minoo
Üye
nankörlüğün de bu kadarı değil mi?
ozmnda biz çakma bi rütbe yaparız pınara rütbe krizi tutarsa
2 aydır kendi rütbemi göremiyorum 
nankörlüğün de bu kadarı değil mi?
ozmnda biz çakma bi rütbe yaparız pınara rütbe krizi tutarsa
2 aydır kendi rütbemi göremiyorum 
Buda gidecekasıl bunun alimini bekliyorum. Kıyamet gibi Olacak onun için xd

mert world'ü xd ile doldurup hazırlar. ay sonunu bekleyelim nasıl bi xd olacak acaba.![]()

hani olmaz demem ben tahmin ettim senin olacağını hatta kesin dedim kesin mor işaretde olur rütbendeyok o kadar abartmayın![]()

Gereksiz muhabbetler...![]()
ben de görünce dedim nolmuş 
ben okumayı severim yaz sen problem yok
evet doğru söylüyorsun.şu ülke ile ilgili olan konuda çok çok haklısın.ben zaten 1 ay öncesinde bir arkadaşımla tartışmıştım bu konuda.Beşiktaş,Ermeni ya da Rum takımlarıyla maç yapsa rakibin formasını giyerim demişti.gececiler konusunda tartışmıştık.ona ben de karşıyım.
Fanatizm ve holiganık gereksiz diyorsun ama önemli olan bilinç bence.babam,benim maçlara gitmeme izin vermez mesela.yıllar önce bjk-ts maçına gitmiş.biz açık farkla yendiğimiz halde,bizim taraftarlar trabzon formalı genci ölümüne dövmüşler.bu yüzden tepkili ve bizi de göndermiyor
bilinç önemli dediğim gibi.evet ben fanatiğim,beşiktaş denince akan sular durur benim için.içimde farklı bir ateş var elimde değil söndüremem onu.İnönü'yü gördüğüm zaman yerimde duramıyorum ben heyecanlanıyorum.ama kimseye de zarar vermem başka takım taraftarı diye.ÇOK doğru söyledin katılıyorum.saygı duymak zorunda değilim.ama bu saygısızlık yapacağım anlamına gelmez..
Bilinç,bilinç,bilinç..
bak senden bulaştı,ben de ne kadar uzun yazdım![]()

teşekkür ediyorum önceliklegerçekten üye olduğumdan bu yana senin en uzun yazını görüyorum
ancak hem söylediklerin doğruluğu hem de Türkçe'nin düzgünlüğünden dolayı seni kutlamak da istiyorum![]()
evet gerçekten herşeyin başı bilinç, kültür ve eğitimle ilgili.
Tüm takımlar kardeştir ve her ne kadar mucize gibi olsa da herkesten futbolun sadece eğlence amaçlı görsel ve fiziksel bir spor olduğunu anlamasını ve olumsuz yönde ötesine geçirmemelerini dileyerek konuyu değiştiriyorum
sen neden uyumuyorsun
hayır yani yanlış anlama hadi git uyu anlamında demiyorum kesinlikle de ne bileyim benim uyku sorunum yaklaşık 20 yıldır var senin durum nedir merak ettim pek aktif sohbetlere katılmadığım zamanlarda da bazen gece forumda takılır konulara bakarken senin geç saatlere kadar hep burada olduğunu gördüğümden dikkatimi çekti.![]()

arkadaşlarım bana Vampirella der mesela 
6da mekanın kapanması gerekiyordu
gel gönüldaşlara gidelim bari 
teşekkür ediyorum öncelikle
peki değiştirelim
ben Güneş'i sevmiyorum.Ay'ı seviyorum.yani gece uyumayıp bir şeyler yapmayı severim..yarın dersim var bu saate kadar neyi bekledim ben de bilmiyorum ama gerçek anlamda gececiyim benarkadaşlarım bana Vampirella der mesela
7de uyanacaktım normalde.ama saat 6 oldu zaten.eyvah saat geçti unuttuk bak taşınacak mesajlarımız çöpe6da mekanın kapanması gerekiyordu
gel gönüldaşlara gidelim bari
![]()

Necmati™;2978592' Alıntı:en çöpçğ üyeler..
Necmati
!!Burak!!
Revengeful
Minoo
Samsun55
daha varda nickleri aklıma gelmedi![]()