olabilir bak benim batarya utanmasa 4 saat dayanacakArızalısı mı denk geldi ki bana ya :-\ Wifi de az çekiyor aygıt yöneticine baktım bilinmeyen aygıt yok. OFF OFF :-( ya da abartıyor muyum :-D o sesde arada geleceğine arada kesiliyor :-D
bence ara sor 7 gün içinde direk değişim olması lazım
üst konu olmuyormuş ama @messevim hocamınki oldu

neden %80 %100 de ne oluyo bi link atsana pro yu bulamadım4 saat tasarruf modunda mı? Ben bir test çözerken tasarrufta uzun süre kullandım onda da şarj oluyordu :-D genel de donmalar idm inen dosyayı birleştirme esnasında oldu. Batarya programı nı kurup kontrol edebilir misin yıpranmaya? Benim ki mi arızalı. Şimdi herşey hazır yarın sınavdan sonra kontrolleri ederim inşallah hani şu anda pc boş da durmadı. Bu arada batarya dolumunu yüzde 80 de sabitleyen Program var mı ya
pm den at
yıpranma %5.8 gösteriyor fazla gibi
yıpranma %5.8 gösteriyor fazla gibi
evet tasarrufta 
olabilir ben bu 3. gün işte ama yine de fazla ya %80 den sonrasının zararı ne kiIyi bulmuştum. Sen kaç gündür de kullanıyorsun benim ki harbi arızalı sanki ya. Lenovo da batarya Sağlığı için %80 de tutuyor idi kendi programı
seninki kaç yıpranmayüzde yüz olunca batarya ölüyor mu yani. Benim kuzenin 2 yıllık msi pcsi var batarya hala sağlam. Bizimki böyle giderse birkaç ayda gider
benim bi arkadaşım var asus x54 seirsi kullanıyor 1 senelik pc batarya ömrü yarıya inmiş 
ne oluyo onu yapıncaintel hd grafik denetim panelinde tasarruf modu var ona ayarlayın bende öyle yaptım

Eve gitmedim daha birazdan gitcem bakarım o zamanolabilir ben bu 3. gün işte ama yine de fazla ya %80 den sonrasının zararı ne ki
seninki kaç yıpranmabenim bi arkadaşım var asus x54 seirsi kullanıyor 1 senelik pc batarya ömrü yarıya inmiş
![]()
Batarya tasarruf oluyor işte daha uzun gidiyor sanırsamhemde bu program nesıl ölçüyor yıpranmayı
ne oluyo onu yapınca![]()
power4 gerar tasarrufta otomatik alıyo sanırımEve gitmedim daha birazdan gitcem bakarım o zaman
Batarya tasarruf oluyor işte daha uzun gidiyor sanırsam

sen bi 8.1 kur wifiyi falan iyice bi dene olmadı 1 hafta içinde ara 100 % den sonra çekmek diye bir şey yok youn oynarken çıkar geri kalanda hiç sıkıntı yokBenim dün kü arkadaşım asus da %76 şu anda şarj almıyor. yüzde yüz ölmesin de dediğim gibi elektirik gidince kapatmaya zaman tanısın. Ben yüzde yüz dolunca vakit geçirmeden çıkarmama rağmen böyle yaptı. Demek ki 90 o geçirmemek lazım :-\ hiç bilmiyorum ki 6 ay garantisi var.
oyun oynarken bataryayı sökün
bataryayı
şu an &84 şarj 3 saat 44 dakka gösteriyor battery pro driver uygun olmayabilirBir işletim sistemi fark ettirir mi ki Wifi yi
ben gidiyom yoksa