2800-3100 civarı fazlası sıkıntıyurtdışı fıyatları bilmiyorum ama TR bazında ne kadar verebilirsiniz ? Kullanım amacı nedir ?
anladım , o zaman size biraz daha işlemciye yönelik bir model lazım .Ekran kartıda 2. planda olmalı .Başka marka olur mu peki sadece asus mu ? Msı düşünür müsünüz ? Yurt dışından geitmr durumunuz varsa dell mutlaka aklınızda bulunsun .Soğutmaları oldukça iyi2800-3100 civarı fazlası sıkıntı
pek çok progamı aynı anda ısınma zorlanma olmadan açabilmli çok oyun oynamıyorum ama bu demek değil ki oynamam
bu sene vakit olmuyodu ama seneye oynarım
seneye yönetim bilişim sistemleri okuyacam ona göre program yazma falan olacak bunlara uyacak bişey lazım
linkteki model cn166h benim düşündüğüm cn090h hafıza 1,5 tbanladım , o zaman size biraz daha işlemciye yönelik bir model lazım .Ekran kartıda 2. planda olmalı .Başka marka olur mu peki sadece asus mu ? Msı düşünür müsünüz ? Yurt dışından geitmr durumunuz varsa dell mutlaka aklınızda bulunsun .Soğutmaları oldukça iyi
bahsettiginiz bu model mi ? Çünkü bu modelin çeşitli konfigrasyonlar da modelleri mevcut
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
açıkçası güzel bir model seçmişsin , asus çehesinde alternatif bulamadım açıkçası ekran kartı fark yaratıyor digerleir gt840 vs gibi modeller oldugundan test sonularına bakıcak olursak 2x performans .İşlemcide u serisi olmaması ayrı bir artı senin için.HQ seriside iyidir. Para sıkınıt yoksa al derim .Lakin bu makineye ssd gerekiyor . Herşeyi tamam ama bir ssd si olsaydı keşke. Geri kendin alıp takabilrsin. daha sonradan .
linkteki model cn166h benim düşündüğüm cn090h hafıza 1,5 tb
tercihim asus malum A sınıfı malzeme kalitesi güzel tasarım bide icecool teknolojisi miss ama fiyatıda ona göre tabii
SSD ne alaka (hız avantajı dışında)
böyle makinelerin kullanım amacı zaten belli. SSD her türlü dar bogazların oluşmasının önüne geçecektir.Ne kadar iyi işlemcin olursa olsun herşey o disk üzerinde gidiyor . Özellikle programların hızlı işlenmesinde ki farkı kullanan bilir şuan dolar yükselişti zaten ileride ssd takılabilir. Daha düşük işl3mci vs donnaımlı sııfr ssd var diye zaman zmaan öne geçtiği oluyor performans anlamında. Render falan alma durumunda ise ram 1. sırada oluyor . Size o makine ideal bence tam bir performans canavarılinkteki model cn166h benim düşündüğüm cn090h hafıza 1,5 tb
tercihim asus malum A sınıfı malzeme kalitesi güzel tasarım bide icecool teknolojisi miss ama fiyatıda ona göre tabii
SSD ne alaka (hız avantajı dışında)
MSI diyorum 4000 e kadar çıkabilirsenizBende 3000-4000 arasinda bir laptop bakiyorum oyunda oynayabilecegim kizimde yapabilecegim kod da yazabilecegim bi cihaz ama ssd ve i7 47xx lazim birde iyi gpu bana oneriniz varmi
Hocam msi dada 850m var asustada anlayamadim sacmaligi monsterlara cbaktim 970m lilerivama oda internetten gelecekvfalan eldenckontrol etmekk daha iyi olabilirdiböyle makinelerin kullanım amacı zaten belli. SSD her türlü dar bogazların oluşmasının önüne geçecektir.Ne kadar iyi işlemcin olursa olsun herşey o disk üzerinde gidiyor . Özellikle programların hızlı işlenmesinde ki farkı kullanan bilir şuan dolar yükselişti zaten ileride ssd takılabilir. Daha düşük işl3mci vs donnaımlı sııfr ssd var diye zaman zmaan öne geçtiği oluyor performans anlamında. Render falan alma durumunda ise ram 1. sırada oluyor . Size o makine ideal bence tam bir performans canavarı
MSI diyorum 4000 e kadar çıkabilirseniz
Hocam msi dada 850m var asustada anlayamadim sacmaligi monsterlara cbaktim 970m lilerivama oda internetten gelecekvfalan eldenckontrol etmekk daha iyi olabilirdi
Ssd takinca garanti disi kaliyor sanirim msi ve asusta yaniliyorsam duzeltinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgtx950m mevcut 16 gb ram desteği var ayrıca freedos
evet öyle bi durum oluyor lakin ssd takan takana laptoplarda bu ara kurtarıcı en azından 120 lik ssd ler kapış kapış gidiyor. Millet garantiyi çok takmıyor açıkkçası artık .Sonuçta alete bişi yapmasakta bozulunca elbet kullanıcı hatası diyecekler boşuna 2 sene mı bekleyelim diyorlar artıkSsd takinca garanti disi kaliyor sanirim msi ve asusta yaniliyorsam duzeltin
Buna birde abra a5 v5.1 e baktim bende gpu yuzunden
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgtx950m mevcut 16 gb ram desteği var ayrıca freedos
Sogutma gpu oyunda 60 derece civari islemcide 80 88 e kadar cikiyormus turbo pan devreye girince 78cfalan oluyomus arastirmistim birazevet öyle bi durum oluyor lakin ssd takan takana laptoplarda bu ara kurtarıcı en azından 120 lik ssd ler kapış kapış gidiyor. Millet garantiyi çok takmıyor açıkkçası artık .Sonuçta alete bişi yapmasakta bozulunca elbet kullanıcı hatası diyecekler boşuna 2 sene mı bekleyelim diyorlar artık
alet güzelmiş bu arada yanlız sogutma vs nasıl o tartışılır.Fotoğrafda çok kalın değil gibi geldi ama gözüme
g550 jk fiyat performans açısından güzel .Bunlar nasil bakarsaniz sevinirim
Sogutma gpu oyunda 60 derece civari islemcide 80 88 e kadar cikiyormus turbo pan devreye girince 78cfalan oluyomus arastirmistim biraz
onun ekran kartı baya iyi aslında hepsinden üstün.Neyse arkadaşımızın konusunu daha fazla dagıtmayalımO attigim monsterda clevo p650 diye gexiyor sanirim o kac puan almis hoxam

G550 ayni bilgisayarin oyun adi verilip kasayi siyaha boyamislar ama sonucta adi oyun bilgisayaricevaplar için sağolung550de fena değilmiş
peki n550 jk da klavye nasıl ışıklımı geceleri sıkıntı oluyorda (ışıklı olması iyi olur klavyeyi görecez diye ekranı eğmeyiz)

hdd rpm hızı daha iyi 5400-7600G550 ayni bilgisayarin oyun adi verilip kasayi siyaha boyamislar ama sonucta adi oyun bilgisayari![]()
7200 dur tahminimce g serisimi 7200 malesef yapar hocam mekanik diskte zaten 7200 max diye iliyorum bizim alabilecegimiz ama ssdi tavsiyem ben minster falan bakiyorum ssd yuzunden minsterin 960m li modelleri falanda var 2800 3000 bandinda ama illa asus olsun ssdi olmasin dersenizde csiz bilirsiniz tabihdd rpm hızı daha iyi 5400-7600
rpm hızı çokfark yaratır mı
asusun tasarımı çok hoşuma gidiyor ayrıca gövde malzemesi de çok hoş neyse dert değil n550 serisi profesyonel oyun bilgisayarı diye geçiyor ama ben profesyonel oyuncu değilim şunun şurasında sadece sw republic commando oynadım oda seriyi sevdiğimden7200 dur tahminimce g serisimi 7200 malesef yapar hocam mekanik diskte zaten 7200 max diye iliyorum bizim alabilecegimiz ama ssdi tavsiyem ben minster falan bakiyorum ssd yuzunden minsterin 960m li modelleri falanda var 2800 3000 bandinda ama illa asus olsun ssdi olmasin dersenizde csiz bilirsiniz tabi
seneye falan battlefield halo vb oynarız bakalım bilgisayarı alma amacım sırf oyunda kullanmak değil zaten daha çok çoklu uygulamalarda kullanacam