İnan bana bağırarak geldikten sonra çok kötü oluyorsun ağlıyorsun sinirleniyorsun zarar vermek istiyorsun nerden bildiğimi sorma başıma geldi bende 1 aylık astral seyahat yolcusuyum bende bağırarak geldim inan bana birdaha çıkamama gibi riski var sen bedenine gitmeyi düşün yeterUyaniyimda bagirmak sorun olmaz![]()
internetten Baktım ilgimi çekti detaylıca paylaşmak istedim ayrıca denemelerim devam ediyor kafa yoğun olunca konsantre olamıyorum o yüzden başaramıyorumkaptan bunlara internetten mi baktın kaptan?
sen denedin mi

tam hatırlamıyorum ama paylaşmış olabilirim profilime girip oradan açtığım konulara bakabilirsinizBunu deniycem bide pisi ball paylasirmisin varmi bilmiyorum forumda onuda deniycen mutis bisi

şöyle düşün bu yaptığın gündelik bir iş gibi düşün ve korkmamaya çalış kendini telkin et. Korkulacak bişeyin olmadığına inan! Gerisi gelecektirArkadaslar bugun yapayim dedim konsantre falan oldum yattim sanirim 5-10 dk sonra heryerim titredi basim donuyo gibi oldum yani hersey ters gibi ellerim ayaklarim agirlasti ve karincalasti korktum sanirim ve gozlerimi actim suan bile ellerim titriyo ama nefes taktigi ile azaldi sorcagim soru su yarin yine deniycem korkmamam icin birseyler soylermisniz

bi ayrı bi eve çıkayım ilk işim çıkıp odada dolaşıp tekrar bedene girme olcak Çok Güzel bişey bu dostum
çok güzel anlatmısın ellerine sağlık
Rica ederim kardeşim14 yaşındayım bu olayı bi arkadaşım tarafından duydum onun arkdaşının annesimi ne büyücüymüş onlar anlatmıştı enterasan bilmiyorum olurmu daha dorusu böyle bişey varmı denicem de ev müsayit deyilbi ayrı bi eve çıkayım ilk işim çıkıp odada dolaşıp tekrar bedene girme olcak Çok Güzel bişey bu dostum
çok güzel anlatmısın ellerine sağlık
![]()
dirayetini kaybetme yapacağına inan başaracaksın 
Arkadaşlar ben bunu yapmayı uzun zamandır deniyorum ama tam odaklandığımda nefes alamadığımı (almadığımı) farkediyorum nefes alarak odaklanmaya çalıştığımda ise odaklanamıyorum
Ne önerirsiniz?
Nefes kontrol teknikleri var kardeşim onları denemeni tavsiye ederimArkadaşlar ben bunu yapmayı uzun zamandır deniyorum ama tam odaklandığımda nefes alamadığımı (almadığımı) farkediyorum nefes alarak odaklanmaya çalıştığımda ise odaklanamıyorum
Ne önerirsiniz?

Detaylıca araştırın isterseniz ruhun bedene dönememesi söz konusu değildir, düşünerek bedene dönüş yapabilirsiniz, panik olduğunuz da ise zaten ruh ani olarak bedene dönecektir bu da çığlık atarak yataktan kalkmanıza neden olacaktır :/ya ruh şimdi geri gelmez hapı yutmayalim sonra![]()
lucid rüya yaptiydim bi ara astral in bi alt kademesi ama şuan hatırlamıyorum hiç bişiDetaylıca araştırın isterseniz ruhun bedene dönememesi söz konusu değildir, düşünerek bedene dönüş yapabilirsiniz, panik olduğunuz da ise zaten ruh ani olarak bedene dönecektir bu da çığlık atarak yataktan kalkmanıza neden olacaktır :/

Zamanla unutuluyor bazı şeyler iştelucid rüya yaptiydim bi ara astral in bi alt kademesi ama şuan hatırlamıyorum hiç bişi![]()

Bugün denedim olmadı ya![]()
Düşüncelere saygımız sonsuzSaçma
Bütün konuyu ve yorumları okudum ve sadece saçma geldi...