Sırf bunu söyleyebilmek için banlamıyorsunuz zaten. Peki ben birşey soracağım Erol Bey? Siz bize dolandırıcı diyorsunuz ama siz yıllar önce yaptığınız dolandırıcılığı unutmuşsunuz galiba. Üzerinde durmayacağım. Hatırlatmak istedim. Sizin yaptığınız bu oyunun üzerine bize dolandırıcı demeye kesinlikle hakkınız yok bunu unutmayın.
bunun kardeşim dediğine falan inanmayın haaa. Bunun kardeşliği forumla sınırlı. Forumdan banlanınca facede arkadaşlıktan atıyo hemen. Yani burda adminlikten atılırsa erolüde satar yani söyleyim
Ben yaşımla başımla beni seven herkese bugüne kadar yardım ettim ve etmeye devam ediyorum,sen kim olursan ol beni ilgilendirmiyor ismail ,ahmet ,mehmet .Benim gözümde yanlış yapan bir insan gerçektede sanaldada biter.Kaldıki ben facebook yada diğer sosyal ağları çok sık takip edemez olduğum aşikar.Ben burayı ve arkadaşlığını seviyorum.Yazdığın kelimeler zaten senin henüz olgunlaşmadığını gösteriyor.Zira burdan sana küfürde etsem akılda versem kafi gelmez.20 yıldır bilişim sektöründe senin gibi yüzlerce klavye kabadayısı gördüm,sonlarınında ne olduğunu gördüm şimdi gidip istediğin yerde haykır bağır çağır.
Sait abi zamanın da internet cafeler çok meşhur iken bu şekilde artistik patinaj yapan çok arkadaşı aldım takıldığı cafeden.Ama gerçekten deymiyor.Yaş itibarı ile insanın içi açıyor.Sen bu arkadaşı kendi haline bırakta benim soruma cevap ver:
Sait abi zamanın da internet cafeler çok meşhur iken bu şekilde artistik patinaj yapan çok arkadaşı aldım takıldığı cafeden.Ama gerçekten deymiyor.Yaş itibarı ile insanın içi açıyor.Sen bu arkadaşı kendi haline bırakta benim soruma cevap ver: