asus laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
asusun tasarımı çok hoşuma gidiyor ayrıca gövde malzemesi de çok hoş neyse dert değil n550 serisi profesyonel oyun bilgisayarı diye geçiyor ama ben profesyonel oyuncu değilim şunun şurasında sadece sw republic commando oynadım oda seriyi sevdiğimden :) seneye falan battlefield halo vb oynarız bakalım bilgisayarı alma amacım sırf oyunda kullanmak değil zaten daha çok çoklu uygulamalarda kullanacam
Brnde unide yurtta kullanmak icin falan bakiyorum ama alincadan donanimsao lsun yani sonucta gpu degismiyor aldigin laptop maxwell mimarisinde ve gddr5 olsun gpu su
Hangi seri profesyonel gamebookmus :ehe

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Brnde unide yurtta kullanmak icin falan bakiyorum ama alincadan donanimsao lsun yani sonucta gpu degismiyor aldigin laptop maxwell mimarisinde ve gddr5 olsun gpu su
Hangi seri profesyonel gamebookmus :ehe
profesyonel, oyun olarak geçiyor pro gamebook apayrı bişey

avast

avast

Üye
E gamebook monster msi falan degilmi

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
E gamebook monster msi falan degilmi
kastettiğim bu değil
asus n550 serisi profesyonel kullanıma(program yazma) kısmende oyun için tasarlanmış gamebook ise n550 serisinden daha üstün oluyor onunda bedeli var tabii günümüzde masaüstü bilgisayarları gömecek gamebooklar var ama taşınabilirlikleri neredeyse sıfır
monster falan ekseriyetle gamebook üretiyor
msi da bu konuya önem veriyor
asus ise her telden çalıyor:)
bişey soracam asusun ürünlerinde batarya gövdeye gömülü oluyor sanırım aynı lumia serisi telefonlar gibi:) prize takılıyken bataryayı aradan çıkarmanın bir yolu vb var mı bataryayı korumak için

avast

avast

Üye
kastettiğim bu değil
asus n550 serisi profesyonel kullanıma(program yazma) kısmende oyun için tasarlanmış gamebook ise n550 serisinden daha üstün oluyor onunda bedeli var tabii günümüzde masaüstü bilgisayarları gömecek gamebooklar var ama taşınabilirlikleri neredeyse sıfır
bişey soracam asusun ürünlerinde batarya gövdeye gömülü oluyor sanırım aynı lumia serisi telefonlar gibi:) prize takılıyken bataryayı aradan çıkarmanın bir yolu vb var mı bataryayı korumak için
Alt kapahi acarsan kolayca sokulur tahminimce ama zirt birt ugrasmaya degmez zaten oyle donanimi saglam bilgisayarlar batarya ile birsey vaadetmiyor ben msi ve monstera bakmistim hic takmadim kafayi :D ama sarji iyi olsun dersen mac book ultrabook falan bak

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Alt kapahi acarsan kolayca sokulur tahminimce ama zirt birt ugrasmaya degmez zaten oyle donanimi saglam bilgisayarlar batarya ile birsey vaadetmiyor ben msi ve monstera bakmistim hic takmadim kafayi :D ama sarji iyi olsun dersen mac book ultrabook falan bak
ultrabook yormaya gelmez naziktir maksadım çabuk yıpranmasın şu anki laptobu 5 kullanıyorum ve pilin işi bitti

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
kastettiğim bu değil
ben n550jv kullanıcısıyım. Bildiğim kadarıyla şarj full olunca bataryayı devre dışı bırakıp normal adaptorle kullanıyor. 6 aydır kullanıyorum. Batarya performansında en ufak bir azalma yok.
Isınma filan hiç yok.
klavye ışıklı.
ekran matt olduğu için güneş yada ışık parlaması hiç yapmıyor.
yanında bass veriliyor ve bu sayede çok iyi müzik ve film zevki veriyor.
herşeyiyle mükemmel. Ama ben de g550 jk almanı tavsiye ederim. Tabii limiti biraz arttırırsan :)

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
ben n550jv kullanıcısıyım. Bildiğim kadarıyla şarj fu ll olunca bataryayı devre dışı bırakıp normal adaptorle kullanıyor. 6 aydır kullanıyorum. Batarya performansında en ufak bir azalma yok.
Isınma filan hiç yok.
klavye ışıklı.
ekran matt olduğu için güneş yada ışık parlaması hiç yapmıyor.
yanında bass veriliyor ve bu sayede çok iyi müzik ve film zevki veriyor.
herşeyiyle mükemmel. Ama ben de g550 jk almanı tavsiye ederim. Tabii limiti biraz arttırırsan :)
aklımdan geçmişti pili devreden çıkardığı
klavyenin ışıklı olması ayrı bir avantaj
g550jk ile arasında disk hızı hariç fark yok ona da bakıyorum
ısınma olmaması asusun geleneği zaten :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt