Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forumda bir konuda düşüncenizi belirtirken bir başkasını düşüncesine saygınız olsun.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Silinen Üye 988579, ___kaptan___ ve 1 kişi daha

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
2 tecrübeli insan ya da amatör farketmez aynı odada yani 2 farklı yatakta astral seyehate çıkmaya çalışsa ve diyelim çıktılar biri önce biri sonra farketmez öteki tarafta biribirini görür mü?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Abo daha yeni bıraktım eminim çok yaklaştım 5 dk sürekli düşündüm sonra bi baktım gözümün önündeki karanlığa baya dalmışım kulağım da ki ses baya artmaya başladı ellerim karıncalandı sonra biraz tırstım bıraktım :(

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Abo daha yeni bıraktım eminim çok yaklaştım 5 dk sürekli düşündüm sonra bi baktım gözümün önündeki karanlığa baya dalmışım kulağım da ki ses baya artmaya başladı ellerim karıncalandı sonra biraz tırstım bıraktım :(
bende ilk denemem de öyle oldu bedenimden ayrılıyor gibi olmuşken korkup bıraktım sonra da bi daha çıkış noktasına gelemedim üstteki soruyu da o yüzden cevapsız bıraktım bilgim yok malesef :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
BarışMuslu

BarışMuslu

Üye
nakadr doru bilmiyorum ama bu dinimide böyle bişey yokmuş yani günahmış yaparsak nasıl büyüyle uraşan afedilmez bunun gibi bişeymiş ama bu gerçekten böyle bişey varmış eyer bikez öbür boyuta geçersen 3 varlıklar sana musalat ola bilrimiş böyle bişeyler dendi ve bıraktım yapmayı ve ilk yaptında korkmasan çıka bilrsin e olurken korkup bırakırsanda baya bi süre sonra yine denemen lazım ki belkim çıka bilesin

• Beğen
Tepkiler: soldierman ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
nakadr doru bilmiyorum ama bu dinimide böyle bişey yokmuş yani günahmış yaparsak nasıl büyüyle uraşan afedilmez bunun gibi bişeymiş ama bu gerçekten böyle bişey varmış eyer bikez öbür boyuta geçersen 3 varlıklar sana musalat ola bilrimiş böyle bişeyler dendi ve bıraktım yapmayı ve ilk yaptında korkmasan çıka bilrsin e olurken korkup bırakırsanda baya bi süre sonra yine denemen lazım ki belkim çıka bilesin
inanmak veya inanmamak kişiye göre değişiyor doğrusu ama denemeye devam ediyorum doğrusu :)

Haluk.

Haluk.

Üye
Ya ben korkmuyorum dibine kadar herşeyi yapıyorum fakat çıkamıyorum bi turlu. Kulagim çınlıyor geriliyorum ellerim karincalaniyor hepsi bu

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Baranbaris
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben korkmuyorum dibine kadar herşeyi yapıyorum fakat çıkamıyorum bi turlu. Kulagim çınlıyor geriliyorum ellerim karincalaniyor hepsi bu
mesajlarda bahsettiğim gibi benden ilk denememdeki sıkıntıdan sonra çıkış seviyesine gelemedim o yüzden bilemiyorum yani ama daha çok meditasyon odaklanma konsantre çalışmayı dene derim :bilmm

Haluk.

Haluk.

Üye
bayagi uzun zamandir deniyorum sonuc degismiyor :(

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Olum gider gelemezsiniz lan yapmayin ben denedim sonra tırstım birseyler oluyo boş değil

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Olum gider gelemezsiniz lan yapmayin ben denedim sonra tırstım birseyler oluyo boş değil
ilk denememde olayın ciddiyetinin farkına vardım zaten ben! Olay farklı bişey yani bi başarabilsem bendeki sıkıntı zihin çok dolu sıkıntı var kafa da yani gündelik hayat sıkıntıları da eklenince odaklanamıyorum malesef :ünlem: somuru:

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Gallahad

Gallahad

Üye
kafama koydum bunu denicem bir ara şırnağa babamın yanına giderim belki :)

• Beğen
turancen

turancen

Üye
Ben bu olayı bilmeden yaptım, birden kendimi tavana bakarken buldum korktuğum için hemen yatakta uyandım birden :D aslında çok kolay ama korkmamak gerek :D

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu olayı bilmeden yaptım, birden kendimi tavana bakarken buldum korktuğum için hemen yatakta uyandım birden :D aslında çok kolay ama korkmamak gerek :D
bizim sıkıntımız korku ve konsantreden kaynaklanıyor :)

98farom98

98farom98

Üye
:tşk:

• Beğen
bluee18

bluee18

Üye
Iki yil önce bi denemiatim bu olayi yatiyorum tam yatakda denilen pozisyonda gozlerim acik tavana odaklanmistim sonradan karnimda kasintilar beynimde sesler beynim zonklamaya basladi korktum acikcasi birde cok uzaklara gidilirse pek donulemiyo diyolardi hani bilmiyrum bu olay beynimizin bir oyunu mu yoksa var mi ama bana ikiside mantikli geliyo mesela ruyalar tamamen bilincaltidir buda ona benzer bisey mi diyorum sonra diyorum beynin gucu akla hayale gelmez derecede cok neyse cok konusmayim hem bu seslerden hemde gidipte donememekten korkup birakmistim ilk ve son denememdi ama hala dusunuyorum nasil olabiliyo diye:hmmm

• Beğen

Üst Alt