bende ilk denemem de öyle oldu bedenimden ayrılıyor gibi olmuşken korkup bıraktım sonra da bi daha çıkış noktasına gelemedim üstteki soruyu da o yüzden cevapsız bıraktım bilgim yok malesefAbo daha yeni bıraktım eminim çok yaklaştım 5 dk sürekli düşündüm sonra bi baktım gözümün önündeki karanlığa baya dalmışım kulağım da ki ses baya artmaya başladı ellerim karıncalandı sonra biraz tırstım bıraktım![]()

inanmak veya inanmamak kişiye göre değişiyor doğrusu ama denemeye devam ediyorum doğrusunakadr doru bilmiyorum ama bu dinimide böyle bişey yokmuş yani günahmış yaparsak nasıl büyüyle uraşan afedilmez bunun gibi bişeymiş ama bu gerçekten böyle bişey varmış eyer bikez öbür boyuta geçersen 3 varlıklar sana musalat ola bilrimiş böyle bişeyler dendi ve bıraktım yapmayı ve ilk yaptında korkmasan çıka bilrsin e olurken korkup bırakırsanda baya bi süre sonra yine denemen lazım ki belkim çıka bilesin

Aynen.Ya ben korkmuyorum dibine kadar herşeyi yapıyorum fakat çıkamıyorum bi turlu. Kulagim çınlıyor geriliyorum ellerim karincalaniyor hepsi bu
mesajlarda bahsettiğim gibi benden ilk denememdeki sıkıntıdan sonra çıkış seviyesine gelemedim o yüzden bilemiyorum yani ama daha çok meditasyon odaklanma konsantre çalışmayı dene derimYa ben korkmuyorum dibine kadar herşeyi yapıyorum fakat çıkamıyorum bi turlu. Kulagim çınlıyor geriliyorum ellerim karincalaniyor hepsi bu

doğrusu astral seyahat sabır istiyor biraz ve inanç istiyor sabret ve inan bir de böyle denebayagi uzun zamandir deniyorum sonuc degismiyor![]()

ilk denememde olayın ciddiyetinin farkına vardım zaten ben! Olay farklı bişey yani bi başarabilsem bendeki sıkıntı zihin çok dolu sıkıntı var kafa da yani gündelik hayat sıkıntıları da eklenince odaklanamıyorum malesefOlum gider gelemezsiniz lan yapmayin ben denedim sonra tırstım birseyler oluyo boş değil

inşallahkafama koydum bunu denicem bir ara şırnağa babamın yanına giderim belki![]()

bizim sıkıntımız korku ve konsantreden kaynaklanıyorBen bu olayı bilmeden yaptım, birden kendimi tavana bakarken buldum korktuğum için hemen yatakta uyandım birdenaslında çok kolay ama korkmamak gerek
![]()