1312 Çok İiy lmışsınLaptobun siparisini pcdepo dan verdim bugun. 15 dk ligine (bana ozeldi heralde :P) indirim yaptilar tam ben alicakken. 1.255 tl ydi. 9taksitle 1.312 liraya aldim
Sagolasin kardesimHayırlı olsunperformansına hayran kalacaksınız eminim
![]()
insallah memnun kaliriz indirim iyi denk geldi sansima valla1312 Çok İiy lmışsın

Hayirli olsun.Laptobun siparisini pcdepo dan verdim bugun. 15 dk ligine (bana ozeldi heralde :P) indirim yaptilar tam ben alicakken. 1.255 tl ydi. 9taksitle 1.312 liraya aldim
Eyvallah dostum,sagolasinHayirli olsun.
o sıkıntı yaŞu performans bir beni memnun edemedi tabi sadece açılışta. Sorun nedir anlamıyorum ya. En erken tüm çabalarım sonucu uefi kurmama rağmen 25 sn oldu. Daha oyun kurmadım

Gerçekten ucuza almışsın geçen amcamlara baktığımızda 1400 idi vazgeçtiler. Arkadaşlar sizde de bilgisayarı normal kapattığınızda tekrar açmaya çalışırken f2 ye bastığınızda bios geliyor mu gelmiyor mu? normalde gelmemesi gerekir diye biliyorum ama bende geliyor. her türlü geliyor. yeniden başlat demeden gelmemesi gerekiyor. Haliyle geldiği için bilgisayar aşırı yavaş açılıyor. Buna sebep olanı bir türlü bulamadım.aylardır araştırmamın meyvesini alabildim çok şükür kardeşim,sağolasınHayırlı olsun EmreGerçekten ucuza almışsın geçen amcamlara baktığımızda 1400 idi vazgeçtiler. Arkadaşlar sizde de bilgisayarı normal kapattığınızda tekrar açmaya çalışırken f2 ye bastığınızda bios geliyor mu gelmiyor mu? normalde gelmemesi gerekir diye biliyorum ama bende geliyor. her türlü geliyor. yeniden başlat demeden gelmemesi gerekiyor. Haliyle geldiği için bilgisayar aşırı yavaş açılıyor. Buna sebep olanı bir türlü bulamadım.

Quick boot ve quiet boot secenekleri acik mi ?Hayırlı olsun EmreGerçekten ucuza almışsın geçen amcamlara baktığımızda 1400 idi vazgeçtiler. Arkadaşlar sizde de bilgisayarı normal kapattığınızda tekrar açmaya çalışırken f2 ye bastığınızda bios geliyor mu gelmiyor mu? normalde gelmemesi gerekir diye biliyorum ama bende geliyor. her türlü geliyor. yeniden başlat demeden gelmemesi gerekiyor. Haliyle geldiği için bilgisayar aşırı yavaş açılıyor. Buna sebep olanı bir türlü bulamadım.
sorularimi cevaplarsaniz sevinirimşimdi baktımda bisotan anca formatı yapmak için gerekli ayarları yapcak kadar biliyorum. boot sekmesinde iki yer var zaten bunları göremedim nereden bakacağız bunlaraQuick boot ve quiet boot secenekleri acik mi ?

Tum bolumleri bi gez heryerde farkli mesela biri bende boot bolumunde digeri security deşimdi baktımda bisotan anca formatı yapmak için gerekli ayarları yapcak kadar biliyorum. boot sekmesinde iki yer var zaten bunları göremedim nereden bakacağız bunlara![]()

NerdeBenim mafya 2 yi konuya eklesene@ByKatre
Evet Artık Hep 10 İle 12 Arasında Olacakmış SanırımŞUAN PCDEPO DA TEKRAR İNDİRİM VAR GECE 12 YE KADAR.ALMAYI DÜŞÜNENLER FİYAT 1.250 TL
![]()

bi sıkıntı var yaw bi program yapıyo sanırımşimdi kronometre tuttum açılış 1 dk 25 sn sürdütekrar bakayım bi ama bende iki taraftada görünmüyordu
![]()