Murdoc Massaka
Üye
Arkadaşım da ki cihaz da çift simli modeldi ve şarjı 4 saat gidiyorben bir arkadaşa dual sim olan modelin kurulumunu yapmıştım( gmail hesabı, facebook, whatsapp, ayarlar vb gibi) bataryası inanılmaz sıkıntı olmuştu açıkcası dual simli model aradığından ben önermiştim o yüzden bişi demedim ama zenfone 4-5-6 ki intel işlemcilerden kaynaklı bir durum olduğu söyleniyor çaresi yok yani uygulama sayısı arttıkça ve kullanım fazlalaştıkça batarya iyiden iyiye sorun olacaktır.
çift sim olması şarjı çok etkiliyordur muhtemelen ama tek simlilerdede durum pek iç açıcı değilmiş. dediğim gibi intelin işlemcilerinden kaynaklı olduğunu söylüyorlar sanırım ilk işlemcileri idi intelin zenfone ilk seride kullanılanlar.Arkadaşım da ki cihaz da çift simli modeldi ve şarjı 4 saat gidiyor
benim için sorun yok. ben zenfone 5 için oy veriyorum.501 yazdıklarına bakma yalan
büyük boyut derken ebat söylermisin çünkü zenfone 5" stylus ise 5.5" aralarında %10 fark var takriben 1,25cm eder telefon için güzel fark oda.doğrudur ama 700 800 tl arası bilindik herkesce tanınan büyük boyutlu bi telefon önerirmisin 700 800 den yukarı 1 kuruş çıkamam
5''den aşağısı olmasınbüyük boyut derken ebat söylermisin çünkü zenfone 5" stylus ise 5.5" aralarında %10 fark var takriben 1,25cm eder telefon için güzel fark oda.
birazda istediğin özelliklerden söyle ona göre 3-5 öneri sunalım 100lerde telefon var çünkü.5''den aşağısı olmasın
2 gb ram olsunbirazda istediğin özelliklerden söyle ona göre 3-5 öneri sunalım 100lerde telefon var çünkü.
yok onu sevmedim arayüzünü sevmedim doğrusuGenaral mobile 4g alabileceğin en iyi ve sağlam cihaz. Arkasında google var ve güncelleme konusunda gözün arkada kalmaz. 2gb ram var ve saf android cihaz. Ön kamera da yanlış hatırlamıyorsam 5 mp ve cihaz 700 lira
2 gb ram olsun
yok usta beğenmedim bunu be
lumiamı allah korusun usta ya uzak duruyorum zaten ondanMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sebep?lumiamı allah korusun usta ya uzak duruyorum zaten ondan
520 ile 1520 arasındaki fark nedir?sebep?
sorunuzu biraz daha açarmısınız?520 ile 1520 arasındaki fark nedir?
Yani donanımdan başka ne artısı var 1520'nin ?sorunuzu biraz daha açarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?