Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

TeKnoArda

Üye
Hayırlı olsun :) performansına hayran kalacaksınız eminim :)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
cgokhans

cgokhans

Üye
Şu performans bir beni memnun edemedi tabi sadece açılışta. Sorun nedir anlamıyorum ya. En erken tüm çabalarım sonucu uefi kurmama rağmen 25 sn oldu. Daha oyun kurmadım

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Şu performans bir beni memnun edemedi tabi sadece açılışta. Sorun nedir anlamıyorum ya. En erken tüm çabalarım sonucu uefi kurmama rağmen 25 sn oldu. Daha oyun kurmadım
o sıkıntı ya :(

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Benim mafya 2 yi konuya eklesene :) @ByKatre

cgokhans

cgokhans

Üye
Hayırlı olsun Emre :) Gerçekten ucuza almışsın geçen amcamlara baktığımızda 1400 idi vazgeçtiler. Arkadaşlar sizde de bilgisayarı normal kapattığınızda tekrar açmaya çalışırken f2 ye bastığınızda bios geliyor mu gelmiyor mu? normalde gelmemesi gerekir diye biliyorum ama bende geliyor. her türlü geliyor. yeniden başlat demeden gelmemesi gerekiyor. Haliyle geldiği için bilgisayar aşırı yavaş açılıyor. Buna sebep olanı bir türlü bulamadım.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
asasins creed testide yapcam

emre_doner

emre_doner

Üye
Hayırlı olsun Emre :) Gerçekten ucuza almışsın geçen amcamlara baktığımızda 1400 idi vazgeçtiler. Arkadaşlar sizde de bilgisayarı normal kapattığınızda tekrar açmaya çalışırken f2 ye bastığınızda bios geliyor mu gelmiyor mu? normalde gelmemesi gerekir diye biliyorum ama bende geliyor. her türlü geliyor. yeniden başlat demeden gelmemesi gerekiyor. Haliyle geldiği için bilgisayar aşırı yavaş açılıyor. Buna sebep olanı bir türlü bulamadım.
aylardır araştırmamın meyvesini alabildim çok şükür kardeşim,sağolasın :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Quick boot ve quiet boot secenekleri acik mi ?

emre521

Üye
Arkadaslar hdd yavas sanki ya toshiba diyemi acaba banami oyle geliyo anlamadim birde battlefield 3 denedim mediumda 30-40 fps oynatiyor iyimi kotumu driver guncellemedim sadece kutunun icinden cikan dvddeki driverlar kurulu ek olarak sicaklik maks 68 derece civari yukte iyimi :) sorularimi cevaplarsaniz sevinirim

TeKnoArda

Üye
Sıcaklık normal. Driverleri son sürüme güncelleyin, biraz farkediyor :oke:

Son düzenleme:
cgokhans

cgokhans

Üye
Quick boot ve quiet boot secenekleri acik mi ?
şimdi baktımda bisotan anca formatı yapmak için gerekli ayarları yapcak kadar biliyorum. boot sekmesinde iki yer var zaten bunları göremedim nereden bakacağız bunlara :(

emre_doner

emre_doner

Üye
:megafon: ŞUAN PCDEPO DA TEKRAR İNDİRİM VAR GECE 12 YE KADAR.ALMAYI DÜŞÜNENLER FİYAT 1.250 TL:polis:

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
The Shadow

The Shadow

Üye
şimdi baktımda bisotan anca formatı yapmak için gerekli ayarları yapcak kadar biliyorum. boot sekmesinde iki yer var zaten bunları göremedim nereden bakacağız bunlara :(
Tum bolumleri bi gez heryerde farkli mesela biri bende boot bolumunde digeri security de :D

cgokhans

cgokhans

Üye
şimdi kronometre tuttum açılış 1 dk 25 sn sürdü :'( tekrar bakayım bi ama bende iki taraftada görünmüyordu :'(

Üst Alt