ByKatre
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sanırım Bad Sector Var Harddiskte Hata Var YaniArkadaslar yine o hata geldi cildirmak uzereyim buyrun bios ayarim
BiosumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda hataLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lutfen yardim edin pc acilmiyor hdd yi secsem bile
UEFI Kesinlikle. BIOS tan Security Sekmesinden Secure Bootu Etkinleştirin Sonra ASUS Logosuyla Açılır.O logo biraz gelmişti geldi bana. herhalde uefi
O zaman pcdepoyla yarin konussam degistirirler miSanırım Bad Sector Var Harddiskte Hata Var Yani
Bir Bilgili Abimiz Şöyle Demiş
"Bir diskte bir kere bad sector başladı ise bir daha o diskten fayda gelmez. Diskin değişmesi gerek." Üzgünüm
UEFI Kesinlikle. BIOS tan Security Sekmesinden Secure Bootu Etkinleştirin Sonra ASUS Logosuyla Açılır.
geçmiş olsun kesin değiştirirler kullanıcı hatası değil çünkiO zaman pcdepoyla yarin konussam degistirirler mi
Evet Sıkıntı Varsa Ara Söyle 7mi 5 mi günde ne değiştiriyorlarO zaman pcdepoyla yarin konussam degistirirler mi
UEFI de Olmaması LazımBenim ki bir dk yı bulmuyor. Melez açılmıyor normal açılıyor (yeniden başlat demiş gibi yavaş) Çıldıracağım ya
NeBattlefield 4 originde 168 saatliğine bedava, saldırın
AldımBattlefield 4 originde 168 saatliğine bedava, saldırın
Cevap icin sagol dostm.laptop elime gecsin,su olayi bi atlatsam bolbol oyun incelemeleri paylasicam bendeWatch Dogs indircektim, gece iniyordu. Annem bilgisayarı kapatmış
Bende senin durumundaydım, kardeşim. ESC boot tuşu, F2 biostur. İnternette kurulum rehberleri vardır.Ben onlara baka baka hallettim. Bak önce windows 8.1 indir, sonra rufusla uefi bilgisayarlar için gpt düzeni olarak ve fat32 şeklinde biçimlendirerek usb diske yaz. Boot ettin mi gerisi geliyor zaten Eğer benim gibi ilk başta boot etmezsen siyah yazılarla karşılaşırsın
Hadi BkalımCevap icin sagol dostm.laptop elime gecsin,su olayi bi atlatsam bolbol oyun incelemeleri paylasicam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?