kaganakbdk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende Zenfone 5 var onda yaptım oldu. Ancak Zenfone 6'yı bilemeyeceğim.Önceki 4.4 root dan sonra sensörlEr kafayı yemişti arada çalışıyor arada çalışmıyordu bunda da öyle mi acaba
Xposed'in Lollipop'la uyumlu olup olmadığı hakkında bir bilgim yok ama araştırma yapacağım.Lolipop kurdum xposed çalışmıyor var mı uyumlu sürüm?
Şimdi fark ettim de root a bağlı değilmiş kafa yemesi şimdi de arada gidip geliyorBende Zenfone 5 var onda yaptım oldu. Ancak Zenfone 6'yı bilemeyeceğim.
Gerekirse Unroot dosyasıda var aynı şekilde unroot yapılabiliyor.
Bence bir servise göndermeniz yararlı olabilir.Şimdi fark ettim de root a bağlı değilmiş kafa yemesi şimdi de arada gidip geliyor
Araştırdım lollipop ile uyumlu değilmiş ilerki zamanlarda desteklenir.Lolipop kurdum xposed çalışmıyor var mı uyumlu sürüm?
Ben x86 uyumlu xposed yükledim ancak uyumlu değil dedi.xposed lolipopla uyumlu.
Bahsettiğimiz telefonlar Zenfone serisi telefonlar. İşlemcileri İntel Atom yani x86 mimarisi. Lollipop derken Zenfonelardaki lollipoptan bahsediyordum.işlemciden olabilir ben z2 kullanıyorum her yüklediğim romda çalıştı 4.4.4- 5.0.2 - 5.1.1
Ben yanlış cümle kurmuşum affedersinizbiliyorum örnek verdim işte sorun lolipopta değil işlemcide
Root'un ardından bootloader kilidi kapanıyor güncellemelerde sıkıntı çekmezsin.Hiç Düşünmeden rootlarım ama
Lolipop tan sonra güncelemme gelirse nağapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?