Darqos
Üye
Abi kredi kartı ile Kapıdamı ödütoruz internettenmi giriyoruz kredi kartı şifre felan ?bilmiyorum pcdepo müşteri hizmetlerine sorbeyler bazen touchpadin iki parmak olayı çalışmıyor sizce neden. iki parmakla aşağı yukarı yapınca tekerlek görevi görüyor ya çalışmıyor bazen
ben kredi kartı bilgilerini internetten girdim kapıda ödeme yapmadımAbi kredi kartı ile Kapıdamı ödütoruz internettenmi giriyoruz kredi kartı şifre felan ?
ben öneririm gayet güzel. i7 ve i5 farkını ben anlatamam googleda daha detaylı bulursunSA abiler bende düşünüyorum önerirmisiniz
Bide i7 li i5 farkları
THE Nightmare şimdiden saol
7537 benim laptopdan iyi tabiHocam malum öğrenciyim aradaki fark sorun olmaz ama i7 de ayrıyeten ne gibi artısı var tşkNightmare bende şuan Dell Inspiron 5521 var i5 8gb 2gb 1tb özellikleri ile 6 defa parça servis gitti şimdi değişim ve İade hakkım doğdu
Sende asus bu MODEL mi yoksa Dell Inspiron 7537 mi? Çok soruyorum kb
Genel de kablosuz mause kullanıyorum ama onu kullandığım da çok şükür bir arıza çıkarmadıbilmiyorum pcdepo müşteri hizmetlerine sorbeyler bazen touchpadin iki parmak olayı çalışmıyor sizce neden. iki parmakla aşağı yukarı yapınca tekerlek görevi görüyor ya çalışmıyor bazen
kapıda ödediğin için komisyon alıyolardırKinggs ve Nightmare
Az Önce. Pcdepo dan şipariş verecektim kredi kartı 1668 yazıyor du ben kapıda ödeme seçtim 1800 küsür oldu Neden böyle oldu
Screenshot yaptım kredi kartı ile bunu nasıl paylaşabilirimkapıda ödediğin için komisyon alıyolardır
fotoğrafı hızlıresime upload et linki atScreenshot yaptım kredi kartı ile bunu nasıl paylaşabilirim
O kargo parası ne hocam ya, Resmen kazıklıyolar adamı .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kdvyi de hesaba katıyor sanırımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. Linkte. 1666 TL ama ilk resimdeki gibi oluyorNightmare abi adın neydi ben Türker :-)
adım Batuhan memnun oldum türkerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. Linkte. 1666 TL ama ilk resimdeki gibi oluyorNightmare abi adın neydi ben Türker :-)
sigortalı olduğu için pahalıO kargo parası ne hocam ya, Resmen kazıklıyolar adamı .
Taksitsiz alırsan 1666 aman yanlış almaBende batuhan
Buradan hangisi alacağımız fiyat ortadaki değilmi kredi kartı ile alırsak
o kdvsiz fiyatBende batuhan
Buradan hangisi alacağımız fiyat ortadaki değilmi kredi kartı ile alırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?