yusufcan764
Üye
-
Konu Sahibi
-
Asus Zenfone 2, yılın en popüler telefonu oldu. Donanım özellikleri gayet güzel. Ara yüzü de Zenfone 5 ve 6'dan test ettiğim kadarıyla kullanışlı ve sorunsuz. Fiyatı konusunda ilk aldığım bilgiler Zenfone 6 ile aynı fiyattan sunulacağı yönündeydi. Fakat bu bilgi dolar kuru 2.20TL iken verildi. şu anda dolar 2.70 seviyesinde. Fiyat muhtemelen 1000-1200 aralığında olacaktır.
Bu güzel cevap için teşekkür ederim [emoji106]Dört sorunada cevap vereyim,
çok iyi bir telefona benziyor ama bazı yabancı sitelerde şarj sorunu olduğundan bahsediliyor.
fiyat olarak tahmini 999 yada 1199 gibi gelebilir.
haziranda lansmanı yapılacak, gelir ama çabuk tükenir ve stok sorunu yaşayabilir.
ben senin yerinde olsam zenfone2 nin çıkmasını beklerdim eğer beğenmezsem z3 alırdım...
rica ederim...Bu güzel cevap için teşekkür ederim [emoji106]
Açıkçası merakla beklediğimiz bir cihazdi ama xda gibi forumlarda ve başka forumlarda kullanan kişilerin yorumları ve tecrübeleri doğrultusunda
Intel işlemci her ne kadar 22nm üretim olsa da yine ilk zenfone cihazları gibi pili çok kullanıyor bir günü anca cikariyormus zf2 ve kamera pastel boya gibi çekme sorunu varmış asus güncelleme vermiş bir çok şeyi düzeltme için ama son durum ne oldu bilemiyorum
Çok onyargili olacak kusura bakmayın ama zenfone serisi iyi değil (herkes karşı çıkabilir buna) bu telefonunda iyi olacağını düşünmüyorum hadi hayırlısı inşallah şaşırtır
Android kullanmadım bilmiyorum ama 1-2 gb rami olanlarda pek canlı değil4 gb ram bir artı değil intel işlemcisinde
Arka planda 200 tane uygulama mı olacak 4 gb ram diye iyi bakıyorsunuz bence çok göz açıcı değil
Ben şöyle söyleyim ram kullanımı güzel telefonda zenfone 6 dan biliyorum max 1.2 kullanıyor genelde 1 gb geçmiyor. Bencede 4 gb gereksiz. Ayrıca tüm zenfone serisinin kameraları berbat.Zenfone 2 de büyük ihtimal böyle olacak. İnşallah olmaz diyelim. Fiyatında böyle olacağını tahmin etmiştim zaten doğal olarak yani öyle
Benimde beklediğim telefonlardandır ama fiyatı konusunda bir bilgim yok.
Benim pek kanım kaynamadı buna z3 e bakıyım ben en iyisi [emoji39]4 gb ram bir artı değil intel işlemcisinde
Arka planda 200 tane uygulama mı olacak 4 gb ram diye iyi bakıyorsunuz bence çok göz açıcı değil
Sence şuan en iyi telefon hangisi limit 2000₺Z3 çok daha iyi bana göre
Samsung sevmiyorum [emoji16]Alabilirsen note 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?