aynen bende ilk mesajlarda belirttim ama milletin kafa başka yerde demekki...Bu fiyatlar resmi değil. Portal haberimde de belirttim, ilgili sitenin fırsatçılığı olabilir. Çünkü resmi Asus kaynakları fiyatta bir değişiklik yapmamışlar

Sağol abiBu fiyatlar resmi değil. Portal haberimde de belirttim, ilgili sitenin fırsatçılığı olabilir. Çünkü resmi Asus kaynakları fiyatta bir değişiklik yapmamışlar

Sen sağol kardeşim. Ama bir miktar fiyat artışına hazırlıklı olmak lazım. Sonuçta cihaz duyurulduğunda dolar 2.20 iken şu an 2.50 civarında.Sağol abi![]()
Ya bi git felaket tellalı mısın nesinBoşuna uygun fiyat beklemeyin benden demesi![]()

Sadece mantıklı düşünmek istiyorumYa bi git felaket tellalı mısın nesin![]()
4gb ram diyorsun 1200 liranın altı diyorsj
bence hiçte kulağa mantıklı gelmiyor 
Aslına bakarsan bende ümitli değilim ama ne yaparsın fakirlikSadece mantıklı düşünmek istiyorum4gb ram diyorsun 1200 liranın altı diyorsj
bence hiçte kulağa mantıklı gelmiyor
![]()

Estağfurullah abi aslında herkes çok rahat alabilir istediği telefonu ama işte aziz vergilerimizAslına bakarsan bende ümitli değilim ama ne yaparsın fakirlik
Ben en en en iyi olarak
4gb olan 1.099 - 1.149 arası...
2gb 949 - 999 arası olur diye düşünüyorum.
Aşağı yukarı olur tabi ama ben en alt olarak kendimi bunlara hazırlıyorum
Kesinlikle 4gb olanını alırım. Hatta zoom modeli gelirse onu bile düşünürüm![]()

Vergiyi geç ne kadar ucuz olursa olsun bizde uygun fiyata uçak satmazlar. Bak bu 4gb olan dünyada 400 liraya satılsa bizde yine 1.000 lira olur. Vergi falan bazen bahane. Satıcılar deli gibi kar marjı koyabiliyor. Burada biri yazmıştı 190 $ lik telefon bizde 1.000 liraya satıldı diye. Buna vergi koysan ne olur. Bizdeki satıcılar da azmanEstağfurullah abi aslında herkes çok rahat alabilir istediği telefonu ama işte aziz vergilerimiz![]()

300 lira eleman masrafı alıyorlar heraldeVergiyi geç ne kadar ucuz olursa olsun bizde uygun fiyata uçak satmazlar. Bak bu 4gb olan dünyada 400 liraya satılsa bizde yine 1.000 lira olur. Vergi falan bazen bahane. Satıcılar deli gibi kar marjı koyabiliyor. Burada biri yazmıştı 190 $ lik telefon bizde 1.000 liraya satıldı diye. Buna vergi koysan ne olur. Bizdeki satıcılar da azman![]()

1650 liralık telefonu peşin 570 lira kârla satmayan bayi tanıyorum.300 lira eleman masrafı alıyorlar heralde![]()
Eğer bu fiyata gelirse senin yüzünden olur4gb ramlı asus cihazın tr fiyatını yazayım 1890 tl
öyle hafif bir cihazda degil ve buraya yazıyorum bu cihaz kusurlu olacak android te 4gb ram kullanacak kapasite yok carpışmalar olacaktır asus uctu inşallah sonunu getirmez

o fiyata gelmezse zaten batar iflas eder intel canına okurEğer bu fiyata gelirse senin yüzünden olur![]()

Büyük konuşmayı sevmiyorum ama bırak senin dediğin fiyatı 1500 lira olsun , ben de forumu bırakıyorum.4gb ramlı asus cihazın tr fiyatını yazayım 1890 tl
öyle hafif bir cihazda degil ve buraya yazıyorum bu cihaz kusurlu olacak android te 4gb ram kullanacak kapasite yok carpışmalar olacaktır asus uctu inşallah sonunu getirmez
Yuh adamlar 250$ dedi Buda 625 lira yapar. Vergi cart curt 1.200 olmaması lâzım ama. 1.900 lira nedir ya yuhbencede 4gb model 1500 tl yi görür diyorum ama 1890 falan hikaye![]()
oOoOoOo bu güzeldiHahaha 1890 tl ne ya azcık gerçekçi olmak lazım. taş çatlasa 4 gb ramli model 1399 tl olur o da taş çatlasa yani bu telefonu çıkaran firma elma değil Asus.