AT&T Iphone 5 Alım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
AT&T Iphone 5 Alım?
Bi arkadaşın abisi Amerika gidecekmiş. Siteye bakıyorum AT&T ile alırsak 64GB modeli 399$ bundan almayı düşünüyorum. Ama orda hat alıp o hattın da Vodafone Red gibi bir tarifeye sahip olması mı gerekiyor ? Ayrıca bunu aldım diyelim. AT&T unlock yazıyorum googleye 10-40$ arasında değişik fiyatlara açıldığını söylüyorlar. Bunun hakkında bilgisi olan varsa söylebilir mi ?

- - - Eklendi - - -

Bilen yok mu yav.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Ne android bölümünde ne de iphone bölümünde iş yok..

nisancalis

Üye
Bi arkadaşın abisi Amerika gidecekmiş. Siteye bakıyorum AT&T ile alırsak 64GB modeli 399$ bundan almayı düşünüyorum. Ama orda hat alıp o hattın da Vodafone Red gibi bir tarifeye sahip olması mı gerekiyor ? Ayrıca bunu aldım diyelim. AT&T unlock yazıyorum googleye 10-40$ arasında değişik fiyatlara açıldığını söylüyorlar. Bunun hakkında bilgisi olan varsa söylebilir mi ?

- - - Eklendi - - -

Bilen yok mu yav.

Evet size ben yardimci olurum. 70 tl att unlock

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bilen yok mu yav.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bilen yok mu yav.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Açılabiliyor yani kesin olarak ? Sonra elimde kalmasın cihaz.

Symbianize

Symbianize

Üye
At&t cigazlar factory unlock yapılıyor diye biliyorum ama iPhone 5e oluyomu ne desem yalan olur

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
At&t cigazlar factory unlock yapılıyor diye biliyorum ama iPhone 5e oluyomu ne desem yalan olur

Tamam . Peki cihaz 199$ diyor mesela. Bunu almak için ne yapmam gerek ? Amerika'ya gidecek tanıdık? Hatta her ay ayrıyeten para mı vericez ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Bi kere turistlere vermiyolar vatandaş olmam lazım o rakam göstermelik şimdi burda nasıl turkcell telefon satıyo sana taksitle 24 ay kendi faturalı kanpanyasını zorunlu kılıyo onun gibi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Bi kere turistlere vermiyolar vatandaş olmam lazım o rakam göstermelik şimdi burda nasıl turkcell telefon satıyo sana taksitle 24 ay kendi faturalı kanpanyasını zorunlu kılıyo onun gibi

O zaman sıkıntılı bu iş :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt