Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

TRSweet

TRSweet

Üye
Bunu deniycem bide pisi ball paylasirmisin varmi bilmiyorum forumda onuda deniycen mutis bisi

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
kaptan bunlara internetten mi baktın kaptan?
sen denedin mi

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
Uyaniyimda bagirmak sorun olmaz :)
İnan bana bağırarak geldikten sonra çok kötü oluyorsun ağlıyorsun sinirleniyorsun zarar vermek istiyorsun nerden bildiğimi sorma başıma geldi bende 1 aylık astral seyahat yolcusuyum bende bağırarak geldim inan bana birdaha çıkamama gibi riski var sen bedenine gitmeyi düşün yeter

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve ßy-K@@N
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
kaptan bunlara internetten mi baktın kaptan?
sen denedin mi
internetten Baktım ilgimi çekti detaylıca paylaşmak istedim ayrıca denemelerim devam ediyor kafa yoğun olunca konsantre olamıyorum o yüzden başaramıyorum :(
Bunu deniycem bide pisi ball paylasirmisin varmi bilmiyorum forumda onuda deniycen mutis bisi
tam hatırlamıyorum ama paylaşmış olabilirim profilime girip oradan açtığım konulara bakabilirsiniz :tebessüm:

Elmitroth

Üye
Arkadaslar bugun yapayim dedim konsantre falan oldum yattim sanirim 5-10 dk sonra heryerim titredi basim donuyo gibi oldum yani hersey ters gibi ellerim ayaklarim agirlasti ve karincalasti korktum sanirim ve gozlerimi actim suan bile ellerim titriyo ama nefes taktigi ile azaldi sorcagim soru su yarin yine deniycem korkmamam icin birseyler soylermisniz

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bugun yapayim dedim konsantre falan oldum yattim sanirim 5-10 dk sonra heryerim titredi basim donuyo gibi oldum yani hersey ters gibi ellerim ayaklarim agirlasti ve karincalasti korktum sanirim ve gozlerimi actim suan bile ellerim titriyo ama nefes taktigi ile azaldi sorcagim soru su yarin yine deniycem korkmamam icin birseyler soylermisniz
şöyle düşün bu yaptığın gündelik bir iş gibi düşün ve korkmamaya çalış kendini telkin et. Korkulacak bişeyin olmadığına inan! Gerisi gelecektir :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Elmitroth
BarışMuslu

BarışMuslu

Üye
14 yaşındayım bu olayı bi arkadaşım tarafından duydum onun arkdaşının annesimi ne büyücüymüş onlar anlatmıştı enterasan bilmiyorum olurmu daha dorusu böyle bişey varmı denicem de ev müsayit deyil :D bi ayrı bi eve çıkayım ilk işim çıkıp odada dolaşıp tekrar bedene girme olcak Çok Güzel bişey bu dostum :hayalet: çok güzel anlatmısın ellerine sağlık:alkis

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
14 yaşındayım bu olayı bi arkadaşım tarafından duydum onun arkdaşının annesimi ne büyücüymüş onlar anlatmıştı enterasan bilmiyorum olurmu daha dorusu böyle bişey varmı denicem de ev müsayit deyil :D bi ayrı bi eve çıkayım ilk işim çıkıp odada dolaşıp tekrar bedene girme olcak Çok Güzel bişey bu dostum :hayalet: çok güzel anlatmısın ellerine sağlık:alkis
Rica ederim kardeşim :tebessüm: dirayetini kaybetme yapacağına inan başaracaksın :oke:

• Beğen
Tepkiler: BarışMuslu
BarışMuslu

BarışMuslu

Üye
Biyerde gördüm bunuda baylaşmak istedim belkim izlerseniz birazdaha iyi ola bilir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar ben bunu yapmayı uzun zamandır deniyorum ama tam odaklandığımda nefes alamadığımı (almadığımı) farkediyorum nefes alarak odaklanmaya çalıştığımda ise odaklanamıyorum
Ne önerirsiniz?

• Beğen
BarışMuslu

BarışMuslu

Üye
Arkadaşlar ben bunu yapmayı uzun zamandır deniyorum ama tam odaklandığımda nefes alamadığımı (almadığımı) farkediyorum nefes alarak odaklanmaya çalıştığımda ise odaklanamıyorum
Ne önerirsiniz?

Sakinleşip dene, ben bunu başaracağım de kendi kendine...

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ne önerirsiniz?
Nefes kontrol teknikleri var kardeşim onları denemeni tavsiye ederim :oke: :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya ruh şimdi geri gelmez hapı yutmayalim sonra :)

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
ya ruh şimdi geri gelmez hapı yutmayalim sonra :)
Detaylıca araştırın isterseniz ruhun bedene dönememesi söz konusu değildir, düşünerek bedene dönüş yapabilirsiniz, panik olduğunuz da ise zaten ruh ani olarak bedene dönecektir bu da çığlık atarak yataktan kalkmanıza neden olacaktır :/

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Detaylıca araştırın isterseniz ruhun bedene dönememesi söz konusu değildir, düşünerek bedene dönüş yapabilirsiniz, panik olduğunuz da ise zaten ruh ani olarak bedene dönecektir bu da çığlık atarak yataktan kalkmanıza neden olacaktır :/
lucid rüya yaptiydim bi ara astral in bi alt kademesi ama şuan hatırlamıyorum hiç bişi :)

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bugün denedim olmadı ya :(

himmgarip

himmgarip

Üye
Saçma :oku

Bütün konuyu ve yorumları okudum ve sadece saçma geldi...

• Beğen
Tepkiler: _Shinku_

Üst Alt