Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
gt740m 64bit veri bandına sığmayacak bir gpu değil, 64 bit o kartın performansını kısıtlayacak kadar kötü değil.
ayrıca 128bit olan gt740m ile gpu farkı var.
GK107 128bit olan versiyon özünde GT640mdir.
GK208 64bit versiyon GT740m ayrıca türkiyede 128bit GT740m mevcut değil.

aradaki fark max %10 civarı ortalama %5

bu tip ekran kartlarında bit kayda değecek kadar etki etmez :oke:
çok daha yüksek performanslı ekran kartlarında bile şu teknoloji devrinde bitten çok GPU önemli :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
gt740m 64bit veri bandına sığmayacak bir gpu değil, 64 bit o kartın performansını kısıtlayacak kadar kötü değil.
ayrıca 128bit olan gt740m ile gpu farkı var.
GK107 128bit olan versiyon özünde GT640mdir.
GK208 64bit versiyon GT740m ayrıca türkiyede 128bit GT740m mevcut değil.

aradaki fark max %10 civarı ortalama %5

bu tip ekran kartlarında bit kayda değecek kadar etki etmez :oke:
çok daha yüksek performanslı ekran kartlarında bile şu teknoloji devrinde bitten çok GPU önemli :oke:
Çok Sağolun Abi 840m De De Aynı Şekilde Mi Acaba :hmmm :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
800 serisinin mimarisi farklı.
neyini soruyorsun ?
64 Bit İle 128 Bit Farkı ?? Neresi Farklı Hocam Tam Olarak bİrde 840m in Driverlerle 750m gddr5 128biti Sollaması Mümkün Mü? @The Nightmare

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
700 kepler, 800 maxwell, GK GM diye adlandırılıyor.
işleyiş açısından farkları var. şu resimle anlatmaya çalışayım.

840 orta seviye 750 orta-üst seviye ekran kartıdır. sınıfları farklı
750m daha iyi lakin 50wattlık ekran kartıdır 840 ise 33watt.
haliyle 750m daha fazla ısınır.

ByKatre

ByKatre

Üye
700 kepler, 800 maxwell, GK GM diye adlandırılıyor.
işleyiş açısından farkları var. şu resimle anlatmaya çalışayım.

840 orta seviye 750 orta-üst seviye ekran kartıdır. sınıfları farklı
750m daha iyi lakin 50wattlık ekran kartıdır 840 ise 33watt.
haliyle 750m daha fazla ısınır.
Şu An 840M Daha Güncel Bir Ekran Kartı Sanırım. Driver Güncellemeleri İle Prformans Olarak 750M GDDR5 128Bit Ekran Kartını Geçmesi Mümkün Müdür? :D

By_Aximan

By_Aximan

Üye
Pardon da 2 gundur notebook arastiriyorum bakiyorum bu modelde takildim da tam tamam bu diyorum.yorumlara bakiyorum.nette biri.diyor asus alinmaz dell al oburu diyor ekran karti.bit degeri 64 ise yaramaz alinmaz. Oburu diyor lenovo al
Herkes bisey diyor benimde kafam karisti ne yapacam ben.bu asus modelini genel.anlamda oyun.icin.almali miyim ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Pardon da 2 gundur notebook arastiriyorum bakiyorum bu modelde takildim da tam tamam bu diyorum.yorumlara bakiyorum.nette biri.diyor asus alinmaz dell al oburu diyor ekran karti.bit degeri 64 ise yaramaz alinmaz. Oburu diyor lenovo al
Herkes bisey diyor benimde kafam karisti ne yapacam ben.bu asus modelini genel.anlamda oyun.icin.almali miyim ?
Tam Arayıpta Bulamadığın Model ASUStur. ASUS Genel Olarak Kalite İle Performansın Birleşimidir. Ve Şıklığı Da Cabası. Bendede ASUS Var. Çok İyi. Tavsiye Ederim. Bu Tip Orta Seviye Ekran Kartlarında Bitin Fazla Etkisi Yoktur. :oke:

By_Aximan

By_Aximan

Üye
Tam Arayıpta Bulamadığın Model ASUStur. ASUS Genel Olarak Kalite İle Performansın Birleşimidir. Ve Şıklığı Da Cabası. Bendede ASUS Var. Çok İyi. Tavsiye Ederim. Bu Tip Orta Seviye Ekran Kartlarında Bitin Fazla Etkisi Yoktur. :oke:
Yani bu online savas oyunlarini normal gunluk kullanim.icin olsun oyunlar icin olsun 2 3 sene goturur mu bu beni ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Yani bu online savas oyunlarini normal gunluk kullanim.icin olsun oyunlar icin olsun 2 3 sene goturur mu bu beni ?
2-3 Sene Highte Açamazsın Oyunları Ama Şu An Güncel Oyunlarda Sıkıntı Çekmezsin :oke:

By_Aximan

By_Aximan

Üye
2-3 Sene Highte Açamazsın Oyunları Ama Şu An Güncel Oyunlarda Sıkıntı Çekmezsin :oke:
Yav zaten oyle bi kompleksim de yok simdi alip da 3 sene.sonra cikacak oyunu.high de oynamayi istemek mantiksiz zaten. Normal acsin hizli.oynatsin kasmasin isinmasin yeter yaniPeki bu modeli tavsiye ediyorsaniz benim isteklerimi de karsilar diyorsaniz alayim gitsin o zaman bunu?

ByKatre

ByKatre

Üye
Yav zaten oyle bi kompleksim de yok simdi alip da 3 sene.sonra cikacak oyunu.high de oynamayi istemek mantiksiz zaten. Normal acsin hizli.oynatsin kasmasin isinmasin yeter yaniPeki bu modeli tavsiye ediyorsaniz benim isteklerimi de karsilar diyorsaniz alayim gitsin o zaman bunu?
Yani Bu PC Tam Fiyat/Performans Bilgisayarıdır. Bütçe Kısıtlı İse ASUS X550LN-XO069D Modelinide Tavsiye Ederim Bende O Var :oke:

By_Aximan

By_Aximan

Üye
Yani Bu PC Tam Fiyat/Performans Bilgisayarıdır. Bütçe Kısıtlı İse ASUS X550LN-XO069D Modelinide Tavsiye Ederim Bende O Var :oke:
Peki ben istanbulda oturuyorum nasil almami tavsiye.edersin nerden alayim bunu:)

ByKatre

ByKatre

Üye
Benim Dediğim Bu
Senin Dediğin Bu

Üst Alt