osmanmert94
Üye
Gözümden 1 damla yaş süzüldü..demesi çok fazla etkilemiyor![]()
@osmanmert94 bu sanaaradan 5 dakka geçince
Gözümden 1 damla yaş süzüldü..demesi çok fazla etkilemiyor![]()
@osmanmert94 bu sanaaradan 5 dakka geçince
üzülme nolur çalış seninde olurGözümden 1 damla yaş süzüldü..
bu arada asus tavsiyem kasa s-konsunda delli bilemem 
Asus al kafan rahat etsin. Kasa yarı alüminyum ve emin ol dell bundan daha az ısınamaz. 1TB HDD alınca görürsün ihtiyacını 2-3 hafta oldu alalı PC mi. 600 GB falan dolu oyun-film derken. Ayrıca 840M alacağı güncelleme ile 750M i geçecekmiş. Resmi bilgi. Yeni seri desteği daha iyi olur. 6GB ve 8GB ram şimdi fark etmese de 3-4 sene sonra ne olacağını bilemeyiz. 4210U ve 4500U işlemcide aynı şekilde 4210U şimdi yetebilir fakat 2 sene sonra... DELL'inkini bilmiyorum ama ASUS'unki çok iyi yeterli yani. Pil süresi de gayet yeterli ASUS'un çok fark olmaz ikisi arası taş çatlasa 20-30 dk. ASUS X550LN-XO007D kullanıcısı olarak çok memnunum. Bende almadan önce çooook araştırdım. Ve iyiki almışım.Dell 7537 s21f65c ve bu pc arasinda kaldim.
Dellin artilari
Kasa fu ll alüminyum isi icin onemli
Ekran karti gt750 128bit gddr5 ( buda 840m gore 2x bellek hizi demek)
Klavye ışıklı
Pil 6cell buda daha fazla pil suresi
Galiba asusa gore ince sik zarif
Asusn artilari
I7 islemci (ama ghz den ve grafik hizindan baska fark yok galiba i5 4210 a gore)
Hdd fazla ama beni etkilemz
Ram 8gb
Cd rom
Kafam cok karisik 840 m gelecek guncelleme ile nasil 750 gecebilirki bariz fark var
Ama asusun ve dellin ekranlari hakkinda pek bilgim yok hangisi iyi bide dellde hala wifi sorunu varmi bilmiyorum
Ustadlar beni aydinlatirsaniz sevinirim yaklasik 1 ay sonra alacagim pc depodan dusuk fiyat araligini bekliyorum malum her gun farkli fiyat teşekkür ederim.
Asus al kafan rahat etsin. Kasa yarı alüminyum ve emin ol dell bundan daha az ısınamaz. 1TB HDD alınca görürsün ihtiyacını 2-3 hafta oldu alalı PC mi. 600 GB falan dolu oyun-film derken. Ayrıca 840M alacağı güncelleme ile 750M i geçecekmiş. Resmi bilgi. Yeni seri desteği daha iyi olur. 6GB ve 8GB ram şimdi fark etmese de 3-4 sene sonra ne olacağını bilemeyiz. 4210U ve 4500U işlemcide aynı şekilde 4210U şimdi yetebilir fakat 2 sene sonra... DELL'in ekranını bilmiyorum ama ASUS'unki çok iyi yeterli yani. Pil süresi de gayet yeterli ASUS'un çok fark olmaz ikisi arası taş çatlasa 20-30 dk. ASUS X550LN-XO007D kullanıcısı olarak çok memnunum. Bende almadan önce çooook araştırdım. Ve iyiki almışım.![]()
resmi açıklama nerdeAsus al kafan rahat etsin. Kasa yarı alüminyum ve emin ol dell bundan daha az ısınamaz. 1TB HDD alınca görürsün ihtiyacını 2-3 hafta oldu alalı PC mi. 600 GB falan dolu oyun-film derken. Ayrıca 840M alacağı güncelleme ile 750M i geçecekmiş. Resmi bilgi. Yeni seri desteği daha iyi olur. 6GB ve 8GB ram şimdi fark etmese de 3-4 sene sonra ne olacağını bilemeyiz. 4210U ve 4500U işlemcide aynı şekilde 4210U şimdi yetebilir fakat 2 sene sonra... DELL'inkini bilmiyorum ama ASUS'unki çok iyi yeterli yani. Pil süresi de gayet yeterli ASUS'un çok fark olmaz ikisi arası taş çatlasa 20-30 dk. ASUS X550LN-XO007D kullanıcısı olarak çok memnunum. Bende almadan önce çooook araştırdım. Ve iyiki almışım.![]()

Ustad 840 in 750iyi gecmesi imkansiz istedigi kadar guncelleme alsin anca su sekilde gecer 750 gddr5 degilde ddr3 olursa bi ihtimal gecer. Ddr3 2x bellek hizi demek gddr5. Ise 4x bellk hizi demek dell drki kart ta 128bit gddr 5 tir. Suana kadar yapulan tum testler 750ini ddr3 versiyonu uzerine yapilmistir.delldeki pil testlerde en az 6saat gidecegini bildirmis.hdd sorun degil evde bir pc daha var 500gb 10 tane oyun 100 tane film muzik vs %30 bos dahaAsus al kafan rahat etsin. Kasa yarı alüminyum ve emin ol dell bundan daha az ısınamaz. 1TB HDD alınca görürsün ihtiyacını 2-3 hafta oldu alalı PC mi. 600 GB falan dolu oyun-film derken. Ayrıca 840M alacağı güncelleme ile 750M i geçecekmiş. Resmi bilgi. Yeni seri desteği daha iyi olur. 6GB ve 8GB ram şimdi fark etmese de 3-4 sene sonra ne olacağını bilemeyiz. 4210U ve 4500U işlemcide aynı şekilde 4210U şimdi yetebilir fakat 2 sene sonra... DELL'inkini bilmiyorum ama ASUS'unki çok iyi yeterli yani. Pil süresi de gayet yeterli ASUS'un çok fark olmaz ikisi arası taş çatlasa 20-30 dk. ASUS X550LN-XO007D kullanıcısı olarak çok memnunum. Bende almadan önce çooook araştırdım. Ve iyiki almışım.![]()
@The Nightmare @cgokhans
Kendini belli eden bir eksikliği hatası var mı? Ona göre yarın çakalım güncellemeleri :-)Size GÜzel Bir Haberim Var. NVİDİA nın Sitesine Gİrin Beta Olan GÜncellmeyi İndirin Acaip Bir Performans Artışı Var. Watch Dogsta High te 25 FPS Alıyorum Ultrada 20 FPS. Hele Most Wanted Ultrada 45-50 Arası Önceden 20 Ye Bile DÜşüyordu. Lowda 60 Sabit. Çok GÜzel Olmuş Tavsiye Ederim.@The Nightmare @cgokhans
@osmanmert94 @messevim![]()
hemen indiriyorum. ama link atsaydın daha güzel olurdu. 17 haziran sürümlü beta güncellemeyimi kastettin ? 272 mb lık olanı ?Size GÜzel Bir Haberim Var. NVİDİA nın Sitesine Gİrin Beta Olan GÜncellmeyi İndirin Acaip Bir Performans Artışı Var. Watch Dogsta High te 25 FPS Alıyorum Ultrada 20 FPS. Hele Most Wanted Ultrada 45-50 Arası Önceden 20 Ye Bile DÜşüyordu. Lowda 60 Sabit. Çok GÜzel Olmuş Tavsiye Ederim.@The Nightmare @cgokhans
evet oLink atar mısın?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu mu?
daha beta ama o zaman diğer güncellemelerle uçar bu ekran kartı 
bizim driver cdleri hazirandan eski sanırımBizdeki hangi sürüm ki.Şimdi yükleyim ama haziranda çıkmış.
bende 327 mi ne diye hatırlıyorum öncekini hemde bu beta olduğu için cd de olması imkansız 
hangi oyunlar var değil mi yani yanlışım yokYükledim kurdum gözle görülür artış var 3-4 fps falan var.

O zaman bende hemen çekiyorumYükledim kurdum gözle görülür artış var 3-4 fps falan var.

DemiştimSize GÜzel Bir Haberim Var. NVİDİA nın Sitesine Gİrin Beta Olan GÜncellmeyi İndirin Acaip Bir Performans Artışı Var. Watch Dogsta High te 25 FPS Alıyorum Ultrada 20 FPS. Hele Most Wanted Ultrada 45-50 Arası Önceden 20 Ye Bile DÜşüyordu. Lowda 60 Sabit. Çok GÜzel Olmuş Tavsiye Ederim.@The Nightmare @cgokhans
. Sonunda geldi demek güncellemeler .daha beta amaDemiştim. Sonunda geldi demek güncellemeler .
dene bi müthiş yaO zaman bende hemen çekiyorum![]()