Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

cgokhans

cgokhans

Üye
Arızalısı mı denk geldi ki bana ya :-\ Wifi de az çekiyor aygıt yöneticine baktım bilinmeyen aygıt yok. OFF OFF :-( ya da abartıyor muyum :-D o sesde arada geleceğine arada kesiliyor :-D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Arızalısı mı denk geldi ki bana ya :-\ Wifi de az çekiyor aygıt yöneticine baktım bilinmeyen aygıt yok. OFF OFF :-( ya da abartıyor muyum :-D o sesde arada geleceğine arada kesiliyor :-D
olabilir bak benim batarya utanmasa 4 saat dayanacak ;) donma bi utorrent dosya kontrol ederken oluyo o da disk kullanılıyor çok miktarda wifi yi denemedim köydeyim :( bence ara sor 7 gün içinde direk değişim olması lazım :oke:üst konu olmuyormuş ama @messevim hocamınki oldu :bilmm :(

cgokhans

cgokhans

Üye
4 saat tasarruf modunda mı? Ben bir test çözerken tasarrufta uzun süre kullandım onda da şarj oluyordu :-D genel de donmalar idm inen dosyayı birleştirme esnasında oldu. Batarya programı nı kurup kontrol edebilir misin yıpranmaya? Benim ki mi arızalı. Şimdi herşey hazır yarın sınavdan sonra kontrolleri ederim inşallah hani şu anda pc boş da durmadı. Bu arada batarya dolumunu yüzde 80 de sabitleyen Program var mı ya

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
4 saat tasarruf modunda mı? Ben bir test çözerken tasarrufta uzun süre kullandım onda da şarj oluyordu :-D genel de donmalar idm inen dosyayı birleştirme esnasında oldu. Batarya programı nı kurup kontrol edebilir misin yıpranmaya? Benim ki mi arızalı. Şimdi herşey hazır yarın sınavdan sonra kontrolleri ederim inşallah hani şu anda pc boş da durmadı. Bu arada batarya dolumunu yüzde 80 de sabitleyen Program var mı ya
neden %80 %100 de ne oluyo bi link atsana pro yu bulamadım :D pm den at :Dyıpranma %5.8 gösteriyor fazla gibi :hmmmyıpranma %5.8 gösteriyor fazla gibi :hmmmevet tasarrufta :D

cgokhans

cgokhans

Üye
Iyi bulmuştum. Sen kaç gündür de kullanıyorsun benim ki harbi arızalı sanki ya. Lenovo da batarya Sağlığı için %80 de tutuyor idi kendi programı

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
evet birleştirmede disk gücü doluyo o tasarrufta normal gerçi yüksek performansta olsa bile normal aynı şey utorrent ile de geçerlii kontrol ediyor derken donuyor dike bakıyorum saniyede 50mb işlem yapıyor ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
yüzde yüz olunca batarya ölüyor mu yani. Benim kuzenin 2 yıllık msi pcsi var batarya hala sağlam. Bizimki böyle giderse birkaç ayda gider

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Iyi bulmuştum. Sen kaç gündür de kullanıyorsun benim ki harbi arızalı sanki ya. Lenovo da batarya Sağlığı için %80 de tutuyor idi kendi programı
olabilir ben bu 3. gün işte ama yine de fazla ya %80 den sonrasının zararı ne ki :bilmm
yüzde yüz olunca batarya ölüyor mu yani. Benim kuzenin 2 yıllık msi pcsi var batarya hala sağlam. Bizimki böyle giderse birkaç ayda gider
seninki kaç yıpranma :bilmmbenim bi arkadaşım var asus x54 seirsi kullanıyor 1 senelik pc batarya ömrü yarıya inmiş :bilmm

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
intel hd grafik denetim panelinde tasarruf modu var ona ayarlayın bende öyle yaptım

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
olabilir ben bu 3. gün işte ama yine de fazla ya %80 den sonrasının zararı ne ki :bilmm
seninki kaç yıpranma :bilmmbenim bi arkadaşım var asus x54 seirsi kullanıyor 1 senelik pc batarya ömrü yarıya inmiş :bilmm
Eve gitmedim daha birazdan gitcem bakarım o zaman
hemde bu program nesıl ölçüyor yıpranmayı :bilmm
ne oluyo onu yapınca :bilmm
Batarya tasarruf oluyor işte daha uzun gidiyor sanırsam

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
benim öyleymiş zaten ;)

@cgokhans sana anlatmıştım modem kablolu ablam istiyor ama sahura kadar bende bu gece konuşalım olur mu :D

cgokhans

cgokhans

Üye
Benim dün kü arkadaşım asus da %76 şu anda şarj almıyor. yüzde yüz ölmesin de dediğim gibi elektirik gidince kapatmaya zaman tanısın. Ben yüzde yüz dolunca vakit geçirmeden çıkarmama rağmen böyle yaptı. Demek ki 90 o geçirmemek lazım :-\ hiç bilmiyorum ki 6 ay garantisi var.

cgokhans

cgokhans

Üye
Benim dün kü arkadaşım asus da %76 şu anda şarj almıyor. yüzde yüz ölmesin de dediğim gibi elektirik gidince kapatmaya zaman tanısın. Ben yüzde yüz dolunca vakit geçirmeden çıkarmama rağmen böyle yaptı. Demek ki 90 o geçirmemek lazım :-\ hiç bilmiyorum ki 6 ay garantisi var. %80 den sonrası daha çok ömür azaltıyor sanırım

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Benim dün kü arkadaşım asus da %76 şu anda şarj almıyor. yüzde yüz ölmesin de dediğim gibi elektirik gidince kapatmaya zaman tanısın. Ben yüzde yüz dolunca vakit geçirmeden çıkarmama rağmen böyle yaptı. Demek ki 90 o geçirmemek lazım :-\ hiç bilmiyorum ki 6 ay garantisi var.
sen bi 8.1 kur wifiyi falan iyice bi dene olmadı 1 hafta içinde ara 100 % den sonra çekmek diye bir şey yok youn oynarken çıkar geri kalanda hiç sıkıntı yok :oke:oyun oynarken bataryayı sökün ;)bi kalibre etsem mi ki :hmmmbataryayı :Dşu an &84 şarj 3 saat 44 dakka gösteriyor battery pro ;)

cgokhans

cgokhans

Üye
Bir işletim sistemi fark ettirir mi ki Wifi yı

Dostum yarın alan sınavım var erken yatarım zaten. Bu gün okadar konuşamayız

cgokhans

cgokhans

Üye
evin önünde cep telefonum çekiyordu (interneti abimlerde deniyordumda) bilgisayar çekecek mi bakalım dedim çünkü bir kalt altta 1-2 diş çeken evin önünde çekmemeli dedim. şu anda pcden yazıyorum 1 diş çekiyor 30 m mesafeden falan :D galiba gösterimi hatalı. buradan çektiğine göre sıkıntı yok ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
diş sayısına bakmayın önemli olan modemin performansı . Mesela bizim önceden ortak wifi vardı 4 diş çekmesine rağmen en fazla 200kb/s de dosya indirebiliyordum ve net hızli değildi sonra iptal ettik yavaş diye

• Beğen
Tepkiler: cgokhans

Üst Alt