Aynen gerek yok yapabildigini elle yaparim zatenBen sistem bakım aracı kullanmıyorum.

cclenaer ın zararı olmaz herhalde bende bu yaşadığım olaydan sonra bundan başka bir şey kullanmam artıkAynen gerek yok yapabildigini elle yaparim zaten![]()
çöp dosyaları da tek tek elle silmiyorsunuzdur herhalde 
Ya bende pek cop dosya olmaz zaten program kaldirdiktan sonra da program files / x86 appdata ve program datayi bi kontrol ederim tabi kalinti var mi diye bu isler icin program kullanmayi sevmiyorum huy gibi bisey telefondada PC dedecclenaer ın zararı olmaz herhalde bende bu yaşadığım olaydan sonra bundan başka bir şey kullanmam artıkçöp dosyaları da tek tek elle silmiyorsunuzdur herhalde
![]()

26. sayfada kardeşim. Bu Arada oyunun sonunu anlamadım joeyi nereye götürdüler öldümü noldu bitiren arkadaşlar anlatabilir miNerde
Evet Artık Hep 10 İle 12 Arasında Olacakmış Sanırım![]()

26. sayfada kardeşim. Bu Arada oyunun sonunu anlamadım joeyi nereye götürdüler öldümü noldu bitiren arkadaşlar anlatabilir mi![]()
Ölüp yada ölmediği belli değil. Bence Mafia 3 çıkarak acayip satış yapılacak. Bu kadar güzel kurgu olamaz..
Sizde oyun bittikten sonra baya bi düşündünüz değil mi Joe ya ne oldu diye?
Ben bi 5-10 dakika öylece baktım ekrana 
daha fazla çıkmıyo zatenHikayesi o kadar etkiliyse ben de kurayımWatch Dogs oynarken ram kullanımına baktım 3.5 gb civarı birşeyler kullanıyordu.

Bos yer yokturdaha fazla çıkmıyo zaten![]()

Daha 0.4 GB Var.Bos yer yoktur![]()

valla ya baya düşündüm bence ölmedi öyle kolay kolay harcamazlar. zaten leo anlaşmada joe yok dedi yalnız finalden biraz önce joe kafama silah doğrulttu bizi sattı sandım baya sövdüm ama satmamış numara yapıyomuşOyunun devamının geleceğini düşünüyorum ben.Ölüp yada ölmediği belli değil. Bence Mafia 3 çıkarak acayip satış yapılacak. Bu kadar güzel kurgu olamaz..
Sizde oyun bittikten sonra baya bi düşündünüz değil mi Joe ya ne oldu diye?
Ben bi 5-10 dakika öylece baktım ekrana
![]()
sıra mafya 1de oyun eski ama oynamak istiyom güzeldir muhtemelen
hikayesi on numaraHikayesi o kadar etkiliyse ben de kurayımWatch Dogs oynarken ram kullanımına baktım 3.5 gb civarı birşeyler kullanıyordu.
bendede pes13 ekran kartımı görmüyor ve settingsden high ayara geçemiyorum ekran kartınız karşılamıyor diyorarkadaşlar,pes13 ükurdum ama nvdia 840m "yapılamıyor" vram "yapılamıyor" diye hata alıyorum .bu nedir her hangi bir ayarı mı var.
hiç denemedim denemeden bilemeyizBeyler laptobu 1080 hd tvye baglasak cozunurluk 1920x1080 falan olurmu yoksa 1366x768den yukari cikmiyo mu
Hatayı geçemiyorum,öbürüde olmadı...biostan herhangi bir ayarı varmı ekran kartı için...Hatayı geçebiliyorsan geç intel ekran kartını kullanıyordur o oyun. yada oyuna sağ tık
grafik işlemciyle çalıştır yüksek performanslı nvidia işlemcisi seç gir