Enpatsu Shakugan
Üye
pc çok sessiz çalışıyor hard disk markasını bilmiyorumHocam o kriter belirtmek için yani büyük ihtimal takip ediyorlardır konuyu.Sizdede varmış aynı bilgisayar sizde böyle sorun var mı?Mesela bugün birisinin mesajını gördüm gittigidiyordan almış seri e3n ama hdd samsung ses yokmuş bilgisayarda.Ama özellikle pcdepo olmasına dikkat ediyorum.
BIOS ta gözükmüyor mu ?pc çok sessiz çalışıyor hard disk markasını bilmiyorum
bende pcdepo dan aldım. 4gb lık,aynı hdd li.pazartesiden beri kullanıyorum ve pazartesiden beri torrent ten habire oyunlar indiriyorum,film dizi izliyorum,gram ses yok.o kadar yüksek oyunlar oynuyorum fan hiç çalışmıyor,sadece bi kere çalıştı kısa süreli.ne ısınma,ne ses,hiç bişeyi yok aletinArkadaşlar pcdepo.comdan 4gblık modeli alan varmı acaba?Alanlardan hdd'si ses çıkarmayan bir arkadaş hdd'sinin hangi marka ve bilgisayarın seri nosu kaçla başlıyor söyleyebilir mi acaba?Benimki toshiba hdd seri no :E3N ile başlıyor ve sessiz ortamda olduğum için internete girerken bile kazınma sesi gibi sesler geliyor.Bazı arkadaşlar değiştirmiş ses geldiği için ama yeni gelenlerde de ses varmış.O yüzden bende sorunsuz olan seri varsa o seriyle değiştirmek istiyorum ona göre talep oluşturacağım.Hdd ise TOSHİBA MQ01ABF050.
Nazar deymesi hocambende pcdepo dan aldım. 4gb lık,aynı hdd li.pazartesiden beri kullanıyorum ve pazartesiden beri torrent ten habire oyunlar indiriyorum,film dizi izliyorum,gram ses yok.o kadar yüksek oyunlar oynuyorum fan hiç çalışmıyor,sadece bi kere çalıştı kısa süreli.ne ısınma,ne ses,hiç bişeyi yok aletin
Dxdiag yaz başlat abir laptopun directx11 olduğunu nerden anlayabiliriz beyler? Yeni oyunlar genelde dx11 istiyor.
@The Nightmare @Bilişim Profesörü
Dxdiag yaz başlat a
Alınca yazarsın artıkDaha laptopu almadım ya ondan soruyorum.
Alınca yazarsın artık
Büyük ihtimalle dx11 dir zaten benim 3 yıllık laptopta öylesüpriz olsun, gerçi abimin 4 yıllık laptopu bile dx11
Büyük ihtimalle dx11 dir zaten benim 3 yıllık laptopta öyle
Hayırlı olsunKardeşim çok heyecanlıyım ya tüm oyunlar hazırHaftasonu yada pazartesi salı elime geçiyor laptop. Sizin asus konusuna da hep saçma sorular soruyorum ama kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?