Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
İstidrac, dediğimiz dinden uzak olan bazı şahısların yaptığı gibi bir ruh - beden ayırımına
gitmektir. Bu tarz ise çok zor olmakla beraber tehlikelidir. Bazen istenmeyen ve beklenmeyen
bir sonuç ile karşılaşılabilir.
Fakat asıl olan, ibadet vasıtasıyla nefs-i emaresini terbiye etmek ve ruhunu bu yolla terakki
ettirmektir. Bu hem sünnettir hem de selametli ve sağlıklı hem de ibadet olan yoldur.
alt alta olan 2 paragrafta birisinde yapma gunahtir uzak dur diyo birisinde yuru be yavrum sevap bu is diyo :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
Beyler yaptım oldu dün akşam söylenenleri yaptım yükseldim ve oldu ilk başta korkuyla karışık heycan vardı çıktıktan sonra ilk odada odamın öbür köşesine gittim biraz canım acıdı ama dayanılabilecek bir acıydı ondan sonra öbür odalarda gittim acı birazdaha arttı ama haladaha dayanılabilecek bir acıyı sanki parmağına iğne batması gibiydi dışarıya çıktım duvarın içinden geçebiliyordum ve ne kadar bağırsam bağırayım ses çıkmıyordu ve düşündüğünüz zaman vefat eden bir akrabanızı görebiliyorsunuz ve en güzeli uçabiliyorsunuz ne kadar güzel değilmi ve suyun aaltında nefes alabiliyorsunuz havuza girdim suyun altındaydım ve nefes ihtiyacım olmadı

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yaptım oldu dün akşam söylenenleri yaptım yükseldim ve oldu ilk başta korkuyla karışık heycan vardı çıktıktan sonra ilk odada odamın öbür köşesine gittim biraz canım acıdı ama dayanılabilecek bir acıydı ondan sonra öbür odalarda gittim acı birazdaha arttı ama haladaha dayanılabilecek bir acıyı sanki parmağına iğne batması gibiydi dışarıya çıktım duvarın içinden geçebiliyordum ve ne kadar bağırsam bağırayım ses çıkmıyordu ve düşündüğünüz zaman vefat eden bir akrabanızı görebiliyorsunuz ve en güzeli uçabiliyorsunuz ne kadar güzel değilmi ve suyun aaltında nefes alabiliyorsunuz havuza girdim suyun altındaydım ve nefes ihtiyacım olmadı
tebrik ederim :alkis :tebessüm: daha sık yaparsanız bu alanda daha profesyonel olabilirsiniz :)

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
Teşekkür ederim Yapmayı planlıyorum çok zevkli ama hevesli olmalıyız ancak hevesimizi gösterip acele yapmamalıyız

Gazİnternet06

Gazİnternet06

Üye
En iyisi i doser

Ahmetali98

Ahmetali98

Üye
bende denedim.tad çıkıştayım,babam geldi ayaklarımı gıdıklıyo.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ___kaptan___
Gazİnternet06

Gazİnternet06

Üye
Abi yok yapamıyorum

@bluesky@

@bluesky@

Üye
#astralcandir :ehe

xavierlaflamme

Üye
Yaklaşık 3 seneden beri astral seyahat yapmaya çalışıyorum hala becerememis olsamda hissetmedigim bir duygusu kalmadi umudunuzu kaybetmeyin derim

• Beğen
Tribute_Demigod

Tribute_Demigod

Üye
Ben normalde rüyada duru görüye sahibim, astral seyahati 2 kere falan denemiştim gündüz, olmamıştı. Şimdi her yattığımda böyle titreme geliyor kendimi boşlukta hissediyorum ellerim çok ağır oluyor falan. Şimdi farkettim ben de bunu. Acaba alaksı var mıdır lan?
Bir de normalde ben yorumları okuyana kadar hiç cin falan düşünmemiştim sizin yüzünüzden tırstım bi an
Şimdi yapmayı denicem. Evde dolaşiim belki ilerletebilirsem Teog sorularına bakarım

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ben istihareye yatmayı düşünüyorum en temizi :ehe

xavierlaflamme

Üye
Ben normalde rüyada duru görüye sahibim, astral seyahati 2 kere falan denemiştim gündüz, olmamıştı. Şimdi her yattığımda böyle titreme geliyor kendimi boşlukta hissediyorum ellerim çok ağır oluyor falan. Şimdi farkettim ben de bunu. Acaba alaksı var mıdır lan?
Bir de normalde ben yorumları okuyana kadar hiç cin falan düşünmemiştim sizin yüzünüzden tırstım bi an
Şimdi yapmayı denicem. Evde dolaşiim belki ilerletebilirsem Teog sorularına bakarım
Astral seyahatle alakası vardir tabiki teta aşamasına geçerken boyle hisler oluşur teta aşamasında da odaklanarak astral seyahate cikarsiniz zaten
Cinler filan dogru ama astral boyutta ilk defa gördüğünüz şeyleri görmek istediğiniz gibi görürsünüz yani o is size kalmis korkmaniz için hic bir sebep yok aslinda

• Beğen
Tepkiler: Tribute_Demigod
TRSweet

TRSweet

Üye
Uyanmak icin illa bir sesmi duymak lazim nasi geri doncez ?

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ßy-K@@N

Üst Alt