Asus laptop kendi kendine tuşa basıyor

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Asus laptop kendi kendine tuşa basıyor
Başlıkta belirttiğim gibi, bilgisayar ilk açıldığında sürekli ------ tuşuna basıyor. Ben herhangi bir tuşa bastığım da sorun çözülüyor. Bilgisayar açık durduğu sürece bu sorunla karşılaşmıyorum. Ne zaman bilgisayarı yeniden başlatsam veya kapatıp açsam ilk açılışta bu hatayı alıyorum.

Donanımdan ziyade yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum. 2 defa format attım ama düzelmedi. Bilgisi olan var mı ?

firostr

firostr

Üye
Kapagi kapattigindan kapak tuslara deyiyodur
Yada klavyende sorun var

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kapagi kapattigindan kapak tuslara deyiyodur
Yada klavyende sorun var
Kapağı kapatmadığımda da aynı sıkıntı oluyor.

Klavyede sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, eğer sıkıntı olsaydı çalışırken de aynı sıkıntı olmazmıydı ?

firostr

firostr

Üye
O zaman hardisk ekran karti islemci ve ramda sorun olabilir
Bilen biri baksa iyi olur
Tahmininmce işlemci veya ekran kartı veya hardisk sorun vardır

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

murat0770

Üye
aynı problem bendede var sony vaio laptop ta windows 8 var -------- basılı kaldığı için arama sekmesi açılıyor başka bi işlem yapmıyor sonra bittiğinde işlem yapaliyor bi çözüm bulabilen yok mu acaba
Parça denemek gibi bi şansın yok

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
aynı problem bendede var sony vaio laptop ta windows 8 var -------- basılı kaldığı için arama sekmesi açılıyor başka bi işlem yapmıyor sonra bittiğinde işlem yapaliyor bi çözüm bulabilen yok mu acaba
Parça denemek gibi bi şansın yok
Bendeki sorun klavyeden kaynaklı çıktı. Klavyeyi laptoptan ayırdım, harici bir klavye kullanıyorum. Bu şekilde hallettim.

Cadillac34

Üye
Klavye güncellemesi yaptınız mı? Ya da klavye ayarları?

Üst Alt