biryada2
Üye
Arkadaşım merhaba.
Ben her çıkışımda aynı taktiği uygularım. O taktiği şimdi yazmaya üşeniyorum.
Her neyse ben yaklaşık 2 senedir Astral Seyahat yapıyorum. Ve çokta eğlenceli oluyor. Ruhun bedeninden çıktığı zaman korkarsan hemen geri giriyorsun ve 2 saat uykulu kalıyorsun daha sonra çeşitli rüyalar görüyorsun bir süre. İlk yaptığım zaman yani ilk çıkışımda farklı varlıkları düşündüm. Korktum biraz ama geri dönemedim. Sonra biraz gezineyim dedim. Mutfağa gittim farklı farklı yaratıklar gördüm. Gördüğüm gibi bedenime geri döndüm ve uyandığımda dilim yok gibiydi konuşamıyordum ağzım kitlenmiş gibiydi 
İlk deneyimde sakın korkmayın derim ben. Eğer korkarsanız da üzerine üzerine gidin. Korkuyu yenin. Çıktığınızda zaten heyecan yaparsanız hemen geri dönüyorsunuz.
Her neyse size başarılar diliyorum.
Ha bu arada çıkış yaparken kendini bir hücrede düşünün. Yenilmez 3 de ki Yuri'yi kapattıkları hücre gibi bir yer. Dar ve tek bir çıkış var hücrenin içine serin su doluyor. Kendinizi ayakta hissedip suya bırakın ve yukarı çıktığınızı hayal edin çıkış yukarıda olacaktır ve siz çıkacaksınız dır.
Ve şu konuya değineyim 18 yaşından küçüklerde halen cin vb şey korkusu olduğu için yapmamalarını öneririm. Çünkü ne yaparsanız yapın korktuğunuz şey başınıza gelecektir seyahat sırasında ne yazık ki.
Okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar.
Ben her çıkışımda aynı taktiği uygularım. O taktiği şimdi yazmaya üşeniyorum.
Her neyse ben yaklaşık 2 senedir Astral Seyahat yapıyorum. Ve çokta eğlenceli oluyor. Ruhun bedeninden çıktığı zaman korkarsan hemen geri giriyorsun ve 2 saat uykulu kalıyorsun daha sonra çeşitli rüyalar görüyorsun bir süre. İlk yaptığım zaman yani ilk çıkışımda farklı varlıkları düşündüm. Korktum biraz ama geri dönemedim. Sonra biraz gezineyim dedim. Mutfağa gittim farklı farklı yaratıklar gördüm. Gördüğüm gibi bedenime geri döndüm ve uyandığımda dilim yok gibiydi konuşamıyordum ağzım kitlenmiş gibiydi 
İlk deneyimde sakın korkmayın derim ben. Eğer korkarsanız da üzerine üzerine gidin. Korkuyu yenin. Çıktığınızda zaten heyecan yaparsanız hemen geri dönüyorsunuz.
Her neyse size başarılar diliyorum.Ha bu arada çıkış yaparken kendini bir hücrede düşünün. Yenilmez 3 de ki Yuri'yi kapattıkları hücre gibi bir yer. Dar ve tek bir çıkış var hücrenin içine serin su doluyor. Kendinizi ayakta hissedip suya bırakın ve yukarı çıktığınızı hayal edin çıkış yukarıda olacaktır ve siz çıkacaksınız dır.
Ve şu konuya değineyim 18 yaşından küçüklerde halen cin vb şey korkusu olduğu için yapmamalarını öneririm. Çünkü ne yaparsanız yapın korktuğunuz şey başınıza gelecektir seyahat sırasında ne yazık ki.

Okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar.

Beklemem

aynen öyle kardeş