panzerius
Üye
Dostum seffaf klavye koruyucusunun boyu uyuyorsa eğer marka ve modelini burdan paylaşır mısın?hemen yıpranmasın diye.ayrıca tek kaliteli mouse alayım dedim.40 TL civarıydı.bu seti iyi denk getirdim microsoft un,ondan aldımayrıca laptobu biraz mesafelide kullanabiliyorum böylelikle
@The Nightmare bu mesaja cevap yazmadan duramadım okuldayım şu an okulu sömürüyorum önümüzdeki 4-5 gün giremem gibi kardeşim öyle kullanma gider bataryan oyun oynarken çekme hiçte normal kulnaırken çek fişten bataryadada kullan bataryan aktif olmazsa da ölür. 30 dan düşmesin 80 den çıkmasın mümkünseBeyler bisey soracam ben sarjdan hıc cekmeden kullanıyorum bılgısayarı aldıgımdan berı batarya harıc dıger parcalara zarar vermez dımı
bende 1.250 ye aldım müdürrr@The Nightmare bu mesaja cevap yazmadan duramadım okuldayım şu an okulu sömürüyorum önümüzdeki 4-5 gün giremem gibi kardeşim öyle kullanma gider bataryan oyun oynarken çekme hiçte normal kulnaırken çek fişten bataryadada kullan bataryan aktif olmazsa da ölür. 30 dan düşmesin 80 den çıkmasın mümkünseoyun oynarkende bataryada oynama
İndirimli Fiyat1,509.10 TL
olmış fiyat bende 1260 tl idi 250 tl kardayım@The Nightmare pc depo baktı iyi gidiyo bu pc kökleyelim dediler ikimiz iyi aldık. birde @cgokhans
acayip kardayız@The Nightmare bu mesaja cevap yazmadan duramadım okuldayım şu an okulu sömürüyorum önümüzdeki 4-5 gün giremem gibi kardeşim öyle kullanma gider bataryan oyun oynarken çekme hiçte normal kulnaırken çek fişten bataryadada kullan bataryan aktif olmazsa da ölür. 30 dan düşmesin 80 den çıkmasın mümkünseoyun oynarkende bataryada oynama
İndirimli Fiyat1,509.10 TL
olmış fiyat bende 1260 tl idi 250 tl kardayım@The Nightmare pc depo baktı iyi gidiyo bu pc kökleyelim dediler ikimiz iyi aldık. birde @cgokhans
Hata kodunu googlede araştırarak çözümünü bulabilirsinBenim bilgisayarıma da virüs bulaşmış zor temizledim
İnşallah düzelir sorunun
YeniseY güvenilirdir dostum.baya alan oldu diğer forumlardanda. ki zaten güvenilir mağaza simgesi var.Arkadaşlar bende bu modelden alacağım uzun zamandır Pc Depo'da ki ürünün linkini takip ediyordum bir ara nakit 1211 liraydı şuan nakit fiyatı 1460 lira, 6 taksitli fiyatı ise 1510 lira ..
Bende n11'den almayı düşünüyorum fiyat 1329 lira, 9 taksit ve kargo bedava sizce güvenilirmidir buradan alışveriş yapanlar oldumu aşağıda verdiğim linkteki bu notebooku satan satıcıyı ve mağazayı tanıyormusunuz ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birde daha hesaplı bu cihazı alabileceğim güvenilir başka bir yer varmı acaba..
Ve notebooku Pc depo'dan alan arkadaşlar oradan aldıkları 5 liralık çantanın fotoğraflarını rica edebilirmiyim merak ediyorum iş görücek gibiyse bende almak istiyorum hem ana sayfaya da eklenmiş olur çanta herkes görür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?