Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Dmrls

Dmrls

Üye
Hadi ya şimdi oradaki KDV dahil olan 1811 TL olan fiyat geçerli öylemi :-( :-( :-(

Dmrls

Dmrls

Üye
Batuhan facebook vereyim kardeşim ekle
Galiba Dmrlss yazınca bulursun :-)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
özele gel kızarlar şimdi

Dmrls

Dmrls

Üye
By katre
Dell Inspiron i5 modeli mi yoksa
Bunun i5i mi İ 7 simi çok kararsız kaldım
By katre
Dell Inspiron i5 modeli mi yoksa
Bunun i5i mi İ 7 simi çok kararsız kaldım

Ayrıyeten yukarıda yazdığım fiyat sorunu nu müşteri hizmetleri ile görüştüm sonuç olarak

Kredi kartı girince uygun olan fiyat görünüyor yani 200 lira civarında bir indirim oluyor :-P :-P :-P

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
ne olmuş lan burada böyle kaç sayfa bir gece girmedim sadece sopa:
@Dmrls BUu Fiyata Bulabileceğin En İyi Pc Bu Sanırım Bende Öğrenciyim :oke: Ama Şu An Fiyat Benim Aldığım Fİyatın 100 TL Üzerinde Bekle Kredi Kartı İLe Taksit Yapacaksan En Üstteki Fiyat Geçerli Tek Çekim Ortadaki En Alttaki Tek Seferde Havale Yaparsan Kargo Ücretine Gelince Sigortalı Geldiği İçin Pahalı Çünkü Değerli Malzeme Yolda Ne Olacağı Belli Olmaz. Kapıda Ödeme Yaparsanız 48 TL Gibi Bir Hizmet Bedeli Talep Ediyorlar Kredi Kartı Daha Mantıklı Konuya Yazdım Zaten İşlerini Temiz Yapıyorlar :oke:
Kolay aslında da Ben ilk defa yapacağım için biraz zorlanırım Genelde pc den çok anlarım RAM arttırma hack biliyorum Söyleyimmi ? PC yeni senin boşver :kıskıs:
Abi pc'yii bozcan lan :D Çok şey yükleme ne olur ne olmaz çöker felan Küfr edersin :D4 kişi konudda mesaj atan tek benim :zong:
bu arrada çok oyun yükleyince pc çökmez yanlış bilgilendirmeyelim :nono: çökmesi için bir sebeb yok hepsini aynı anda oynamıyorsun sonuçta hepsini aynı anda açsan bile çökmez en fazla dayanamaz kapanır :oke: sıkıntı yok
Hocam malum öğrenciyim aradaki fark sorun olmaz ama i7 de ayrıyeten ne gibi artısı var tşkNightmare bende şuan Dell Inspiron 5521 var i5 8gb 2gb 1tb özellikleri ile 6 defa parça servis gitti şimdi değişim ve İade hakkım doğdu
Sende asus bu MODEL mi yoksa Dell Inspiron 7537 mi? Çok soruyorum kb
aradaki fark 10da 0.3
buradan bakabilirsin :oke:mesela i5 4200m i7 4500u yu nakavt edebilir performansta ;)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın hocam sen i7 li modeli mi aldın
Kaça aldınKaç
?? :-)
bu konu benim i5 4200u işlemci 840m :oke:

şu karımıza bi rbakın ve susun 1 milyar karımız var :kıskıs:sadece harddisk 500 yüksek gerisi aynı ;)yoksa bunu alırıdk :kıskıs: bak asus olsun derseniz ne kadar pahalı

• Beğen
Tepkiler: cgokhans
Dmrls

Dmrls

Üye
Kaç TL geldi hocam
Birde performans noktasında sıkıntı varmı
Şimdi Asus müşteri hizmetleri ile görüştüm ram takviyesi garanti bozuyor dedi buna ne diyorsunuz lütfen acele edin ona göre 8 GB lığı siparis edeceğim :-|

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Kaç TL geldi hocam
Şimdi Asus müşteri hizmetleri ile görüştüm ram takviyesi garanti bozuyor dedi buna ne diyorsunuz lütfen acele edin ona göre 8 GB lığı siparis edeceğim :-|
yok bozmuyor seri numarası istiyorlar kesin bilgi için bi z ççok araştırdık 8 gb lik model kalktı sanırım bana logitech m185 aldım yanında çantası faresi kargosu vade farkı toplam 1344 tl ye geldi :bilmm

messevim

messevim

Üye
Kaç TL geldi hocam
Ram takviyesi zaten Asus ta garantiyi bozuyor. En iyisi 8GB li modelini alacaksın. veya MSI marka alacaksın. Onlarda garantiyi bozmuyor

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Ram takviyesi zaten Asus ta garantiyi bozuyor. En iyisi 8GB li modelini alacaksın. veya MSI marka alacaksın. Onlarda garantiyi bozmuyor
yok hocam bozmuyor pc depodan aldığımız kesin bilgi :oke:

Dmrls

Dmrls

Üye
Asus X550LN-XO069D ve asus X550LN-XO069DA var
Arada 140 lira fark var pahalı olan da ram 8
Ucuzda 4 GB hocam hadi bi cevap yazın??

messevim

messevim

Üye
bu konu benim i5 4200u işlemci 840m :oke:

şu karımıza bi rbakın ve susun 1 milyar karımız var :kıskıs:sadece harddisk 500 yüksek gerisi aynı ;)yoksa bunu alırıdk :kıskıs: bak asus olsun derseniz ne kadar pahalı
Teknosa kadar kazık bir firma görmedim :)
yok hocam bozmuyor pc depodan aldığımız kesin bilgi :oke:
Ben pcdepodan almadım o bilgiyi. bizzat Asustan aldım . Pcdepo mu daha iyi bilecek asus mu :)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Kaç TL geldi hocam
performans harika tek sıkıntım ssd olmaması torrent dosyaları kontrol ederken falan disk kullanımı 100 oluyo onun haricinde ramde falan sıkıntı yok :oke:
Asus X550LN-XO069D ve asus X550LN-XO069DA var
Arada 140 lira fark var pahalı olan da ram 8
Ucuzda 4 GB hocam hadi bi cevap yazın??
8 e gerek bile yok sonra taktırırsın ben 3.5 in üstüne geçemedim daha :D
Teknosa kadar kazık bir firma görmedim :)
Ben pcdepodan almadım o bilgiyi. bizzat Asustan aldım . Pcdepo mu daha iyi bilecek asus mu :)
bende asusu aradım kesin bilgi için seri numarası lazım dediler esnek bıraktılar kapıyı hem laptopun arkasında harici kapak var ram ve hdd değişimi içn öyle olmasadüz yaparlardı :oke:

teknosa konusuna katılıyorum :D

Üst Alt