Haber Asus zenfone 2 ön siparişte!..

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu fiyatlar resmi değil. Portal haberimde de belirttim, ilgili sitenin fırsatçılığı olabilir. Çünkü resmi Asus kaynakları fiyatta bir değişiklik yapmamışlar

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve Dede

skylinegti

skylinegti

Üye
Bu fiyatlar resmi değil. Portal haberimde de belirttim, ilgili sitenin fırsatçılığı olabilir. Çünkü resmi Asus kaynakları fiyatta bir değişiklik yapmamışlar
aynen bende ilk mesajlarda belirttim ama milletin kafa başka yerde demekki... :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Furkan Emekli
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Boşuna uygun fiyat beklemeyin benden demesi :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve Dede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli, Dede ve byAndroid
KayraBey

KayraBey

Üye
Sadece mantıklı düşünmek istiyorum :D 4gb ram diyorsun 1200 liranın altı diyorsj :D bence hiçte kulağa mantıklı gelmiyor :D
Aslına bakarsan bende ümitli değilim ama ne yaparsın fakirlik :)

Ben en en en iyi olarak

4gb olan 1.099 - 1.149 arası...
2gb 949 - 999 arası olur diye düşünüyorum.

Aşağı yukarı olur tabi ama ben en alt olarak kendimi bunlara hazırlıyorum :)

Kesinlikle 4gb olanını alırım. Hatta zoom modeli gelirse onu bile düşünürüm :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aslına bakarsan bende ümitli değilim ama ne yaparsın fakirlik :)

Ben en en en iyi olarak

4gb olan 1.099 - 1.149 arası...
2gb 949 - 999 arası olur diye düşünüyorum.

Aşağı yukarı olur tabi ama ben en alt olarak kendimi bunlara hazırlıyorum :)

Kesinlikle 4gb olanını alırım. Hatta zoom modeli gelirse onu bile düşünürüm :kıskıs:
Estağfurullah abi aslında herkes çok rahat alabilir istediği telefonu ama işte aziz vergilerimiz :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Estağfurullah abi aslında herkes çok rahat alabilir istediği telefonu ama işte aziz vergilerimiz :)
Vergiyi geç ne kadar ucuz olursa olsun bizde uygun fiyata uçak satmazlar. Bak bu 4gb olan dünyada 400 liraya satılsa bizde yine 1.000 lira olur. Vergi falan bazen bahane. Satıcılar deli gibi kar marjı koyabiliyor. Burada biri yazmıştı 190 $ lik telefon bizde 1.000 liraya satıldı diye. Buna vergi koysan ne olur. Bizdeki satıcılar da azman :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Vergiyi geç ne kadar ucuz olursa olsun bizde uygun fiyata uçak satmazlar. Bak bu 4gb olan dünyada 400 liraya satılsa bizde yine 1.000 lira olur. Vergi falan bazen bahane. Satıcılar deli gibi kar marjı koyabiliyor. Burada biri yazmıştı 190 $ lik telefon bizde 1.000 liraya satıldı diye. Buna vergi koysan ne olur. Bizdeki satıcılar da azman :)
300 lira eleman masrafı alıyorlar heralde :ehe

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
4gb ramlı asus cihazın tr fiyatını yazayım 1890 tl
öyle hafif bir cihazda degil ve buraya yazıyorum bu cihaz kusurlu olacak android te 4gb ram kullanacak kapasite yok carpışmalar olacaktır asus uctu inşallah sonunu getirmez

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
öyle hafif bir cihazda degil ve buraya yazıyorum bu cihaz kusurlu olacak android te 4gb ram kullanacak kapasite yok carpışmalar olacaktır asus uctu inşallah sonunu getirmez
Eğer bu fiyata gelirse senin yüzünden olur :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Büyük konuşmayı sevmiyorum ama bırak senin dediğin fiyatı 1500 lira olsun , ben de forumu bırakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
bencede 4gb model 1500 tl yi görür diyorum ama 1890 falan hikaye :D

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
bencede 4gb model 1500 tl yi görür diyorum ama 1890 falan hikaye :D
Yuh adamlar 250$ dedi Buda 625 lira yapar. Vergi cart curt 1.200 olmaması lâzım ama. 1.900 lira nedir ya yuh

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hahaha 1890 tl ne ya azcık gerçekçi olmak lazım. taş çatlasa 4 gb ramli model 1399 tl olur o da taş çatlasa yani bu telefonu çıkaran firma elma değil Asus.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

Üst Alt