Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

cgokhans

cgokhans

Üye
Glary unutiles i sildim normal açıldı 20 sn sürdü. beklediğim performans değil ama 1 dk 25 sn beklemekten iyidir :D siz hangi sistem bakım aracını kullanıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

TeKnoArda

Üye
Ben sistem bakım aracı kullanmıyorum.

cgokhans

cgokhans

Üye
Aynen gerek yok yapabildigini elle yaparim zaten :)
cclenaer ın zararı olmaz herhalde bende bu yaşadığım olaydan sonra bundan başka bir şey kullanmam artık :) çöp dosyaları da tek tek elle silmiyorsunuzdur herhalde :)

The Shadow

The Shadow

Üye
cclenaer ın zararı olmaz herhalde bende bu yaşadığım olaydan sonra bundan başka bir şey kullanmam artık :) çöp dosyaları da tek tek elle silmiyorsunuzdur herhalde :)
Ya bende pek cop dosya olmaz zaten program kaldirdiktan sonra da program files / x86 appdata ve program datayi bi kontrol ederim tabi kalinti var mi diye bu isler icin program kullanmayi sevmiyorum huy gibi bisey telefondada PC dede :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Nerde
Evet Artık Hep 10 İle 12 Arasında Olacakmış Sanırım :D
26. sayfada kardeşim. Bu Arada oyunun sonunu anlamadım joeyi nereye götürdüler öldümü noldu bitiren arkadaşlar anlatabilir mi :D

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve liamgallagher
liamgallagher

liamgallagher

Üye
26. sayfada kardeşim. Bu Arada oyunun sonunu anlamadım joeyi nereye götürdüler öldümü noldu bitiren arkadaşlar anlatabilir mi :D

Oyunun devamının geleceğini düşünüyorum ben. :) Ölüp yada ölmediği belli değil. Bence Mafia 3 çıkarak acayip satış yapılacak. Bu kadar güzel kurgu olamaz.. :) Sizde oyun bittikten sonra baya bi düşündünüz değil mi Joe ya ne oldu diye? :D Ben bi 5-10 dakika öylece baktım ekrana :D

TeKnoArda

Üye
Hikayesi o kadar etkiliyse ben de kurayım :) Watch Dogs oynarken ram kullanımına baktım 3.5 gb civarı birşeyler kullanıyordu.

Son düzenleme:
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
emre_doner

emre_doner

Üye

agalar şundan kullananlar var mı ? ölçüler uyuyor mu klavyeye ?

baron_1818

Üye
arkadaşlar,pes13 ükurdum ama nvdia 840m "yapılamıyor" vram "yapılamıyor" diye hata alıyorum .bu nedir her hangi bir ayarı mı var.

TeKnoArda

Üye
Hatayı geçebiliyorsan geç intel ekran kartını kullanıyordur o oyun. yada oyuna sağ tık
grafik işlemciyle çalıştır yüksek performanslı nvidia işlemcisi seç gir

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Oyunun devamının geleceğini düşünüyorum ben. :) Ölüp yada ölmediği belli değil. Bence Mafia 3 çıkarak acayip satış yapılacak. Bu kadar güzel kurgu olamaz.. :) Sizde oyun bittikten sonra baya bi düşündünüz değil mi Joe ya ne oldu diye? :D Ben bi 5-10 dakika öylece baktım ekrana :D
valla ya baya düşündüm bence ölmedi öyle kolay kolay harcamazlar. zaten leo anlaşmada joe yok dedi yalnız finalden biraz önce joe kafama silah doğrulttu bizi sattı sandım baya sövdüm ama satmamış numara yapıyomuş :D sıra mafya 1de oyun eski ama oynamak istiyom güzeldir muhtemelen :D
Hikayesi o kadar etkiliyse ben de kurayım :) Watch Dogs oynarken ram kullanımına baktım 3.5 gb civarı birşeyler kullanıyordu.
hikayesi on numara
arkadaşlar,pes13 ükurdum ama nvdia 840m "yapılamıyor" vram "yapılamıyor" diye hata alıyorum .bu nedir her hangi bir ayarı mı var.
bendede pes13 ekran kartımı görmüyor ve settingsden high ayara geçemiyorum ekran kartınız karşılamıyor diyor

emre521

Üye
Beyler laptobu 1080 hd tvye baglasak cozunurluk 1920x1080 falan olurmu yoksa 1366x768den yukari cikmiyo mu

baron_1818

Üye
Hatayı geçebiliyorsan geç intel ekran kartını kullanıyordur o oyun. yada oyuna sağ tık
grafik işlemciyle çalıştır yüksek performanslı nvidia işlemcisi seç gir
Hatayı geçemiyorum,öbürüde olmadı...biostan herhangi bir ayarı varmı ekran kartı için...
Ayrıca bu pc de pes13 oynayabilen varmı,yardım bekliyorum teşekkürler.

emre521

Üye
Arkadaslar bf3 testi yaptim multiplayer ultra fps 20 mediumda ortalama 40 nasil sizce bana kotu gibi geldi sorunmu var bende acaba :( driverlar guncel oysaki:/

Üst Alt