Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

MaxipmaN

Üye
4 hücreli batarya performansı düşürür internet kullanımında ne kadar gidiyor?

Son düzenleme:
Tepkiler: ByKatre

messevim

Üye
    Konu Sahibi
4.nesillerin 15watta düsmesi bayagı farkettirmis sanirım 3230m 6 hucreli pil ile üc saat civarı dengelide
Bir başka etken ise bu bilgisayarın işlemcisinin 4500U olması. U serisi performanstan ziyade, tasarrufu ile tanınan bir işlemci.

Tepkiler: MaxipmaN ve ByKatre
Benim sürekli yüksek performansta 4 saat gidiyor.

Tepkiler: ByKatre ve mehsevim

Invoke

Üye
Rivals'ı orijinal alıp online oynacaksın o zaman hoş olur. Gerçi diğer türlü de gayet iyi. Ama klavye ile zevkli olmuyorlar, pek.

Bugün Dell 7537 alayım Asus'un ekran kartı kötü falan dedim .Tam fikrimi değiştirmiştim ki : yeni gelecek driverlarla 750m'in üstüne çıkacakmış bilginiz olsun

Nasıl yani 840m mi 750m in üzerine çıkacakmış. Zaten bazı konularda üstünlüğü vardı ama tam anlamıyla değildi. Bu çokk iyi olurrr...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Arkadaşlar benim şarj abartmaya başladı sabah %97 idi ve 6 saat 41dk gösteriyordu güç tasarrufunda.

Nasıl yani 840m mi 750m in üzerine çıkacakmış. Zaten bazı konularda üstünlüğü vardı ama tam anlamıyla değildi. Bu çokk iyi olurrr...

Yazılımsal destekle. Yeni seri olduğu için normal bence

Aynen bence alınmamalıydı hatta diğer inceleme konusunda üst yapılmalıydı. Hocam yeni seri fakat 750 yani,

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bence alınmamalıydı hatta diğer inceleme konusunda üst yapılmalıydı. Hocam yeni seri fakat 750 yani,
Sıkıntı yok. Kendileri kaybederler Bu konuya bu forum da pek bi rağbet yok zaten.. dh de daha fazla...

öyle birşey mümkünmü acaba ? Bu haberi nereden aldınız ?
Üst konudan ne için alındığını bende merak ettim
Nvidia 800 Serisi için sürücüleri gelecek ay veya 2 ay sonra çıkartacakmış sürücülerle oyun performansını arttırmayı planlıyolarmış . Çıksın beta sürücüler deneriz artık