

Üye
evet :ehe
çöpçü olduk iyice he :ehe

Necmati

Necmati

Üye
en çöpçğ üyeler..
Necmati
!!Burak!!
Revengeful
Minoo
Samsun55
daha varda nickleri aklıma gelmedi :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Necmati™;2978592' Alıntı:
en çöpçğ üyeler..
Necmati
!!Burak!!
Revengeful
Minoo
Samsun55
daha varda nickleri aklıma gelmedi :ehe
:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
revengeful başı çekiyor :halay1::halay1::halay2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt