Haber Asus, CES 2015’te, Zenphone 2 ve Zenfone Zoom Cihazlarını Duyurdu!

Buğra60

Üye
Vestel çilingir değil hitaplara az dikkat edelim . Serbest piyasa ekonomosi hakim ülkede almayız olur biter

Alırız almayız orası ayrı konu zaten, ben de karışmam kimseye. Ama durum bu, işe yarar bi f/p cihaz üretti de biz mi kötüledik

KayraBey

Üye
Valla güzel bir bakış açısı. Gerçekten alınası telefon. Vestel için söylediklerin de doğru.

Tepkiler: Buğra60
Zenfone 6 nin 800 lira olduğunu dusunursek peki?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Buğra60
Değerli arkadaşım argo tabirinize ithafen yazdım geri kalanlar şahsi fikirleriniz. Bu konuda sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Tepkiler: Buğra60

lazye

Üye
Ben inanmiyorum 1000 liraya gelebileceğini 1200-1100 olur bence zamlar eğer etkiliyorsa böyle olut

Buğra

Admin
4GB Ram olan versiyonu 1200 geçmezse bayağı satar bence

0MG90

Üye
Cihazda çift tıkla açma ve kapama var
Arkası gerçekten metal görünümüne sahip (plastik tabi)
Cihaz satışa çıkmadan tema marketli olarak gelecek, tema değiştirebileceğiz
Kamerada yaptığınız iso değişikliklerini falan sol üstte görebilirsiniz
4GB Ram'li versiyonu ne kadar 250 Dolar deseler de fiyatı belli değilmiş karar verememişler, satış öncesi belli olacakmış

Tepkiler: Dede, minoo ve B.A.R.O.N

lazye

Üye
2 versiyon olarak mi çikacak 2gb ve 4gb diye ?

10x zoomdan az zoom yapıyorsa gider K zoom alırım kamera yazılımıyla darma duman eder. Ve lensi tabiki. Microsd desteklemiyorsa K zoom Karşısında pek duramaz.

lazye

Üye
10x zoomdan az zoom yapıyorsa gider K zoom alırım kamera yazılımıyla darma duman eder. Ve lensi tabiki. Microsd desteklemiyorsa K zoom Karşısında pek duramaz.
O kameraya 16 gb hafiza tabikide yetmeyecektir bnde katiliyorum ...

Tepkiler: B.A.R.O.N
O kameraya 16 gb hafiza tabikide yetmeyecektir bnde katiliyorum ...
Bende galaxy camera var yazılım olarak 1020 den eksik kalır bir yanı yok. 1020 deki bütün ayarların hepsi var. Bu ayarlardan anlamayanlar içinde bir sürü kolay modlar var asusun böyle birşey yapacağını zannetmiyorum muhtemelen sadece kamerayı koyar ve zenfone 2 deki gibi bir kamera yazılımı koyar.

0MG90

Üye
2 sim kart 1 micro sd kart var. Batarya çıkartılamıyor.
Düşük ışık modunu da baya geliştirmişler

Tepkiler: Dede

0MG90

Üye
3000mAh zaten. Pek fark etmez.