_YldZEneS_
Üye
okudum baktim oyle bilgi goremedim, kaynak gosterBu tür imanı tehlikeye sokacak mayınlı bölgeler.
Müslümanın uzak durması gerek
okudum baktim oyle bilgi goremedim, kaynak gosterBu tür imanı tehlikeye sokacak mayınlı bölgeler.
Müslümanın uzak durması gerek
okudum baktim oyle bilgi goremedim, kaynak goster

tebrik ederimBeyler yaptım oldu dün akşam söylenenleri yaptım yükseldim ve oldu ilk başta korkuyla karışık heycan vardı çıktıktan sonra ilk odada odamın öbür köşesine gittim biraz canım acıdı ama dayanılabilecek bir acıydı ondan sonra öbür odalarda gittim acı birazdaha arttı ama haladaha dayanılabilecek bir acıyı sanki parmağına iğne batması gibiydi dışarıya çıktım duvarın içinden geçebiliyordum ve ne kadar bağırsam bağırayım ses çıkmıyordu ve düşündüğünüz zaman vefat eden bir akrabanızı görebiliyorsunuz ve en güzeli uçabiliyorsunuz ne kadar güzel değilmi ve suyun aaltında nefes alabiliyorsunuz havuza girdim suyun altındaydım ve nefes ihtiyacım olmadı
daha sık yaparsanız bu alanda daha profesyonel olabilirsiniz 
Astral seyahatle alakası vardir tabiki teta aşamasına geçerken boyle hisler oluşur teta aşamasında da odaklanarak astral seyahate cikarsiniz zatenBen normalde rüyada duru görüye sahibim, astral seyahati 2 kere falan denemiştim gündüz, olmamıştı. Şimdi her yattığımda böyle titreme geliyor kendimi boşlukta hissediyorum ellerim çok ağır oluyor falan. Şimdi farkettim ben de bunu. Acaba alaksı var mıdır lan?
Bir de normalde ben yorumları okuyana kadar hiç cin falan düşünmemiştim sizin yüzünüzden tırstım bi an
Şimdi yapmayı denicem. Evde dolaşiim belki ilerletebilirsem Teog sorularına bakarım
hayır tabii, düşsel olduğu için geri dönmeyi düşünerekte geri dönebilirsinizUyanmak icin illa bir sesmi duymak lazim nasi geri doncez ?

Yoksa alarm kurcaktim uyanmak icinhayır tabii, düşsel olduğu için geri dönmeyi düşünerekte geri dönebilirsiniz![]()

oda olur aslında iyi fikirYoksa alarm kurcaktim uyanmak icin![]()

Evet iyi fikir ama geri geldiğinde bağırarak gelicektinYoksa alarm kurcaktim uyanmak icin![]()
Uyaniyimda bagirmak sorun olmazEvet iyi fikir ama geri geldiğinde bağırarak gelicektin